Panowie, proponuję trochę łagodniej wypowiadać się w tym topicu. Jak na razie kilka osób tylko za wypowiedzi w tym temacie dorobiło się statusu Obserwowany, a jedna jest już nawet moderowana - co oznacza, że jej posty wymagają akceptacji od moderatora, zanim się pojawią.
Żeby nie było niedomówień, są to konsekwencje waszego
stylu wypowiedzi, a nie tematów na jakie piszecie. Topic jest przeznaczony specjalnie do flame'u - także generalnie guzik nas obchodzi czy będziecie sobie tutaj "warriorować" z innymi. Jednak w momencie kiedy zaczynacie używać ostrzejszego języka i obrażać innych - pojawia się problem z przestrzeganiem regulaminu.
Dlatego też
proponuję, żebyście jednak podeszli do całej sprawy trochę spokojniej. Głupio by było, żebyście sami się pozałatwiali w tym topicu - chcąc załatwić innych

Mogę tutaj podać przykład Alariona i viriskena - wiemy, że mają oni powody, żeby się nawzajem nie lubić. Jednakże wypowiadają się na tyle inteligentnie, że jak na razie obaj mają jeszcze czyste konta. Wam brakuje taktyki z tego co widzę ;p
Jeszcze w sprawie Pana Ganymede/GanyII. Fakt, pokazałeś nam, że można pisać z innego IP. Niestety - z racji, że tak otwarcie przyznałeś się, że to Twój alt, to banik tego konta nie ominął. Jeśli chodzi o główne konto. Rzeczywiście, może i to ostatnie ostrzeżenie za "ssanie kciuka" nie było do końca sprawiedliwe. Nie ja je przyznałem, ale możemy zawrzeć układ. Jeśli zobaczę, że Twoje następne posty (nie określam dokładnie liczby) będą na w miarę przyzwoitym poziomie i nie będą już prowokować do robienia jeszcze większego bajzlu w tym temacie - to cofnę Ci ten status Moderowanego. Przynajmniej do czasu kolejnej wpadki

Zgoda?
Sorry za długi post.