Witaj
Gość

Wątek: SP dla all klas  (Przeczytany 1770 razy)

• Pochwał: -2

SP dla all klas
« dnia: Kwiecień 15, 2008, 05:41:51 pm »
Yo
Ostatnio jak weszło IL to jak każdy wie pojawiły sie new skile, a co jest minusem tego to że potrzeba do niektórych SB, zarowno tych na 50 lvl jak i tych na 79.
Przeszukałem kilka drop calculatorów i nic nie znalazłem (np na pmfun) dziwi mnie także że po sprawdzeniu też nie znalazłem mobka co dropi np coś z dynasty seta?? Jeżeli nic nie dropi tego to gdzie to można dostać?

Btw
Jak ktoś ma/wie o dropach SB pod C5/IL to piszcie, ja wiem tylko tyle że nowe SB sa w tym nowym miescie, tylko nie wiadomo z jakich mobków co leci ;)
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

• Pochwał: 0

Odp: SP dla all klas
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 15, 2008, 06:06:07 pm »
No to tak Spellbook Divine Inspiration można kupić w giran :wink: .U takiego krasnala ... nie pamiętam dokładnie jak sie nazywał chyba marketer of mammon czy jakoś tak .Tam można kupić ja za 400 k :wink:
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 15, 2008, 06:11:45 pm »
jeszcze matsow i recek na dynasty set nie ma.. drake pisal ze pracuje nad tym  :wink:

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 15, 2008, 06:14:29 pm »
http://lineage.pmfun.com/?s=spellbook
tu masz wszystkie spellbooki, większość wypada w Frozen Labyrinth.
A te od 78 do 80 lvlu z dinozaurów

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 15, 2008, 06:25:29 pm »
http://lineage.pmfun.com/?s=spellbook
tu masz wszystkie spellbooki, większość wypada w Frozen Labyrinth.
A te od 78 do 80 lvlu z dinozaurów

no dzieki ;)
ale tyle to juz sam wiedziałem, na pmfun szukałem i nie ma dropa w ogóle,   a jak jest drop z mobka to nie ma location znów... więc kręcimy się w kółeczko.... zostaje chyba tylko czekać aż drake zrobi update Drop calculatora na stronce DN....
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

• Pochwał: 36

« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 16, 2008, 12:05:31 am »

Przeszukałem kilka drop calculatorów i nic nie znalazłem (np na pmfun) dziwi mnie także że po sprawdzeniu też nie znalazłem mobka co dropi np coś z dynasty seta?? Jeżeli nic nie dropi tego to gdzie to można dostać?

Dynasty set wszedł w CT1 nie w IL. Wszystkie części i recki z questa.

Ale my mamy IL + elementy Kamael (fortece,sety itp)   :wink:
/Thorns
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 16, 2008, 07:07:38 am wysłana przez ThornsPL »
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...