Cygan zly Rusek zly Boty zle ktos kto gra 9h legit tez zly........ tylko Swarm jest dobry?
edit: zeby nie bylo niejasnosci nie pije tu do swarmu tylko do wypowiedzi jaz'a
Przytocz mi prosze gdzie ja napisalem ze cyganie sa zli , albo ruscy ?
TU:
Widocznie malo jeszcze wiesz o swiecie , Rosjanie znani sa z tego ze zbytnio nie lubia innych narodowosci.
Tak wiem , bo gralem na czysto ruskim serverze. HELLO ABYSS , gralem tam okolo roku , mielismy paru ruskich w klanie nawet , i tak wyobraz sobie rozmawialem z nim dosc sporo . Takie sa realia poczytaj troche poogladaj tv , zobacz co sie dzieje na swiecie , zobacz co sie dzieje w grze . No chyba ze odmawiasz wiedzy , i szukasz faktow na takim bzdetnym forum. Cheers.
o wiele lepiej towja rusofobie widac w calym kontekscie rozmowy, niz w tych wyrywkach
W ktorym to kawalku przepraszam ? tutaj stwierdzam ze ruscy nie lubia innych narodowosci , gdzie jest czesc w ktorej JA twierdze ze oni sa zli?. Widac doskonale wiesz co chcialem przekazac , chyba nawet lepiej niz ja 
lol, ty chyba juz sam nie wiesz o czym piszesz, chyba tylko wazne jest to by byl nastepny post... ale wytlumacze
CYTAT z wczesniejszych wypowiedzi:
ja:
no troszke nie trafione nie mniej dla mnie narodowosc nie stanowi problemu, gram z tym z kim chce i lubie, a jesli ci tak przeszkadzaja Rosjanie czy tez Rumuni to coz... swiadczy to tylko o twoich fobiach i kompleksachty:
Widocznie malo jeszcze wiesz o swiecie , Rosjanie znani sa z tego ze zbytnio nie lubia innych narodowosci.sprobuje jeszcze jasniej:
ja:"dla mnie narodowosc nie stanowi problemu, gram z tym z kim chce i lubie"
ty: "Widocznie malo jeszcze wiesz o swiecie"
cos jeszcze chcialbys dodac?
edit:
jak male dzieci w piaskownicy.
i co sie dziwisz? w konczu to gra dla dzieci (tych wiekiem i duchem)