Witaj
Gość

Wątek: Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna  (Przeczytany 354658 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna
« Odpowiedź #1550 dnia: Luty 04, 2010, 06:53:28 pm »
Oj kardziu twój móżdzek tego nie ogarnia. Od tej lollegith gry masz jakieś zmiany. Nie dowartościowuj się tak. DA to tylko lolrandom klan jakich wiele na upadającej Lunie. Box hero nic tu nie zmienia. Takiemu emo nie można tego wytłumaczyć ale sądząc po wypowiedziach innych pro graczy z da to suhy równa intelekt swoich przydupasków do ciebie.

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #1551 dnia: Luty 04, 2010, 09:28:42 pm »
ta wiecej cukru w cukrze
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

• Pochwał: -3

• I'm old school, and I'll smack a bitch
« Odpowiedź #1552 dnia: Luty 04, 2010, 11:27:04 pm »
Belfegor i jego "legith" - jak czytam posty to zawsze mnie to smieszy :rotfl: :rotfl: :rotfl:

gratz dla DA ze jeszcze siedzicie na tym serwerze ;p
born different.

• Pochwał: 1

• BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #1553 dnia: Luty 05, 2010, 12:05:03 am »
Belfegor i jego "legith" - jak czytam posty to zawsze mnie to smieszy :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Jak by tam nie siedzieli to by nie mogli "ownować" serwera w końcu była by konkurencja XD

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
[quote author=120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

« Odpowiedź #1554 dnia: Luty 05, 2010, 10:04:25 am »

Jak by tam nie siedzieli to by nie mogli "ownować" serwera w końcu była by konkurencja XD
to po ch. ty siedziales?

a z serwerm pewnie niedlugo cos sie zmieni, wiec po ch. placic za transfer, podexpimy, uzbroimy, pozniej bedzie nam latwiej, my za tydzien nie konczymy gry :)

« Odpowiedź #1555 dnia: Luty 05, 2010, 11:02:10 am »

a z serwerm pewnie niedlugo cos sie zmieni,

"Nadzieja matką głupich", czy "nadzieja umiera ostatnia"? ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #1556 dnia: Luty 05, 2010, 11:24:15 am »

a z serwerm pewnie niedlugo cos sie zmieni,

"Nadzieja matką głupich", czy "nadzieja umiera ostatnia"? ; p
to nie nadzieja, a raczej kasa, watpie by sie oplacalo utrzymywac serwer dla ~600 kont

a chocby nawet i nadzieja to matka kocha swoje dzieci :)

a tak w ogole wyjasnij mi czemu cie to interesuje? 

• BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #1557 dnia: Luty 06, 2010, 08:59:09 pm »

to po ch. ty siedziales?

a z serwerm pewnie niedlugo cos sie zmieni, wiec po ch. placic za transfer, podexpimy, uzbroimy, pozniej bedzie nam latwiej, my za tydzien nie konczymy gry :)
Żeby się wyfarmić?
Z Luna mogą być tylko 2 opcje albo jeszcze gorzej albo fuzja z franzem XD przy tej 2 opcji to da juz nie pownuje :P

Luna
Franz
Lancer

• PATOLOGICZNIE GRZECZNY CHŁOPAK
« Odpowiedź #1558 dnia: Luty 06, 2010, 10:36:28 pm »
Żeby się wyfarmić?
Z Luna mogą być tylko 2 opcje albo jeszcze gorzej albo fuzja z franzem XD przy tej 2 opcji to da juz nie pownuje :P

Petycje :D ?
Teon
Sagittarius 80, Eva's Saint 77, Grand Khavatari 79 - Banned

Sagittarius 83+ Retired.

Lancer
SwS 5X - Active.

« Odpowiedź #1559 dnia: Luty 06, 2010, 10:58:09 pm »
@Solar - to zes sie wyfarmil, ze hoho, ty chyba nawet party tam nie miales ownatorze ciemnych dziur

a o nas sie nie martwcie damy sobie rade, Ailkilu tak ci petycje przeszkadzaja? to zglos to do NC softu bo to ich pomysl nie nasz, a takich jak solar to inni boterzy zalatwili, tacy koledzy po fachu :)

« Odpowiedź #1560 dnia: Luty 07, 2010, 12:00:47 am »
A biedny kardzio będzie dalej bufował swoich kumpli bojąc się wyjść z miasta.
Ganymenda za asyste będzie robił.
Tak. Masz rację ciołku. To wszystko ONI, INNI i ŹLI. Sovieci. Najgorsza i wstrętna rasa ;). Wybotowali się, są lepsi, jeją was a co najgorsze grają z nimi Polacy. Straszne, zakompleksiny polaczkuPL.
Oddajcie wara Einheitowi to zobaczymy kim jesteście. Nie pisz tylko o strategii klanu itd. bo jeszcze bardziej będzie się wszystkim śmiać chciało.

//Ciołkiem możesz nazywać kolegów z podstawówki. Warn.  - Saladin
« Ostatnia zmiana: Luty 07, 2010, 12:32:58 am wysłana przez Saladin »

• BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #1561 dnia: Luty 07, 2010, 12:03:15 am »
@Solar - to zes sie wyfarmil, ze hoho, ty chyba nawet party tam nie miales ownatorze ciemnych dziur

a o nas sie nie martwcie damy sobie rade, Ailkilu tak ci petycje przeszkadzaja? to zglos to do NC softu bo to ich pomysl nie nasz, a takich jak solar to inni boterzy zalatwili, tacy koledzy po fachu :)
No patrz jak wy albo T byście mnie nie spetycjonowali to miał bym teraz 81 i prawdopodobnie hero. Kadzio ty hero z przypadku XD zobaczymy czy bedziesz "kozak" i utrzymasz ten status XD

Luna
Franz
Lancer

« Odpowiedź #1562 dnia: Luty 07, 2010, 12:21:38 am »
Belfegor <- troll nieustajaca dobra rada :), piszesz takie bzdury, ze pewnie juz dawno na Lunie cie nie ma, ale baw sie dalej, przynajmniej w kolo jest wsolo :) i wszyscy sie "jeją" ale z ciebie

No patrz jak wy albo T byście mnie nie spetycjonowali to miał bym teraz 81 i prawdopodobnie hero. Kadzio ty hero z przypadku XD zobaczymy czy bedziesz "kozak" i utrzymasz ten status XD
haha ty hero? lol, juz nie przesadzaj, tam w war to niewielu wiedzialo nawet kto ty jestes, a z bylym jak i obecnym liderem pewnie czesciej rozmawialem niz ty

wedlug takich trolli jak ty my wszystko mamy z przypadku, zamki, CH od poczatku luny itd. itd., tylko dziwnym trafem inni nie maja takich przypadkow

ale wiesz co ja juz mam to hero i moze bede mial nie za miesiac to za 2 a moze za 6, a ty? jak to mowia ciena dupa :), tylko szkoda ze za swojego bana masz do wszystkich pretensje, a nie do siebie, placz dalej, choc i tak niewiele to zmieni

« Ostatnia zmiana: Luty 07, 2010, 12:23:30 am wysłana przez Kard »

« Odpowiedź #1563 dnia: Luty 07, 2010, 12:33:40 am »
Widzisz kardziu, twój problem jest w tym, że jestem.
Lolków z DA też czasem widać. W A grade. Na oly pojawiają się ci lepsi. lolGaav, który dostaje w dupsko od WC w A, ganymenda nie ogarniający skilli. Ty to oczywiście co innego. Walczysz tylko w czasie tw i siege ;p.
Nawet na zdechłym serwie jesteście lolami do bicia. Jeżeli jest inaczej to wrzuć ciołku foty z ostatnich epic RB. Nie wrzucisz?
Kardzio biedne dziecko. Znowu ktoś ci w szkole sanki zabrał i teraz na forum musisz się dowartościoweać?

• BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #1564 dnia: Luty 07, 2010, 01:01:23 am »
Belfegor <- troll nieustajaca dobra rada :), piszesz takie bzdury, ze pewnie juz dawno na Lunie cie nie ma, ale baw sie dalej, przynajmniej w kolo jest wsolo :) i wszyscy sie "jeją" ale z ciebie

haha ty hero? lol, juz nie przesadzaj, tam w war to niewielu wiedzialo nawet kto ty jestes, a z bylym jak i obecnym liderem pewnie czesciej rozmawialem niz ty

wedlug takich trolli jak ty my wszystko mamy z przypadku, zamki, CH od poczatku luny itd. itd., tylko dziwnym trafem inni nie maja takich przypadkow

ale wiesz co ja juz mam to hero i moze bede mial nie za miesiac to za 2 a moze za 6, a ty? jak to mowia ciena dupa :), tylko szkoda ze za swojego bana masz do wszystkich pretensje, a nie do siebie, placz dalej, choc i tak niewiele to zmieni
No widze że jesteś ekspertem DS tego co działo/dzieje się w war XD Uwierz mi że sporo ludziów mnie kojarzy. Człowieku mówisz o ch do którego zdobycia nie trzeba lvlu kasy ani sprzetu tylko szczęście XD Zamków też nigdy nie mieliście jak luna nie była zdechłym serwerem. Gratki zdobycia zamku ja na siege jest mniej ludzi niz siedzi na teonie czy franzie w Giran. Co do trola to siedze na tym forum od 2006r i pierwszy raz ktoś mnie ta nazwał w stosunu do ciebie większośc tych moich postów nie była nabita w Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna, o zajebistości da i atakując innych tylko merytorycznie prowadząc rozmowne : :P

Luna
Franz
Lancer

• Pochwał: -3

• I'm old school, and I'll smack a bitch
« Odpowiedź #1565 dnia: Luty 07, 2010, 01:50:47 am »
Z ally DA fajnie walczyło się na siege jednym naszym party (gdzieś nawet ktoś pokazywał filmik to tam byliśmy :D) niż potyczki z WilczymStadem które wparowało nam na plecy na goddard i pękło w moment ;d
I zawsze z kolegami z party czekaliśmy na kolejne aktualizacje Kard'a na forum o ich klanie!:)

/ps. wywal ktoś ostatniego posta bo nie ogarnąłem i dałem cytuj a nie widzę opcji skasuj ;p
« Ostatnia zmiana: Luty 07, 2010, 01:52:50 am wysłana przez Abruzzi »
born different.

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #1566 dnia: Luty 07, 2010, 05:17:34 am »
Widzisz kardziu, twój problem jest w tym, że jestem.
Lolków z DA też czasem widać. W A grade. Na oly pojawiają się ci lepsi. lolGaav, który dostaje w dupsko od WC w A, ganymenda nie ogarniający skilli. Ty to oczywiście co innego. Walczysz tylko w czasie tw i siege ;p.
Nawet na zdechłym serwie jesteście lolami do bicia. Jeżeli jest inaczej to wrzuć ciołku foty z ostatnich epic RB. Nie wrzucisz?
Kardzio biedne dziecko. Znowu ktoś ci w szkole sanki zabrał i teraz na forum musisz się dowartościoweać?

Goebbels przy tobie to cicha woda
Ocniasz wszystkich a sam cichutko botujesz nie wiadomo ktoś Ty i jakie są twoje osiągnięcia, nie wstydze się swojej gry nawet jak przegralem z WC w A grejdach o czym nie pamiętam ale pewnie wiesz lepiej
Jeżeli chcesz komuś coś udowodnic to wrzuć foty Ty  a tak tylko kwa kwa kwa
Co do Solara się tyczy nie dawno wbileś 80 lvl robiłeś to dłużej niz "legith" gracze DA a teraZ 81 ci sie uroiło ...

Belfegor raz jeszcze, chcesz się pobić?  po prostu odezwij się w grze weź znajomego co by mi trudniej było i udowodnij nam wszystkim
« Ostatnia zmiana: Luty 07, 2010, 07:22:33 am wysłana przez hrypek »
Doombringer Gaav - 81
DeathAdders clan on Luna server.

CORE eu

Warsmith Funnyguy

« Odpowiedź #1567 dnia: Luty 07, 2010, 08:46:27 am »
Belfegor - strach go paralizuje Gaav by sie w grze nam sie postawic i tylko trollowanie mu zostalo, to tylko misiu ktory sobie postawil za cel zyciowy zniszczenie DA, juz raz sobie uroil, ze mu sie udalo, a ile radosci mial :) i nadal tylko fantazjowanie mu pozstaje

Zamków też nigdy nie mieliście jak luna nie była zdechłym serwerem. Gratki zdobycia zamku ja na siege jest mniej ludzi niz siedzi na teonie czy franzie w Giran.
a kiedy nie byla zdechlym, po pierwszych 2 miesiacach? tyle, ze z racji zasad w naszym klanie nie bylo wowczas szans, ale obecnie wyglada to tak, ze my nadal jestesmy, a tobie podobnych nie

Co do trola to siedze na tym forum od 2006r i pierwszy raz ktoś mnie ta nazwał w stosunu do ciebie większośc tych moich postów nie była nabita w Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna, o -_-'istości da i atakując innych tylko merytorycznie prowadząc rozmowne : :P
oj tyle czasu siedzisz i nikt cie nie uswiadomil? biedactwo :P

• Pochwał: 10

« Odpowiedź #1568 dnia: Luty 07, 2010, 11:07:17 am »
a kiedy nie byla zdechlym, po pierwszych 2 miesiacach? tyle, ze z racji zasad w naszym klanie nie bylo wowczas szans, ale obecnie wyglada to tak, ze my nadal jestesmy, a tobie podobnych nie
Hehheh. IMHO DA mogło by teraz bez trudu ownować ten serwer. Styka tylko, żeby załatwili bany dla einheitu ;)

Whtever walks in my heart,
Will walk alone...

« Odpowiedź #1569 dnia: Luty 07, 2010, 11:10:03 am »
Hahaha wiesia (czytaj suhy) handluje adeną na lunie a palanty pokroju przygłupiego kardzia są szczęśliwe.

http://www.allegro.pl/item909679185_adena_luna_official_server_l2_lineage_ii.html

Naprawdę trzeba mieć dobrą gadkę, żeby zorganizować klan, zebrać kilkudziesięciu idiotów i jeszcze im wmówić że nie jedziemy na bocie. Kardziowi, ganymendzie to się da ale inni?

Trollu znowu cię w szkole pobili i sanki zabrali?

Gaava to ostatnio na 2 hity złożyłem więc się nie podniecaj ;)

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #1570 dnia: Luty 07, 2010, 11:28:58 am »
Hahaha wiesia (czytaj suhy) handluje adeną na lunie a palanty pokroju przygłupiego kardzia są szczęśliwe.

hehe ale Ty jesteś prześmieszny myślałem że  jednak masz jakieś zasady a tak naprawdę jesteś jak mówią wszyscy zakompleksiony i skrzywdzony
Skoro mnie tak zabiłeś to się pochwal jak Cie wtedy zbluzgałem co nie zrobiłeś screenna?? nie wierze przecież widok Gaava na łopatkach opłacany jest prze enheit ... jak już ktoś pisał takich polaków ....

A ja Ci pokarze jaki parodie mamy dzięki wam ...

http://www.youtube.com/watch?v=FtdF3b0kMEo

http://www.youtube.com/watch?v=NABHTvL6SxQ

Co do allegro cóż wiesia to nie suhy a co zrobi z własną  kasą to jego sprawa acz przykre że nic nie wiem jako iż miałby kończyć z grą :(
Doombringer Gaav - 81
DeathAdders clan on Luna server.

CORE eu

Warsmith Funnyguy

• owning the god
« Odpowiedź #1571 dnia: Luty 07, 2010, 12:00:13 pm »

tak apropo karda

« Odpowiedź #1572 dnia: Luty 07, 2010, 12:13:58 pm »
Gaav chłopczyku naucz się zabijać swoim pro kamaelem S80 biednych WC Agrade. Wtedy pogadamy :). Ośmieszasz się na oly prawie tak jak ganymenda.

« Odpowiedź #1573 dnia: Luty 07, 2010, 01:14:01 pm »
to cie trollu zaskocze, nie tylko wiesia handluje, ale klan DA rowniez i  za ta kase miedzy innymi oplacamy venta, knto na ktorej jest postac lidera (i nie nie Suhego, tylko postaci na ktorej jest lider, do ktorej ma dostep kilka osob), moze nawet jakas impreze sie zrobi :) nasz klan po prostu jest dobrze zorganizowany, co jest dla ludzi twojego pokroju rzecza nie do pojecia, terminy ktorych nie rozumiesz, bedace calkowicie poza twoim slownikiem, czyli: porozumienie, pomoc, wspolpraca, wspoldzialanie

http://www.allegro.pl/item909679185_adena_luna_official_server_l2_lineage_ii.html
Wiesiek prosil by ci podziekowac za reklame :)

Ty DA widzisz bardziej swietym niz jest w rzeczywistosci :), ale fobie masz straszna, by tak szukac , wstawiac alty do aka, niedlugo ksiazke napiszesz "Moje życia dla DeathAdders" :) tylko jak ty sie podpiszesz? troll forumowy?

Gaav chłopczyku naucz się zabijać swoim pro kamaelem S80 biednych WC Agrade. Wtedy pogadamy :). Ośmieszasz się na oly prawie tak jak ganymenda.
napisal random z nikad, ktory pvp zna z opowiesci...

@br2yd4l - kiedy te te placze skonczysz?

• BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #1574 dnia: Luty 07, 2010, 01:28:35 pm »

hehe ale Ty jesteś prześmieszny myślałem że  jednak masz jakieś zasady a tak naprawdę jesteś jak mówią wszyscy zakompleksiony i skrzywdzony
Skoro mnie tak zabiłeś to się pochwal jak Cie wtedy zbluzgałem co nie zrobiłeś screenna?? nie wierze przecież widok Gaava na łopatkach opłacany jest prze enheit ... jak już ktoś pisał takich polaków ....

A ja Ci pokarze jaki parodie mamy dzięki wam ...

http://www.youtube.com/watch?v=FtdF3b0kMEo

http://www.youtube.com/watch?v=NABHTvL6SxQ

Co do allegro cóż wiesia to nie suhy a co zrobi z własną  kasą to jego sprawa acz przykre że nic nie wiem jako iż miałby kończyć z grą :(
Oj zdaje się że sprzedawanie kont/pieniędzy/itemów pozaserwerem jest tak samo złe ja wstrętne i obrzydliwe botowanie XD Co za typowo polaczkowa moralność moralność cudze widzę swojego nie :P

Luna
Franz
Lancer