No to widać że masz ogromną wiedzę na temat priv.
Tak się składa że spora część osób ( i myślę że procentowo więcej niż na retailu) gra na priv nie po to żeby być jakimś madafaka i gnoić wszystkich na chacie czy spamowac głupoty po forach jak blah, tracić czas i edytować godzinami filmiki których czas trwania nie jest wiele mniejszy niż Titanica + reklamy na polsacie.
następny, człowieku wyluzuj
i nie wciskaj tu rzeczy których nie napisałem, ja tylko powiedziałem z czym MI się kojarzą privy, jest to moja subiektywna opinia, a forum jest po to by swoje opinie wyrażać, porostu złe doświadczenia mam z privow, a tu mnie tylko w tym uświadczają, np. wypowiedzi kasjopeja(cos tam) ze na oficjalu nie ma klimatu i za mało flejmu
nie po to gram na oficjalu by być jakimś mada (cos tam) miałem SE na 72 lvl, BD 68, teraz WC wiec to raczej nie są jakieś klasy do walki

, wiec tu nie trafiłeś, na forum pisze bo lubię

Grają po to by po pracy się trochę zrelaksować i pośmiać ze znajomymi, na piwo nie pójdą bo żona będzie darła pape, dziecko śpi lub gra w l2 za jego pieniądze na reatilu (a on gra na lolpriv żeby nie brakło dla dziecka na retail
), TV zajęte bo żona ogląda YOU CAN DANCE - tak więc z filmu i z uciech małżeńskich nic nie będzie.
No to by do mnie pasowało, tyle że ,rzeczywiście gram dla relaksu ze znajomymi, na piwo chodzę gdy mam na to ochotę i zazwyczaj żona idzie ze maną, dziecko chodzi spać często później odemnie, a l2 jej się nie podoba

, z uciechami małżeńskimi tez nie mam problemu, ale cóż jak sobie pościelisz tak się wyśpisz

, wiec co ja ci mogę poradzić, najwyżej współczuć

Rozumowanie twoje jest typowe jak każdego oszołoma z blaha, który myśli co on to nie jest bo gra na retku, ci z priva to banda dzieci które ma problem z naciśnięciem na klawiaturze F1 czy F2 - nie byłem fanem, nie jestem i nie będę SWARM ale po takich wypowiedziach jak twoja, mam nadzieje że pokażą wam co potrafi ta "bluzgająca banda dzieci z priv".
Hehe , w życiu słowa na blahu nie napisałem, z prostej przyczyny, nie potrafię na tyle swobodnie posługiwać się angielskim by się na to odważyć

, a co swarm może mi pokazać? I niby dlaczego maja mi cos pokazywać? By pokazać jacy są mafaka?, jestem taki malutki, ze wątpię by się mną zainteresowali

A i nikogo taką wypowiedzią nie urazisz - to świadczy tylko o tobie ponieważ wcale nie różnisz się od tych co twierdzą rumuny i ruski są beeeeeeee, ty robisz tak samo a nawet o wiele gorzej ponieważ w miejsce rusków stawiasz graczy z priv (czyli według ciebie nie tylko ruski są beeeee ale wszystkie narodowości tam grające) nie mając w zasadzie bladego pojęcia jacy ludzie tam grają.
Znowu piszesz o czymś czego ja nie napisałem, a może to są twoje poglądy tylko się ich wstydzisz?
Oczywiście wszędzie trafią się elementy ale tylko gracze z retka twierdzą że na retku to ewenement a na priv to codzienność, jakoś ludzie z priv tego tematu nie poruszają , czyżby nie mieli z tym aż takiego problemu jak na retailu.
Tu to nie wiem o co ci chodzi i co poeta miał na myśli, wiec nie będę tworzył jakiejś nadinterpretacji