Witaj
Gość

Wątek: Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna  (Przeczytany 354550 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna
« Odpowiedź #1475 dnia: Październik 03, 2009, 01:12:02 am »
podobniez na swarm poszly jakies petycje i byly jakies bany, lf confirmation

generalnie botowanie w klanie ze zbanowanym liderem to nie jest zbyt dobry pomysl. Co do petycji, ciezko powiedziec- watpie, ale nie wykluczam, prawdopodobnie za cos innego wyrwal.

« Odpowiedź #1476 dnia: Październik 03, 2009, 09:16:42 am »
no to Shiverr jak ? Banan ? Quit ? Sell Acount ? :P
Khais
Grand Khavatari 77+/Warcrayer 40+
Noblesse 
Outcasters Clan - Nightmare Team
RuOFF - Lancer

• Pochwał: 1

• BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #1477 dnia: Październik 03, 2009, 11:09:24 am »
podobniez na swarm poszly jakies petycje i byly jakies bany, lf confirmation

generalnie botowanie w klanie ze zbanowanym liderem to nie jest zbyt dobry pomysl. Co do petycji, ciezko powiedziec- watpie, ale nie wykluczam, prawdopodobnie za cos innego wyrwal.
Panowie z T lubią pisać petycje ;P zumnie w klanie gosc pkował ich bot party to go spacyfikowali petycją XD

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
[quote author=120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

« Odpowiedź #1478 dnia: Październik 03, 2009, 11:29:59 am »
Moim zdaniem T to debile z tymi petycjami. Oni to by chyba chcieli sami zostac na tym serwie i jedyne pvp to duele miedzy soba robic xD, do czego btw malo juz brakuje bo na dzien dzisiejszy to nawet bic sie niemaja juz z kim (na tym samym poziomie oczywiscie).

• Banned

• Pochwał: -5

« Odpowiedź #1479 dnia: Październik 03, 2009, 01:03:57 pm »
"Przykro mi ale od niedawna obowiazuje u nas zasada, ze wszelkie postacie wyprodukowane przez kumbaka i s-ke (wilcze stado) nie moga byc dolaczone do naszego klanu, reklamacje mozesz zlozyc do sprzedawcy"

To napisał Kardrigern na forum lolDA.
Ciekawe jak to się ma do ostatniego zakupu DA na allegro? (o wcześniejszych nie wspominam).

Kardziu, jednak kierownictwa DA nie dotyczą zasady lolDA?
Kupicie jeszcze 7 postaci powyżej 81 żeby ustawiać boty na HB?
Na koniec pragnę podkreślić, ze jesteśmy klanem który nie używa botów! Dla osób z nich korzystających nie ma u nas miejsca. Cenimy grę z żywymi ludźmi, którzy biorą z gry wszystko co oferuje tj. pve, pvp, community.
gdzie ta ciemnote wciskamy, ze jestesmy legit?

• BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #1480 dnia: Październik 03, 2009, 03:23:26 pm »
"Przykro mi ale od niedawna obowiazuje u nas zasada, ze wszelkie postacie wyprodukowane przez kumbaka i s-ke (wilcze stado) nie moga byc dolaczone do naszego klanu, reklamacje mozesz zlozyc do sprzedawcy"

To napisał Kardrigern na forum lolDA.
Ciekawe jak to się ma do ostatniego zakupu DA na allegro? (o wcześniejszych nie wspominam).

Kardziu, jednak kierownictwa DA nie dotyczą zasady lolDA?
Kupicie jeszcze 7 postaci powyżej 81 żeby ustawiać boty na HB?

Taki na 78 w zupełnosci wysatrczą XD

Luna
Franz
Lancer

• Banned

« Odpowiedź #1481 dnia: Październik 03, 2009, 03:52:33 pm »
Nie. DA jest profesjonalne  :).
Właśnie kupili kolejny hi lvl.
We wtorek zobaczymy pod jakim nickiem będzie biegał.
Na koniec pragnę podkreślić, ze jesteśmy klanem który nie używa botów! Dla osób z nich korzystających nie ma u nas miejsca. Cenimy grę z żywymi ludźmi, którzy biorą z gry wszystko co oferuje tj. pve, pvp, community.

• BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #1482 dnia: Październik 03, 2009, 04:06:21 pm »

Pod takim jakim kupili XD

Luna
Franz
Lancer

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #1483 dnia: Październik 05, 2009, 04:01:00 pm »

edit: szkoda na takich failerow czasu i klawiatury
my bawimy sie dobrze a ty? :)
« Ostatnia zmiana: Październik 05, 2009, 04:18:19 pm wysłana przez Kard »
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

• Pochwał: 10

« Odpowiedź #1484 dnia: Październik 08, 2009, 03:29:48 am »
O kard jak dobrze, że Cię złapałem ;)
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,31589.0.html

Temat specjalnie dla Ciebie :) CAŁY :)

Whtever walks in my heart,
Will walk alone...

« Odpowiedź #1485 dnia: Październik 08, 2009, 09:37:43 am »
Brzydal mi sie wydaje ze oni akurat tylko na was(wilcze,silownia) tak naskakuja za urzywanie bota bo jestescie polskim klanem botujacym i ich to bardzo boli. Wbiliscie przyzwoity lvl i macie dobry sprzet wiec chlopaki zgodnie z polska mentalnoscia niemoga tego zniesc (sasiad ma a ja niemam wiec prosze niedajcie mi ale zabierzcie sasiadowi  :D). Mi w sumie troche szkoda ze wyszlo na jaw ze dathaddersi jednak niesa tacy swieci jak twierdzili bo zawsze fajnie byloby popatrzec na rozwoj jakiegos polskiego klanu na offie grajacego legit. Dla mnie osobiscie to ze zaczeli botowac niedziwi( szczegolnie w dzisiejszych czasach i sytuacji do jakiej ncsoft doprowadzil) ale te ich ebayowanie i kupowanie wybotowanych postaci to juz totalna porazka.

P.S.  Niewydaje mi sie zeby klan masared urzywal bota( przynajmniej jeszcze nie :) ) bo znam kilka osob od nich i slysze czasami ze ktos tam od nich wylecial za bota, sam osobiscie znam 2 takie przypadki.
« Ostatnia zmiana: Październik 08, 2009, 10:37:45 am wysłana przez Sin3R »

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #1486 dnia: Październik 08, 2009, 10:22:49 am »
Brzydal mi sie wydaje ze oni akurat tylko na was(wilcze,silownia) tak naskakuja za używanie bota bo jestescie polskim klanem botujacym i ich to bardzo boli. Wbiliscie przyzwoity lvl i macie dobry sprzet wiec chlopaki zgodnie z polska mentalnoscia niemoga tego zniesc (sasiad ma a ja niemam wiec prosze niedajcie mi ale zabierzcie sasiadowi  :D). Mi w sumie troche szkoda ze wyszlo na jaw ze dathaddersi jednak niesa tacy swieci jak twierdzili bo zawsze fajnie byloby popatrzec na rozwoj jakiegos polskiego klanu na offie grajacego legit. Dla mnie osobiscie to ze zaczeli botowac niedziwi( szczegolnie w dzisiejszych czasach i sytuacji do jakiej ncsoft doprowadzil) ale te ich ebayowanie i kupowanie wybotowanych postaci to juz totalna porazka.

P.S.  Niewydaje mi sie zeby klan masared używal bota( przynajmniej jeszcze nie :) ) bo znam kilka osob od nich i slysze czasami ze ktos tam od nich wylecial za bota, sam osobiscie znam 2 takie przypadki.
a gdzie tak na nich naskakujemy, jakies filmy o nich krecimy, jakies screeny? na chwile obecna to cala silownia siedzi w enhaicie , chowaja sie za plecami ruskich, by nam jak najberdziej zaszkodzic, a jak raz dziennie z 1h sa w grze sciagaja enhait by odebrac nam fortece, co raczej slabo im wychodzi :)
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

« Odpowiedź #1487 dnia: Październik 08, 2009, 10:43:29 am »

Dla mnie taka silownia to najwiekszy syf w L2, banda dzieci, ktore o grze nie maja zielonego pojecia i psuja ja nie tylko innym ale i sobie. A dlaczego?
Cały czas mowia o tym, ze dla niech w L2 liczy sie pvp, ale w ogóle go nie widza, bo na bocie siedza gdzies w ciemnej d..., jak wreszcie jakis tam lvl wbija to wychodza i robaia pvp, ale oczywiscie z ludzmi o kilka lvl nizej, bo przeciez z przeciwnikiem na rownym lvl szans by nie mieli, przy czym w koncu okazuje sie, ze ten przeciwnik do bicia zbliza sie do nich lvl i juz nie mozna go na 1 hit sciagnac, wiec co sie dzieje, ano detag i go do ciemnej d... na miesiac :)
Na szczescie zazwyczaj konczy sie to tak, ze taka gra sie nudzi i znikaja z gry, uwazajac, ze juz wszystko w grze osiagneli bo wbili 85 lvl, tyle ze to iluzja, bo 90% tej gry to nie oni grali tylko komputer, mi na to by bylo szkoda kasy i na oplacanie konta i prad, to lepiej za ta kase isc na piwo :) , no ale coz piwo jest u nas dozwolone od 18 lat :P
Chociazby tutaj :)

• Pochwał: 4

• Chant of bsoe
« Odpowiedź #1488 dnia: Październik 08, 2009, 10:04:11 pm »
Dziecięca zazdrość u 3x latka  :oops:

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

• BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #1489 dnia: Październik 21, 2009, 09:15:19 pm »
Ciekawe kiedy będzie fuzja luny z jakimś innym serwerem:P

Luna
Franz
Lancer

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #1490 dnia: Październik 27, 2009, 01:17:00 pm »
Brzydal mi sie wydaje ze oni akurat tylko na was(wilcze,silownia) tak naskakuja za używanie bota bo jestescie polskim klanem botujacym i ich to bardzo boli. Wbiliscie przyzwoity lvl i macie dobry sprzet wiec chlopaki zgodnie z polska mentalnoscia niemoga tego zniesc (sasiad ma a ja niemam wiec prosze niedajcie mi ale zabierzcie sasiadowi  :D). Mi w sumie troche szkoda ze wyszlo na jaw ze dathaddersi jednak niesa tacy swieci jak twierdzili bo zawsze fajnie byloby popatrzec na rozwoj jakiegos polskiego klanu na offie grajacego legit. Dla mnie osobiscie to ze zaczeli botowac niedziwi( szczegolnie w dzisiejszych czasach i sytuacji do jakiej ncsoft doprowadzil) ale te ich ebayowanie i kupowanie wybotowanych postaci to juz totalna porazka.

P.S.  Niewydaje mi sie zeby klan masared używal bota( przynajmniej jeszcze nie :) ) bo znam kilka osob od nich i slysze czasami ze ktos tam od nich wylecial za bota, sam osobiscie znam 2 takie przypadki.

Nie znam historii tej miłości między naszymi klanami sam dołączyłem kiedy wszystko było już w akcji.
Nie dbam o boty  jak prosty człowiek nie lubię ich i tyle czemu ?

Jak mam czas expić w fajnym miejscu nie mogę czemu bo bott bo party bota et. cetera logicznym jest ze jak gram z przyjemności to eliminowanie komputera na jakimś spocie i 5 min spokoju za nim on wróci mija się i z przyjemnością już się nie kojarzy. Dlatego też większość graczy tych prawdziwych botów nie lubi klnie ile popadnie na to zjawisko co więc dziwnego że wycina boty jak mają War tag nad sobą albo i nie.

Co do klanu WS nie lubię ich i owszem dlaczego bo jak expiłem ich spotykałem nie jednego nie dwóch ale całe wycieczki, na ten przykład botowisko pod goodart fajnie mi się tam expiło mimo że latało xx bota nawet jak WS przychodziło i używało na mnie Bluff(77 lvl) lokacja jest 70 jak się nie mylę.
Szedłem zaparte i czekałem aż ja będę mógł coś znaczyć.

W między czasie czat w klanie grzmi WS wojnne odpowiada WS wojnne odwołuje odpowiada odwołuje jak im się podoba i kiedy chcą to robią pvp kiedy chcą to expią i wojnna znika (jak mnie pamięć nie myli był to sytem 5 dni botuja bez war taga a weekend oddają wojne) Kogo to nie wkurzy ??? bo mnie wyobraźcie sobie owszem wpieniało.

Wpieniało mnie bardziej jak ich widziałem podbiegałem i co i offline mówili nie wiem ile w tym racji że mają jakieś  programy czy co ?? ale jak się zbliżał War tag oni się nagle ulatniali z gry ??? chyba coś takiego nie wiem :? ale tak to pamiętam może byli kurde online nie wiem.

Przyszedł czas gdy coś osiągnąłem gorzej i lepiej mi wychodziło wycinałem wszystko jak tylko widziałem że mam szanse w nagrodę PM w grze zapycha się dziwnymi uwagami no mniejsza człowiek spokojny to sobie daruje te uwagi i lecę swoją drogą. WS w tym czasie zrozumiało iż trzeba dołączyć do klanu PRo na serverze raz w nim są raz nie  kręcą się jak owsik.

Zarzuca mi się zabijanie low  charakterów OK prawda  widzę leje mnie nikt nie oszczędzał i ja też do nikogo zarzutów nie miałem taka gra. Szukam i znajduje tu i tam .... nie pisze gf nie odzywam sie na pół słowa zabijam albo padam znikam pojawiam się nie zatruwam moim gniewem żadnego PM niestey 'Gaav (i tu  durnoty) z waszej strony spotykam.

Nie mówię że was nie nie nawidze nie nazywam was "syfem" ale takie podejście do gry jest dla mnie przykre
Obecnie wybłociliście chyba z klonowaliście na mój kształt Stonka i Biedronka i widzę że mają już 78 lvl co mi zajęło 8 miesięcy a wam ze dwa szacunek nie liczcie więc na łaske z mojej strony bo to czy was zetne kilka razy nic nie zmieni wybotujecie się szybciej i nie zmieni tego nie wiadomo jaka aktywność z mojej strony.
Ale nie dziwcie się że to robię i nie piszcie mi PM waszych pomysłów na temat mojej osoby.
Sami daliście mi powody abym wycinanie waszych nicków polubić.

Co do klanu DA hmm jak mi wiadomo wyleciało dużo osób używających bota nie widzę a ost. jestem często ludzi online cały dzień nie ma takiego nicku który non top siedzi w grze. Nasze lvl są marne i stan ten zmienia się wolnnno nie wiem po co domysły snuć kto może bocić? ja sam zresztą widzę jak czasem do mnie leci non klan osoba i chodzi za mną chyba kręcą film albo próbując coś udowodnić ..... po co takie manewry robić nie wiem ale domyślam się że lepiej postawić bota i iść stawiać podsłuchy na DA i podkopać opinie legit klanu.

W klanie jest dużo osób i wielu mniej spokojnych odemnie a na PM różne błoto miało pewnie miejsce jak z ludźmi to normalne. Ale mój stan wiedzy nie pozwala tolerować DA w charakterze bot klanu.
Zaobserwowałem raczej iż skoro nie mamy szans z botami to grę opuszczamy rozkładając ręce tak zrobiło ost. dużo osób nie poszli botować a pożegnali grę i klan jak wasz ulubieniec Kard.
Szanuje ich decyzje i prace bo coś znaczyli mieli energie chęć uczestniczenia w grze z innymi nie mieli jednak Głowy do poniżania się używając walkera.

Tak to widzę.
Do gry w DA zachęcam.

« Ostatnia zmiana: Październik 27, 2009, 01:27:43 pm wysłana przez hrypek »
Doombringer Gaav - 81
DeathAdders clan on Luna server.

CORE eu

Warsmith Funnyguy

« Odpowiedź #1491 dnia: Październik 27, 2009, 02:24:14 pm »
Aż się czuję zobowiązany jakoś odpowiedzieć na powyższe wypracowanie :D

Pierwsze primo to manię przychodzenia na dziwnych wysoko lvlowych postaciach zaczęliście właśnie Wy i żeby było śmieszniej w tym samym miejscu około 7 miesięcy temu (pamiętam jak suhy nas ganiał razem z kilkoma innymi osobami, gdy na woa łuczników (subki) expiliśmy). Nie jest to jakoś bardzo deprymujące, ale szans nawet z takim berserkiem łucznik na 66 lvlu ma nikłe (takie teraz mamy), bo bije go po około 200-400 dmg, cryt za 800.

Jak Ci się nudzi i przychodzisz rzem z yookim, tamuzem i berserkiem, masz do tego prawo ;)

Ale chciałem się obronić przed zarzutem jakoby WS wojnę odwoływało i ją dawało etc. Tak tak było! Ale źle rozumujesz dlaczego. Wtedy WS to było jedno party, a DA klanem liczącym około 100 osób. Do tego klanem który uważał, że jest dużo lepszy od nas w pvp i tego typu inwektywy leciały też w drugą stronę. Gdy więc całe party, albo chociaż większa jego część była online, oddawaliśmy wojne i biegaliśmy sobie szukając pvp/zaczepek. Czasem się zbieraliście, czasem nie, czasem nawet nas praliście wtedy, czasem nikogo z da nie dało się znaleźć po kilka godzin (zresztą zbyt dawno, żeby pamiętać) po skończonym pvp, gdy ludzie już się rozchodzili i kładli spać, odwoływaliśmy wojnę, bo bez sensu jest wam po prostu dawać punkty. Chcecie? to sobie pekujcie, nas to i tak mało obchodziło.

Bo dochodzimy do clue programu: jak gram na bocie, wisi mnie czy zabijesz mnie Ty, mob czy nawet sam Chuck Norris. W tej chwili tracę po 0.1% (klikając to village) co odrabiam w statystycznie 2 moby (66 lvl). Owszem nie expię, ale nie dzisiaj to jutro prawda? :)

Miło natomiast jest się pobić na kamaelach :D dopiero 30 pvp mam, ale nie jesteście łatwymi celami, nie chce mi się wydawać kasy na jakieś dodatkowe sprzęty i na razie kijowy jest, ale mój dzielny stonek lepszy nie będzie :) Tak go sobie zrobiłem, żeby zobaczyć co to i z czym się to je :)
Dwóch znajomych z party zrobiło jeszcze kradzieji, ale jakoś tak gorzej ogarniają :D

Powiem szczerze przykro mi że kard oszedł, bo wprowadzał duży koloryt do tej gry. Podejrzewam, że ani DA, ani te wszystkie nasze karaluchowate pvp gdzieś po kątach nie będą już takie same. Kiedyś potrafiliście całe party S grade skołować na nasze party sub (i było kupe śmiechu :P) teraz kilka osób.

Ja wiem, że sobie pomyślisz, że mamy taką samą przewagę na mainach, bo mamy s80, ale to już nie nasz wybór.

No nic, mam nadzieję, że się nie będziecie łamać i do zobaczenia na pvp.
Na razie kamaelem uczę się jak nie zabić się samemu o krasnala z riposte stance :D

Will walk alone...

« Odpowiedź #1492 dnia: Październik 27, 2009, 03:21:24 pm »
Nie twierdze że jesteśmy bez winny jak już wspomnialem nie wiem wszystkiego.

Natomiast gadanie na to iż DA botuje zamierzam reagować bo nic mi nie wiadomo jakoby miało coś takiego miejsce.

Toś Ty na stonku grasz hehe

Nasza wycieczka w niedziele tym składem miała miejsce z prostego względu chodził na was sam beskr(68) ale zaczęliście obstawiać party bota i nie miał jak was pomęczyć.
Zjawiłem się Ja nic nie wiedząc poszedłem Na Woa i naciąłem się na dużą frekwencje zaprosiłem Tamuza i nie sprostaliśmy tak jak Ty padasz od Krasnali ja czasem padam z własnej sklerozy :)
Skoro nie sprostaliśmy co słyszał na vent yooki też chciał pójść i tak już sobie zebrała się ekipa.
Jak to niedziela ludzie szukają rozrywki.

I było całkiem fajnie Bo Stonek i biedronek jak już nabierzecie wprawy we 2 będą potrafili zrobić cuda niestety ...
Doombringer Gaav - 81

CORE eu

Warsmith Funnyguy

« Odpowiedź #1493 dnia: Październik 27, 2009, 08:52:58 pm »
Mhm.. po prostu ze względu na pewne niuanse dotyczące rostawiania nikt na tych postaciach za bardzo jak bocik bije nie siedzi. Więc żeby ewentualne pvp zrobić trzeba postać wylogować (10s w kombacie jest) potem zalogować, nie ma songów danców.. masakra

prościej podstawić jakieś postaci, na których akurat nikt nie siedzi

Will walk alone...

« Odpowiedź #1494 dnia: Październik 27, 2009, 08:57:43 pm »
2 może i cuda będą robić ale jak będzie jeszcze 3 kradzieji to będzie kolorow. Jak coś to tu Biedronek. Jak na razie
Ja i Brzydal tworzymy "Robaczywy Aramagedon" jak nas określił ktoś z maSacred. :D  w 5 będzie można się pobawić bardziej. Co do zabijania sub no cóż, jak by nie patrzyć można się wku.....ć  ale tam zawsze czeka Biedronek więc się strzeżcie :D
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

« Odpowiedź #1495 dnia: Październik 28, 2009, 12:36:53 am »
Najbardziej mnie wnerwia że nie mam jak pojechać Mastakilah i gdzies tam ma 11 ;d
No kufa zawsze go widzę w towarzystwie ale ja go dopadnę i przestanie wierzyć że jest w stanie wycepować dmg jaki mu zadaje  :x
« Ostatnia zmiana: Październik 28, 2009, 12:38:25 am wysłana przez hrypek »
Doombringer Gaav - 81

CORE eu

Warsmith Funnyguy

« Odpowiedź #1496 dnia: Listopad 08, 2009, 12:28:59 am »
Ok, to tylko ja, czy DA się zaczęło rozpadać? :)

Will walk alone...

« Odpowiedź #1497 dnia: Listopad 08, 2009, 01:35:07 pm »
To nie DA zaczelo sie rozpadac tylko cala Luna. Jak tak dalej pojdzie to niedlugo bedziemy mieli 300 online xD.

• Banned

« Odpowiedź #1498 dnia: Listopad 08, 2009, 04:44:51 pm »
Taaak. Już po DA. Kardzio pomyka w Tibie, jego party się rozpadło, reszta to lowlevele expiące na HS.
Ciekawe czy teraz już oficjalnie botują czy muszą się chować? Suhy bez hero pewnie nie ma już autorytetu w klanie  :P.
Ogólnie fajnie jest i nie uważam, że niski online jest problemem. Wręcz przeciwnie. Luna to serwer do wybotowania się. Im mniej ludzi tym łatwiej party ustawić.

« Odpowiedź #1499 dnia: Listopad 09, 2009, 12:23:55 pm »
Może kiedyś plotki się sprawdzą i połączą Lunę z Franzem a jak nie to 85 vespery epiki i powiemy grzecznie do widzenia Luna ,witaj Teon bądź inny serwer gdzie są 2 strony.
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99