Witaj
Gość

Wątek: Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna  (Przeczytany 299214 razy)

• Pochwał: 4

• Chant of bsoe
Odp: Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna
« Odpowiedź #1850 dnia: Marzec 09, 2010, 12:03:16 pm »
Na dzień dzisiejszy nie mam chęci zaczynać jeszcze raz od początku i szczerze to wątpię aby mi się chciało w przyszłości, no i ta cyrylica.

Co do pogrubionego - z tego co pamietam to od gracii epilogue wprowadzili zaleznosc zadawanego / otrzymywanego DMG od lvlu.

Kara jest tylko przy zadawanym dmg, a nie za otrzymywany (tego jestem pewien). Nie jestem pewien czy nie tyczy się to tylko moobów, a przy pvp nie jest normalnie, ale nie wiem więc się nie upieram. Co do przepaści to miałem raczej na myśli S80 set + s80 bronie vs S bądź A grade bo tak to wygląda teraz i podobnie wyglądało wtedy no i owczywiście skile. Na final secret na full bufie ładuje z kulki w kamaela po 4-5k dmg, podobnie z huricane, a stun czy criple to już dawno nie widziałem, żeby mi tak często wchodził. I nie ma się tu czym chwalić bo moje przewaga wynika w tym momencie ze sporej różnicy lvli i sprzętu. Tak samo jak to miało miejsce wtedy kiedy to WilczeStado miał te 3-4 lvl więcej i s80.
Co do bicia na spocie to Reacty i Sobki będą lane - taki już ich los. Myślę, że nie dobiją również 8x lvlu (przynajmniej nie w całym składzie i (możecie wierzyć bądź nie) nie dlatego że takie mass petycje z naszej strony idą (pewnie ktoś tam coś tam wyśle czy wysłał, ale raczej są to przypadki sporadyczne). NCshit chyba się wyraźnie po-_-'ł całym tym sukcesem RuOffa i polityki antyboterskiej i faktycznie baczniej przygląda się botom. Z tego co słyszałem to kolejną ofiarą ich nowych poglądów jest WC ex wilczaków. Dziwie się im, że po tylu banach jeszcze botują. Przecież to nie ma sensu.

Pozdro

Mów sobie tak dalej, przecież trzeba sobie jakoś tłumaczyć swoje ogarnięcie  :bump:
A co do  tego pvp to w 3/4 przypadków ogarniała was jedna osoba ahahha

A bym zapomniał, jak znudzi wam się luna to zapraszam na lancera, fajnie się was bije ;P
« Ostatnia zmiana: Marzec 09, 2010, 12:05:12 pm wysłana przez Roxis »

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #1851 dnia: Marzec 09, 2010, 02:00:49 pm »
Hahaha wyciekające z DA informacje są zdecydowanie inne. Po kilkanaście petycji na każdą osobę piszecie. W sumie nic dziwnego. Jak się nie umie zabić bottraina (np. kardzio - hero na glebie) to trzeba sobie radzić inaczej.
Wycieka ci trollu co najwyżej jad  :)
Coś pisałeś, ze nie masz już siły do trollowania? Jednak miałem racje, że w twoim przypadku to nieuleczalne :P
Set napisał fakt (ban na WC), a u ciebie jak zawsze bełkot niczym nie poparty.

Mów sobie tak dalej, przecież trzeba sobie jakoś tłumaczyć swoje ogarnięcie  :bump:

A bym zapomniał, jak znudzi wam się luna to zapraszam na lancera, fajnie się was bije ;P
Jak to jest, że co się napisze, że wam nie idzie, to od razu "ogarniała was jedna osoba", a powiedz mi co mnie obchodzi to, że nikt z tobą nie chce grać i wiecznie musisz z botami na plecach latać?, już raz pisałem, ze bot nie daje zabezpieczenia przed pvp czy też pk, wiec twoje płacze scamerze jakoś wrażenia nie robią, a co do Lancera, to ty przed nami z Luny zwiałeś, wiec po cholerę mamy cię tam jeszcze ganiać? Ale to by ci pasowało ganiać nas z 80 lvl pod wioskami startowymi? jakoś mnie to nie dziwi, na tym polega twoje ownowanie w L2, znaleźć kogoś z niższym lvl i gorszym sprzętem...
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

• Chant of bsoe
« Odpowiedź #1852 dnia: Marzec 09, 2010, 02:25:34 pm »
Hahaha wyciekające z DA informacje są zdecydowanie inne. Po kilkanaście petycji na każdą osobę piszecie. W sumie nic dziwnego. Jak się nie umie zabić bottraina (np. kardzio - hero na glebie) to trzeba sobie radzić inaczej.
Wycieka ci trollu co najwyżej jad  :)
Coś pisałeś, ze nie masz już siły do trollowania? Jednak miałem racje, że w twoim przypadku to nieuleczalne :P
Set napisał fakt (ban na WC), a u ciebie jak zawsze bełkot niczym nie poparty.

Jak to jest, że co się napisze, że wam nie idzie, to od razu "ogarniała was jedna osoba", a powiedz mi co mnie obchodzi to, że nikt z tobą nie chce grać i wiecznie musisz z botami na plecach latać?, już raz pisałem, ze bot nie daje zabezpieczenia przed pvp czy też pk, wiec twoje płacze scamerze jakoś wrażenia nie robią, a co do Lancera, to ty przed nami z Luny zwiałeś, wiec po cholerę mamy cię tam jeszcze ganiać? Ale to by ci pasowało ganiać nas z 80 lvl pod wioskami startowymi? jakoś mnie to nie dziwi, na tym polega twoje ownowanie w L2, znaleźć kogoś z niższym lvl i gorszym sprzętem...
[/quote]

A mi się wydaje, że na tym polega zajebistość DA ;p
I nikt tu nie płacze schizofreniku )
« Ostatnia zmiana: Marzec 09, 2010, 02:28:20 pm wysłana przez Roxis »

L2 EU Vinuz !
L2RU

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #1853 dnia: Marzec 09, 2010, 04:33:46 pm »
ninja edit. skoro my mielismy nad wami przewage 3-4 lvleli to DA MAX lvl musialo miec 77-78 ;(
Jak wy na tym HB dawaliscie rade ? a nie sorry tam was nie bylo...
« Ostatnia zmiana: Marzec 09, 2010, 04:39:33 pm wysłana przez Mscici3l »
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

• Pochwał: 10

« Odpowiedź #1854 dnia: Marzec 09, 2010, 04:55:00 pm »
Przypomnijmy: My się chyba nigdy na ostatniej kronice nie biliśmy, bo bana dostaliśmy (jako party) mniej więcej 2 dni po wprowadzeniu. Czyli nigdy w pvp WS vs DA nie było obniżania/podwyższania dmg względem lvlu

Z tego co pamiętam pod sam koniec ja miałem lvl chyba 82, ale sam początek. Enchant skili miałem na około +12/+4, więc żadna rewelacja. A mija w tym czasie miała na pewno 80, bo biegała w dynasty :P To samo yooki, suhy i pewnie kilku tam jeszcze :P

Fun był :) Pvp też :) Pozdro i powodzenia ;)
A jak ktoś lubi w HONa popykać (taka nowa dota) to niech da znać, bo nie lubię grać sam z palantami z puba :P

Whtever walks in my heart,
Will walk alone...

« Odpowiedź #1855 dnia: Marzec 09, 2010, 05:28:16 pm »
Kardziu trollu nie pluj się tak bo to ostatnie forum jakie ci zostało. Z pozostałych 2 wywalili cię na pysk :). Komu będziesz te głupoty wciskał jak tu też bana wyłapiesz nieudaczniku z problemami emocjonalnymi?
Padłeś będąc hero w S80? Padłeś. Wywalił cię 77lvl w A grade ciole.

• Pochwał: 1

• BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #1856 dnia: Marzec 09, 2010, 07:45:04 pm »

February 24, 2010
Friendly Reminder: Real Money Trading is Bad

This is a friendly reminder that all forms of Real Money Trade are dangerous and immoral offenses. Real Money Trading degrades the gaming experience for legitimate players by giving the offenders unfair advantages. Even worse, it fuels the botting and gold-farming market. Using real money to make in-game purchases from third parties is considered an RMT transaction. These in-game transactions can include the purchase of Adena, power-leveling services, items, characters, and other in-game related services.

In our efforts to crack down on all forms of cheating, we will continue to investigate any and all suspicious situations. Beyond all these reasons, RMT can also endanger the security of your account!

So please remember, Real Money Trading directly supports the botters and cheaters that degrade the game!

Play legit, play safe. Join the discussion on the Message Boards.

Z dedykacja dla  DA :)

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
[quote author=120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

« Odpowiedź #1857 dnia: Marzec 09, 2010, 08:16:17 pm »
Ja tam jak wróciłem grać po przerwie pod koniec listopada to miałem 78 lvl i ok 50%. Czyli jakby na to brzydal nie patrzeć byłem o 4 lvle niżej od Ciebie. Co do reszty odpowiedzi na mojego posta to nie będę się ustosunkowywał bo ich autorzy udawadniają mi, że szkoda na nich mojego czasu.

Pozdro
« Ostatnia zmiana: Marzec 09, 2010, 08:18:41 pm wysłana przez Sethesh »
Sethesh lvl 83 Grand Khavatari / lvl 75 Gladiator / lvl 75 Shillen Knight / lvl 64 Blade Dancer
DeathAdders

• Chant of bsoe
« Odpowiedź #1858 dnia: Marzec 10, 2010, 01:01:22 am »
Pozdro ziooom

L2 EU Vinuz !
L2RU

« Odpowiedź #1859 dnia: Marzec 10, 2010, 09:25:50 am »
Kardziu trollu nie pluj się tak bo to ostatnie forum jakie ci zostało. Z pozostałych 2 wywalili cię na pysk :). Komu będziesz te głupoty wciskał jak tu też bana wyłapiesz nieudaczniku z problemami emocjonalnymi?
Padłeś będąc hero w S80? Padłeś. Wywalił cię 77lvl w A grade ciole.
i pisze to troll, którego wywalili z tego forum bhahahahaha

Wywalili? lol, a może to ty mnie wywaliłeś? przecież na forum możesz wszystko, ty sie dobrze zastanów czy swoich zeznań jeszcze nie zmienić, może byłbyś dzieki temu jeszcze bardziej trollowaty :)

ojej padłem padłem, napisz to jeszcze z 50 razy i może sie zapetli i bedziesz mial wieczny orgazm :P
jak zawsze w dupie był gówno widział :)

I nikt tu nie płacze schizofreniku )
ohoho ale mi dołożyleś poprostu szok, a takich trudnych słów to w jakiejś nowej szkole scamerstwa uczą? i jeśli chodzi o schizofremie to tutaj lepszym przykładem jest Astilli-Belferog, w grze małe nieszczescie w ciemnej dziurze, drżące przed wykryciem, na forum najwiekszy ownator L2, szefu Yoja, heros prowadzący T do zwycięstwa :P

Z dedykacja dla  DA :)
Ty się chwalisz czy płaczesz? bo juz ciężko za tobą trafić...

• Tardrigern fan!
« Odpowiedź #1860 dnia: Marzec 10, 2010, 09:39:57 am »
Kardziu ty mój "miszczu":D
Luna (EURO)    401
Doszliście do tego o czym tak marzyliście :D luna bez botów --> 400 online:D, jesteście juz zergiem przy takim online.

/wtb wind stone;D
« Ostatnia zmiana: Marzec 10, 2010, 09:44:35 am wysłana przez R3act »
Real Money Trading is Bad.

« Odpowiedź #1861 dnia: Marzec 10, 2010, 09:54:09 am »
yay 400 online to już boli... naprawdę boli :<
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #1862 dnia: Marzec 10, 2010, 09:57:18 am »
to średnia czy max? ;)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

• Tardrigern fan!
« Odpowiedź #1863 dnia: Marzec 10, 2010, 09:59:19 am »
mogli by polaczyc lune z franzem albo teonem:D
to jest online o tej godzinie;D
normalnie jest kolo 550:D

« Odpowiedź #1864 dnia: Marzec 10, 2010, 10:57:23 am »
Pewnie połączą z franzem - na chuj ponosić koszty utrzymania serwera, który przy nawet 600 osobach raczej średnio się zwraca. Według mnie to kwestia czasu tylko. Teraz napewno będą tępić boty. React jak tam Twój WC?? Chodzą słuchy że banana wyrwał. LF confirm ^^
Sethesh lvl 83 Grand Khavatari / lvl 75 Gladiator / lvl 75 Shillen Knight / lvl 64 Blade Dancer
DeathAdders

« Odpowiedź #1865 dnia: Marzec 10, 2010, 11:02:52 am »
ale wy macie problemów z tą luną i jak wy się o nas martwicie, aż jestem pełen podziwu :)

@R3act - wiesz boty się też nie pojawiły z dnia na dzień i pozbycie się ich to zapewne jakiś tam proces, ale przynajmniej coś się dzieje, online jest do dupy już od jakiegoś czasu, tylko czemu ci to przeszkadza?, twoja gra i tak polegała/polega na ustawieniu bota i walkach na eventach i tu się nic nie zmienia, nadal na siege itd. jest sporo ludzi, a dzięki tak niskiemu online jesteśmy się w stanie dozbroić, korzystać z zamków itd. (to samo robi troll nr 1 luny, przyszedł się wybocić i idzie na Teona, obiecał, że wczoraj już to zrobił, ale wątpię bo byłby chory jak by gdzieś prawdę napisał :P ) , to co? z powodu takiego online mamy zrezygnować z gry? zaczynać od nowa na ruoffie? my nie mamy powodu, my bana nie dostaliśmy, a wyjść mamy kilka: ze względu na walkę z botami zacznie przybywać ludzi (wątpię), połączą nas z innym serwerem (spore prawdopodobieństwo), niedługo wychodzi TERA (największe prawdopodobieństwo)

@Alarion tym failerom to sie nie dziwię, ale u Ciebie to wygląda tak, jak bym ja rozpaczał nad tym, że w Aionie end game jest do dupy, a na ruofiie cyrylica, po prostu jakaś paranoja, ale widać, że jakoś się tam chyba odnaleźć nie możesz i cały czas spamujesz EU fora :) tak się zastanawiam czy Cię czasem po prostu głowa nie boli :P

« Odpowiedź #1866 dnia: Marzec 10, 2010, 11:06:39 am »
kard mi sie kojazy z retard
Jestem tutaj Roman Bosski...

Reprezentuje Kraków, reprezentuje JP
Reprezentuje Firmę, reprezentuje JP
Dobre chłopaki... reprezentują JP
Hardcore JP, ogień JP!

JP ideologie Firma reprezentuje
JP rozprzestrzenia się, Firma wciąż trzyma klasę
JP czy ty znasz ten skrót?
JP każdy pies to fiut
JP z tradycjami klub
JP kopie kurwą grób
JP ogień a nie chłód, elegancko a nie bród
JP, JP, JP, JP to równe szaty dla... dup, dup, dup, dup, dup, dup,
Dupnij sobie lolka człowieku!

• Tardrigern fan!
« Odpowiedź #1867 dnia: Marzec 10, 2010, 12:01:25 pm »
ale wy macie problemów z tą luną i jak wy się o nas martwicie, aż jestem pełen podziwu :)

@R3act - wiesz boty się też nie pojawiły z dnia na dzień i pozbycie się ich to zapewne jakiś tam proces, ale przynajmniej coś się dzieje, online jest do dupy już od jakiegoś czasu, tylko czemu ci to przeszkadza?, twoja gra i tak polegała/polega na ustawieniu bota i walkach na eventach i tu się nic nie zmienia, nadal na siege itd. jest sporo ludzi, a dzięki tak niskiemu online jesteśmy się w stanie dozbroić, korzystać z zamków itd. (to samo robi troll nr 1 luny, przyszedł się wybocić i idzie na Teona, obiecał, że wczoraj już to zrobił, ale wątpię bo byłby chory jak by gdzieś prawdę napisał :P ) , to co? z powodu takiego online mamy zrezygnować z gry? zaczynać od nowa na ruoffie? my nie mamy powodu, my bana nie dostaliśmy, a wyjść mamy kilka: ze względu na walkę z botami zacznie przybywać ludzi (wątpię), połączą nas z innym serwerem (spore prawdopodobieństwo), niedługo wychodzi TERA (największe prawdopodobieństwo)

@Alarion tym failerom to sie nie dziwię, ale u Ciebie to wygląda tak, jak bym ja rozpaczał nad tym, że w Aionie end game jest do dupy, a na ruofiie cyrylica, po prostu jakaś paranoja, ale widać, że jakoś się tam chyba odnaleźć nie możesz i cały czas spamujesz EU fora :) tak się zastanawiam czy Cię czasem po prostu głowa nie boli :P

1. Na pewno będzie większy online, na ruoffie otwarli nowy serwer na pewno wzrośnie online l2NA:D
2. Moja rolą było wypierdalanie polaczkowPL i nie dojebanych ruskich z mojego spota na HB:D
I nawet mi to wychodziło bo musieliście przychodzić w full pt a później płakaliście ze low lv itp. Po co się tam pchaliście? Żeby popłakać ze jesteście low?:D
3. Czemu mi to przeszkadza? bo się nudzę, na rynku nie można nic kupić, oli leży (choć ost czasami się coś dzieje),  o znalezieniu const już nic mowie, bo musiałbym je chyba składać ze sklepikami w giran których tez zostało już tylko kilka.

Próbuj spamować póki możesz, to ost forum na jakim ci wolno, na wszystkich innych masz bana :oops: :oops: :oops: :oops:.

« Odpowiedź #1868 dnia: Marzec 10, 2010, 12:29:31 pm »
2. Moja rolą było -_-'alanie polaczkowPL i nie -_-'anych ruskich z mojego spota na HB:D
Nie ma to jak ambitne cele :)

I nawet mi to wychodziło bo musieliście przychodzić w full pt a później płakaliście ze low lv itp. Po co się tam pchaliście? Żeby popłakać ze jesteście low?:D
My przynajmniej przychodziliśmy i walczyliśmy, a nie jak ćwoki padali na pk i tylko flejmowali, bo tak obecnie pvp z wami wygląda.

3. Czemu mi to przeszkadza? bo się nudzę, na rynku nie można nic kupić, oli leży (choć ost czasami się coś dzieje),  o znalezieniu const już nic mowie, bo musiałbym je chyba składać ze sklepikami w giran których tez zostało już tylko kilka.
a ja się nie nudzę, interesy robimy jako const i nie narzekamy, const mam codziennie, po prostu tak się do bota przyzwyczaiłeś, że bez niego grać nie potrafisz :), a skoro tak ci źle to po ch. grasz?

Próbuj spamować póki możesz, to ost forum na jakim ci wolno, na wszystkich innych masz bana :oops: :oops: :oops: :oops:.
naprawdę? ja sobie nie przypominam, ale skoro tak twierdzicie, to kto pierwszy z tego napięcia pier...dolnie ze szczęścia? :D
Widzę, że jak z trollem przystajessz to jemu podobny się stajesz :)

« Odpowiedź #1869 dnia: Marzec 10, 2010, 01:38:09 pm »
naprawdę? ja sobie nie przypominam

Już przypominam:

"Np taki Kardzio - 40cha na karku, a umysł 5 latka"
"Kard debilu - wypier..... do psychologa, a najlepiej zgłoś sie do jakiegoś ciężkiego psychiatryka. Poznasz tam kolegów na swoim poziomie życiowy nieudaczniku."
"pier..... smutki i chowac się pod spódnicą mamusi to każdy potrafi."
Wykropkowanie to moja robota. Tam po tobie jechali bez uprzejmości płaczku.

Tak się do ciebie odnosi Metzger. ADMIN forum. Na kolejnym forum poprostu dostałeś BANA a twoje kretyńskie tematy wykasowano.

Ale ja uczynny jestem :)

« Odpowiedź #1870 dnia: Marzec 10, 2010, 02:43:27 pm »
WOW kretynku powtarzasz się, juz ci na to odpowiedziałem, a bana tam nie mam, wiec frajerze tylko kłamać potrafisz, a twoja metoda to powtarzać w kółko to samo, a może ktos uwierzy? :P

ADMIN do mnie tak pisał, poważnie? a wygląda jakby jakiś przygłup :)

« Odpowiedź #1871 dnia: Marzec 10, 2010, 04:12:34 pm »
Jednak zdecydowana większość podzieliła zadnie Admina, że to TY jesteś przygłupem i ucieszyła się z wywalenia takiego niedorozwiniętego trolla z forum. Wiem, wiem. Ta większość należy do SPISKU!
Jeżeli chodzi o kłamstwa, teorie spiskowe i robienie z siebie idioty - jesteś najlepszy.

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #1872 dnia: Marzec 10, 2010, 05:44:02 pm »
Jednak zdecydowana większość podzieliła zadnie Admina, że to TY jesteś przygłupem i ucieszyła się z wywalenia takiego niedorozwiniętego trolla z forum. Wiem, wiem. Ta większość należy do SPISKU!
Jeżeli chodzi o kłamstwa, teorie spiskowe i robienie z siebie idioty - jesteś najlepszy.

skad ta skromnosc u ciebie troliku? zapomniales o sobie, wszak oczywista oczywistoscia jak mawia twoj zapewne ulubiony prezydent jest fakt ze to twoja dzialka i ty w niej dzierżysz palme pierwszenstwa.

/wrist emo trolu
Ganymede lvl 82 Mystic Muse
Proud member of DeathAdders clan on Luna server

« Odpowiedź #1873 dnia: Marzec 10, 2010, 07:17:19 pm »
Hehe panienka się wypowiedziała. Zasób słów i argumenty jak zwykle powalające.

• Pochwał: 10

« Odpowiedź #1874 dnia: Marzec 11, 2010, 03:20:13 am »
Ehem.. Ganymede to tak naprawdę facet, on tylko tak udaje ;)
Zarzuci ktoś linka do tego monitora online? Bo w sumie miałem w starych zakładakch, ale gdzies mi się zapodział :)

Whtever walks in my heart,
Will walk alone...