Witaj
Gość

Wątek: Wybory na moda podforum DN  (Przeczytany 1631 razy)

• Pochwał: 5

• DN forum staff member
Wybory na moda podforum DN
« dnia: Kwiecień 11, 2008, 03:53:20 pm »
Go go go Thorns ;]

Chyba i tak nie ma zadnych chetnych poza toba bo Vigor costam pisal ze nie ma szans, heh.
Tak czy inaczej powodzenia wszystkim co startuja.

Z drugiej strony, o tym kto bedzie modem nie powinna decydowac administracja tylko userzy. Forum nie jest dla adminow tylko uzytkownikow.

• Pochwał: 6

Odp: Wybory na moda podforum DN
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 11, 2008, 04:35:09 pm »
Ja złozyłem swoja kandydature , i na tym  konczy sie moja rola,

zadecyduja inni  :wink:

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 11, 2008, 07:39:29 pm »
ehh... no Thorns POWODZENIA :D . Vigor idź najlepiej posłuchać Tom Boya, kto jak kto ,ale Thorns naprawdę zna się na DN.
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 17, 2008, 11:33:11 pm »
ehh... no Thorns POWODZENIA :D . Vigor idź najlepiej posłuchać Tom Boya, kto jak kto ,ale Thorns naprawdę zna się na DN.

hahah aaa nie czytałem tego o przeczytałem dopiero teraz lol...a nie mogę :)  Po prostu wygrał lepszy nie proste?
A co do tego wersu: ,, Vigor idź najlepiej posłuchać Tom Boya " Adnotacja taka: ej chłopak ja grałem na DN gdy Ty jeszcze stukałeś w Pokemony Gold na Gameboyu, a stan mojej wiedzy oceniam hmmm sam sobie odpowiedzieć- chyba nie bez powodu zgłosiłem się na moda w DN . Zresztą to dobrze że Thornsa został modem. Wiadome to było już jak złożył kandydaturę, choćby od razu poparcie Reiny pod postem  Thornsa co można odebrać za ,,faworyzowanie" kandydata. Ale to tylko moje skromne zdanie. Thornsa zasłużył na moda i koniec kropka, czego nie mogę powiedzieć o niektórych którzy modami zostali, albo o tych co są modami i są na forum raz na tydzień pozdrowienia dla nich! :* Z resztą nie interesuje mnie jakiego koloru mam gwiazdki, chciałem tylko zostać modem żeby robić dla forum coś więcej niż tylko pisać posty, ale to administracja decyduje. W każdym razie i tak będę robił dalej an forum to co robiłem jakoś się starał itp itd. nie potrzebuje by ktoś z wyżej docenił to co robię i kierował się.....aaa dobra nie będę kończył. W każdym razie zgadzam się w wielu kwestiach z Beatronix. OK myślę iż wystarczy.  To tylko moje skromne przemyślenia. Tak czy inaczej gratuluje Thorns gdyż wcześniej nei miałem okazji i dodam tylko że jesteś chyba jedynym nowym modem który może coś wnieść na forum. Zaraz pewnie któryś z modów wykasuje mi posta(pozorna wolność słowa). Ale Ci co przeczytali niech wiedza a Ci co nie zdążyli to hmmm nic.
A btw zovi co Ty wiesz offtop to off top i nie splataj kwestii  stamtąd w życie forum .

Dobra pomyliłem się 3 nowych modów może coś zdziałać albo 2, albo nie 3.

Vigor nie przejmuj sie takimi tekstami..   chciał byc smieszny  :wink:...   
Co do mnie to dziekuje za miłe słowa od ciebie z posta w ogłoszeniach.. bede starał sie pełnic obowiazki MODA jak najlepiej.
 /Thorns

btw prim - popraiłem poprostu sie pomyliłem.
btw thorns hehe no fakt  a nie ma za co :) Poprostu wiem i znam realia dragona i tego kim tam jesteś, chociaż nie jesteś znany jak Richgerl ale jesteś jednym z tych pozytywnych bohaterów DN :P
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 18, 2008, 12:18:14 am wysłana przez Vigor »

• Pochwał: 7

• Thi0ridazin
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 17, 2008, 11:48:19 pm »
... że Thorin został modem. ... pod postem  Thorina co można odebrać za ,,faworyzowanie" kandydata. Ale to tylko moje skromne zdanie. Thorin zasłużył na moda i koniec kropka..
Thorn a Thorin to zupelnie dwie inne OSOBY na tym forum...
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />