Witaj
Gość

Wątek: Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna  (Przeczytany 354534 razy)

• Pochwał: 1

Odp: Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna
« Odpowiedź #925 dnia: Czerwiec 06, 2008, 05:38:51 pm »
Ciekawe co zrobicie jak za rok ncsoft otworzy transfery i cały RM z full epic wysypie sie do was na lune. ggg ... To będzie dosyc zabawne ^^. SLyszalem tez jako tako ze sporo main klanow z innyc hserwerow tez czeka na ten transfer. How cruel ...
pojde na ten serw z ktorego oni przyjda i dalej bede sie dobrze bawil :P
Najbardziej mnie bawi, ze polacy najchetniej walcza miedzy soba, na teonie jeszcze w GOL'u walczylem z Husaria, bo nie zgodzilismy sie zlikwidowac naszego klanu i przejsc do nich, potem w Arcy z HA, nawet nie pamietam o co ta wojana byla, na Franzu tez byla wojan miedzy polskimi klanami, nie jestem pewien ich nazw ale chyba SF i Bregan.
Ciekawe dlaczego tak jest? chyba dlatego, ze jak po polsku nas obrazaja to to rozumiemy, a jak po angielsku/rosyjsku to uwazamy ze to zart :P

pfffffffff jesli chodzi o arcy to jestesmy baaaaaaaaardzo dziwnym klanem :P poza tym jestesmy zadufani w sobie (prynajmniej ja, a co za tym idzie nikt mnie nie lubi;P)od poczatku istnienia (zarwno na priv jak i na retku) prawie ZAWSZE z kim sie bilismy mielismy jakies ally potem, nie wyjatkiem byli HA. Jak dla mnie walące jest czy to Polak czy nie(toz to ynternet aight?:P), zwlaszcza fajnie bije sie nacjonalistow (z PL, BR, RU itd w nicku ;P) hi MarusiaPL, hi MASA140PL itd nie ma to jak ostry whine na pm po ubiciu takiego delikwenta >_<

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #926 dnia: Czerwiec 06, 2008, 06:08:29 pm »
pfffffffff jesli chodzi o arcy to jestesmy baaaaaaaaardzo dziwnym klanem :P poza tym jestesmy zadufani w sobie (prynajmniej ja, a co za tym idzie nikt mnie nie lubi;P)od poczatku istnienia (zarwno na priv jak i na retku) prawie ZAWSZE z kim sie bilismy mielismy jakies ally potem, nie wyjatkiem byli HA. Jak dla mnie walące jest czy to Polak czy nie(toz to ynternet aight?:P), zwlaszcza fajnie bije sie nacjonalistow (z PL, BR, RU itd w nicku ;P) hi MarusiaPL, hi MASA140PL itd nie ma to jak ostry whine na pm po ubiciu takiego delikwenta >_<

A ile z tego arcy to stare arcy ktore ja pamietam z l2x, w ktorym gral zako, guru, itd?

« Odpowiedź #927 dnia: Czerwiec 06, 2008, 06:23:13 pm »
zako gra na teonie i oczywiscie krasiem ;P to taka nasza dobra istota w klanie xDD guru to juz od dawana nie gra, szczerze powiem ze z starisa niewiele osob zostalo toz to bylo w pip czasu temu >_< ja jeszcze bylem na studiach, sporo sie nolifowalo teraz nadszedl czas na inne sposoby farmu ;P

« Odpowiedź #928 dnia: Czerwiec 06, 2008, 07:00:17 pm »
I dostawac po dupie ... xD
oni beda miec pvp na lunie czesem beda przegrywac czasem wygrywac jak kazdy,
a ty bedziesz dalej nonfactor 6x lolsk na lolserwerze jakim bedzie franz po tym gdy rm i inne klany przeja na lune.

gfownedhardimotbh
rpg 5x
7x bd sws th sb destr aw wl se bish

« Odpowiedź #929 dnia: Czerwiec 06, 2008, 07:09:10 pm »
a ty bedziesz dalej nonfactor 6x lolsk na lolserwerze jakim bedzie franz po tym gdy rm i inne klany przeja na lune.

gfownedhardimotbh
az musze ci przyznac racje  :P
SWARM

« Odpowiedź #930 dnia: Czerwiec 06, 2008, 08:33:07 pm »
zako gra na teonie i oczywiscie krasiem ;P to taka nasza dobra istota w klanie xDD guru to juz od dawana nie gra, szczerze powiem ze z starisa niewiele osob zostalo toz to bylo w pip czasu temu >_< ja jeszcze bylem na studiach, sporo sie nolifowalo teraz nadszedl czas na inne sposoby farmu ;P

O_O

« Odpowiedź #931 dnia: Czerwiec 06, 2008, 08:44:37 pm »
ja na moim "legit" sk mam wiecej pvp lol.

• Pochwał: 14

« Odpowiedź #932 dnia: Czerwiec 06, 2008, 08:57:15 pm »

gfownedhardimotbh
Nikt nie mówił, że RM idzie na Lune jako klan. Kto miał od nich puśc to poszedł...i tak powstał Tribunal. Co do samego Dev'a - z takim tempem jego koxania, to do końca L2 będzie nonfactorem niestety...ale mimo wszystko z jednym nie mogę zgodzić się kompletnie: Jeżeli NCsoft otworzy transfer na Lune i pójdą tam ludzie co farmią rzeczy po 2,5roku-4lata, to rodowite bociki z Luny nic nie zrobią. Co z tego, że po roku będzie zrobionych kilka Baiumów, nafarmionych AQ, Zakenów, może Frintezz, jak wpadną ludzie 79-81 z full sprzętem i epicami, a nie pojedynczymi. Wtedy Luna jako nowy server, z nową szansą na wybotowanie i zaistnienienie, zamieni się w totalLOLserver.
HATE ME MOAR!

« Odpowiedź #933 dnia: Czerwiec 06, 2008, 09:15:49 pm »

gfownedhardimotbh
Nikt nie mówił, że RM idzie na Lune jako klan. Kto miał od nich puśc to poszedł...i tak powstał Tribunal. Co do samego Dev'a - z takim tempem jego koxania, to do końca L2 będzie nonfactorem niestety...ale mimo wszystko z jednym nie mogę zgodzić się kompletnie: Jeżeli NCsoft otworzy transfer na Lune i pójdą tam ludzie co farmią rzeczy po 2,5roku-4lata, to rodowite bociki z Luny nic nie zrobią. Co z tego, że po roku będzie zrobionych kilka Baiumów, nafarmionych AQ, Zakenów, może Frintezz, jak wpadną ludzie 79-81 z full sprzętem i epicami, a nie pojedynczymi. Wtedy Luna jako nowy server, z nową szansą na wybotowanie i zaistnienienie, zamieni się w totalLOLserver.

RM=/=Tribunal

RM jest osobnym klanem i jesli sie przeniosa (a takie pogloski chodza) to beda vs tribunal. RM na razie jest niewielkim klanem, pare osob juz zaczelo grac, reszta czeka na transfer.

« Odpowiedź #934 dnia: Czerwiec 06, 2008, 09:26:09 pm »
Jesli beda grac legit, dostana jeszcze bardziej po dupie wiec imho argument z dupy.

Nie jestem jakims wielkim zwolennikiem botow, ale expiac po raz kolejny 74+, siedziec znowu w tych samych lokacjach po 1x godzin dziennie, zaczynasz zygac, żóczkami, aniolkami, ognikami czy innymi mobami, wiem to z wlasnego doswiadczenia... Mozesz mi wierzyc, Dev, ze chocbym sie skrecal to nie przyniesie mi to funu, jedyne o czym sie mysli to Pvp. Tak to juz jest, jeden czerpie radosc z PvP, inny z PvE.

btw jestem prawie pewien, ze gdyby nie konkurencja, swarm jeszcze jakis czas gralby legi i odlozyl botowanie :)

Cytat: insane69
stfu botter yo!

LIES! 100% leg0t since 1998.

QQ MagicR, QQ Swarm, QQ.

Sorry ale nawet ja jestem w stanie stwierdzic ze Swarm > MagicR lol ;d

Szkoda ze chlopaki ( i akaasha!) zrobili wokol siebie glupia i wcale nie potrzebna otoczke ze sa legit itp. , zupelny bezsens. Predzej czy pozniej sami bedziecie sie z tego smiali ; D

sinio mial znowu racje  :ork_1_1:

« Ostatnia zmiana: Czerwiec 06, 2008, 09:31:18 pm wysłana przez K »

• Pochwał: 14

« Odpowiedź #935 dnia: Czerwiec 06, 2008, 09:51:36 pm »

gfownedhardimotbh

RM=/=Tribunal

RM jest osobnym klanem i jesli sie przeniosa (a takie pogloski chodza) to beda vs tribunal. RM na razie jest niewielkim klanem, pare osob juz zaczelo grac, reszta czeka na transfer.
Widzisz, tak się składa, że Ty o tych ludziach czytałeś czy cokolwiek, a ja z nimi grałem. Dobrzy przyjaciele, mało tego, koledzy wręcz od koryta z RussianMafii starej, a dokładnie ich 3ech założycieli: Batman/pImp/Venta to właśnie Ci ludzie. Dużo ludzi co quitneło na Franz, gra w Tribunalu, ale część została i się podzieliła na odłam Venty(teraz ReVenGe) oraz Batmana(teraz RM). O tyle o ile RM </3 RVG, to Batman <3 pImp, no chyba, że nie zrobią coś, żeby dać dla servera fun. Aha, częśc luidzi co bezpośednio quitneła Fusion/RM na Franz, poszła botować do Tribunalu, więc y0
HATE ME MOAR!

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #936 dnia: Czerwiec 06, 2008, 09:53:58 pm »
Nie jestem jakims wielkim zwolennikiem botow, ale expiac po raz kolejny 74+, siedziec znowu w tych samych lokacjach po 1x godzin dziennie, zaczynasz zygac, żóczkami, aniolkami, ognikami czy innymi mobami, wiem to z wlasnego doswiadczenia... Mozesz mi wierzyc, Dev, ze chocbym sie skrecal to nie przyniesie mi to funu, jedyne o czym sie mysli to Pvp. Tak to juz jest, jeden czerpie radosc z PvP, inny z PvE.

Do kogo ty to mowisz ? Do goscia ktory nigdy nie mial 70+ na low rate i jak poexpil 2h w grze to bylo dobrze, takim ludziom moze sie grind jeszcze nie znudzil, ale gdyby gral po kilka(nascie) godzin dziennie to by inaczej spiewal :P
Abyss x7 - Inactive
L2Extreme x7 - Inactive
Nanaki - Inactive
Roxy x5 - Inactive
Luna - Inactive
Celes x7 - Inactive
RPG x5 - Inactive

« Odpowiedź #937 dnia: Czerwiec 06, 2008, 10:28:02 pm »

Do kogo ty to mowisz ? Do goscia ktory nigdy nie mial 70+ na low rate i jak poexpil 2h w grze to bylo dobrze, takim ludziom moze sie grind jeszcze nie znudzil, ale gdyby gral po kilka(nascie) godzin dziennie to by inaczej spiewal :P

Powiem ci ze te grindowanie do 76 lvla tylko mnie wkurzalo...ale potem to nawet lubilem :P

• Dev
  • Super Moderator

• Pochwał: 16

• Ryl to faja
« Odpowiedź #938 dnia: Czerwiec 06, 2008, 10:30:13 pm »
Ofc, bo na Starym paradise x5 nie mialem sk 7x. Zanim zaczniesz cokolwiek pisac, najpierw sprawdz info, prosze cie ...
Journey of Monarch - Nick: Daethare - lvl 37
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

• Pochwał: 11

« Odpowiedź #939 dnia: Czerwiec 06, 2008, 11:16:10 pm »
Bot wymiata.

Jak mi się nudzi to sobie botuje na jakiś l2j.

Fajne odstępstwo od expa (dostałem bana? ile lvli? jakieś fulldropy?...)
Może w wakacje zrobie se na offie jakieś duo na bocie, ale chyba nie ma sensu na lune isc.

Jednak w życiu wbiłem na lowracie(1x - 15x) z 25 * 50+ i exp jest nuuudny (no chyba że jest cw)

« Odpowiedź #940 dnia: Czerwiec 06, 2008, 11:58:38 pm »

fajny taki fanboy sin >_<

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #941 dnia: Czerwiec 07, 2008, 12:39:21 am »
Ofc, bo na Starym paradise x5 nie mialem sk 7x. Zanim zaczniesz cokolwiek pisac, najpierw sprawdz info, prosze cie ...

Ty, no to jestes pro, jednak miales postac 7x.. nie wierze, szkoda ze tylko ten jeden raz :?
Abyss x7 - Inactive
L2Extreme x7 - Inactive
Nanaki - Inactive
Roxy x5 - Inactive
Luna - Inactive
Celes x7 - Inactive
RPG x5 - Inactive

• Pochwał: 27

« Odpowiedź #942 dnia: Czerwiec 07, 2008, 12:42:55 am »

Też chcę takiego >.<

« Odpowiedź #943 dnia: Czerwiec 07, 2008, 07:48:38 am »
hoho

WTB +4str-4dex +4con-4dex dyees jak ktos ma tanio (wmiare normalna cene) pm me plz.

« Odpowiedź #944 dnia: Czerwiec 07, 2008, 10:31:34 am »

Też chcę takiego >.<

Musisz zasluzyc ;p

a tak serio to eot ;p

« Odpowiedź #945 dnia: Czerwiec 07, 2008, 02:57:36 pm »
hoho

WTB +4str-4dex +4con-4dex dyees jak ktos ma tanio (wmiare normalna cene) pm me plz.

nie pierdol, ze dobijasz 68...

« Odpowiedź #946 dnia: Czerwiec 07, 2008, 04:54:26 pm »
hoho

nie -_-', ze dobijasz 68...

Tak na 2 kontach naraz , w przyszlym tygodniu ding mysle.

« Odpowiedź #947 dnia: Czerwiec 07, 2008, 05:09:54 pm »
dopiero 68 rofl :o
SWARM

« Odpowiedź #948 dnia: Czerwiec 07, 2008, 07:10:21 pm »
6x to ja bylem 2 miesiace temu .I.
rpg 5x
7x bd sws th sb destr aw wl se bish