Witaj
Gość

Wątek: Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna  (Przeczytany 354589 razy)

• Pochwał: -1

Odp: Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna
« Odpowiedź #1725 dnia: Luty 17, 2010, 05:42:47 pm »
Akurat fail, bo Belfegor to nie Astila ;P

No chyba, że czegoś mocno nie wiem :P
mysle ze ogolnie niewiele wiesz :P, szkoda tylko, ze nie masz takiej swiadomosci

niezly z ciebie prokok skoro wiesz czy Belfegor to Astilla czy nie, zwlaszcza ze o zadnym z nich nic nei wiesz i nie masz z nimi kontaktu.
bo wystarczy minimum inteligencji by sie zorientowac, ale dla zlodzieja to pewnie za duze wymagania, niemniej pomoge ci, Astilia i Belfegor to jest prosty czlowiek albo mlody (nie nie ma to na celu obrazanie go) wynika to z faktu, ze jego slownik jest bardzo ubogi, cięzko mu znajdowac nowe slowa i boi sie uzywac tych, ktorych nie rozumie, dlatego wystarczy pewne jego zwroty wrzucic w "szukaj" i juz, tu przyklad:

Belfegor: Box na bocie niewiele pomoże w pvp. Już wiem! Nie mogliście 

Astilia: KARD - emoquite. Jego postać biega jako box na bocie  Przeglądarka może nie wspierać wyświetlania tego obrazu. .

Belfegor: Co do banów to DA jest pro w pisaniu petycji. Tylko tyle im zostało. Mali konfidenci.

Astilia: Straszysz mnie konfidencie???
itd.

Hmm ciekawe dlaczego na kazdym forum ludzie tak samo was traktuja?

Edit  :oops:

hmm... ciekawe czemu ciagle ludzie do nas dolaczaja, ciekawe czemu wciaz byli gracze wracaja, skoro to taki straszny klan

ps. aha kto z wilczakow wrocil na Lune moze byscie sie przywitali, czy jajeczka za male i brak odwagi?

Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

• Pochwał: 1

• BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #1726 dnia: Luty 17, 2010, 05:56:23 pm »
Hmm ciekawe dlaczego na kazdym forum ludzie tak samo was traktuja?

Edit  :oops:
Z bardzo prostej przyczyny to ogólno internetowy spisek mający na celu szerzenie czarnego piaru  legit graczy zwłaszcza i szczególnied tych z DA

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
[quote author=120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

• Pochwał: 27

« Odpowiedź #1727 dnia: Luty 17, 2010, 06:02:14 pm »
Panowie, proponuję trochę łagodniej wypowiadać się w tym topicu. Jak na razie kilka osób tylko za wypowiedzi w tym temacie dorobiło się statusu Obserwowany, a jedna jest już nawet moderowana - co oznacza, że jej posty wymagają akceptacji od moderatora, zanim się pojawią.

Żeby nie było niedomówień, są to konsekwencje waszego stylu wypowiedzi, a nie tematów na jakie piszecie. Topic jest przeznaczony specjalnie do flame'u - także generalnie guzik nas obchodzi czy będziecie sobie tutaj "warriorować" z innymi. Jednak w momencie kiedy zaczynacie używać ostrzejszego języka i obrażać innych - pojawia się problem z przestrzeganiem regulaminu.

Dlatego też proponuję, żebyście jednak podeszli do całej sprawy trochę spokojniej. Głupio by było, żebyście sami się pozałatwiali w tym topicu - chcąc załatwić innych :D

Mogę tutaj podać przykład Alariona i viriskena - wiemy, że mają oni powody, żeby się nawzajem nie lubić. Jednakże wypowiadają się na tyle inteligentnie, że jak na razie obaj mają jeszcze czyste konta. Wam brakuje taktyki z tego co widzę ;p

Jeszcze w sprawie Pana Ganymede/GanyII. Fakt, pokazałeś nam, że można pisać z innego IP. Niestety - z racji, że tak otwarcie przyznałeś się, że to Twój alt, to banik tego konta nie ominął. Jeśli chodzi o główne konto. Rzeczywiście, może i to ostatnie ostrzeżenie za "ssanie kciuka" nie było do końca sprawiedliwe. Nie ja je przyznałem, ale możemy zawrzeć układ. Jeśli zobaczę, że Twoje następne posty (nie określam dokładnie liczby) będą na w miarę przyzwoitym poziomie i nie będą już prowokować do robienia jeszcze większego bajzlu w tym temacie - to cofnę Ci ten status Moderowanego. Przynajmniej do czasu kolejnej wpadki ;) Zgoda?

Sorry za długi post.
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2010, 06:03:48 pm wysłana przez Frohike »

• Pochwał: 4

• Chant of bsoe
« Odpowiedź #1728 dnia: Luty 17, 2010, 06:39:30 pm »
Mogles sie odniesc do wszystkich, bowiem poczulem sie urazony :)

Aaaa ... i madrosc ganego wyszla na jaw ;)

@Kard - wracaja do klanu bo zapewne maja inne powody aniezeli elokwentny kardzik ;)
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2010, 06:43:04 pm wysłana przez Roxis »

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #1729 dnia: Luty 17, 2010, 06:46:35 pm »
Oj kardziu... o boxie na bocie pierwszy napisał zupełnie kto inny. O konfidentach jeszcze inna osoba. Gdybyś chodził do szkoły zamiast ciągle grać to może byś umiał czytać ze zrozumieniem.
Problemy cię przerastają a spiskowcy nie śpią failerze. Sam zrobiłeś z siebie i żałosnego DA pośmiewisko - nie tylko na tym forum. Na innych też się z was śmieją. Potrzeba dowartościowania jest tak wielka, że forum DA nie wystarcza i trzeba się błaźnić przed innymi?
Daj na luz, popilnuj bottraina wiesi i nie przejmuj się tak drobnymi niepowodzeniami.

« Odpowiedź #1730 dnia: Luty 17, 2010, 06:54:11 pm »
Żeby nie było niedomówień, są to konsekwencje waszego stylu wypowiedzi, a nie tematów na jakie piszecie. Topic jest przeznaczony specjalnie do flame'u - także generalnie guzik nas obchodzi czy będziecie sobie tutaj "warriorować" z innymi. Jednak w momencie kiedy zaczynacie używać ostrzejszego języka i obrażać innych - pojawia się problem z przestrzeganiem regulaminu.
w takim momencie nalezy dodac co rozumiecie przez "obrazanie" bo jest to pojecie bardzo nieprecyzyjne i to co po jednym splynie innego obrazi, dla mnie obraz sa posty trolla klamliwego, ktory pomawian innych nie majac na to rzadnych dowodow

Wam brakuje taktyki z tego co widzę ;p
wiesz, ze to sie nazywa hipokryzja, ubieranie chaskich teksow w ladne slowka, i checasz by zamiast napisac ty -_-'u jeden to napisac ty organie rozrodczy starego pawiana samca? ty powaznie? O.o

Niestety - z racji, że tak otwarcie przyznałeś się, że to Twój alt, to banik tego konta nie ominął.
aha, czyli nie ma co oficjalnie i uczciwie sie zachowywac, lepiej was oszukiwac i oklamywac? no to gz, szkoda tylko tych modych ludzi ktorzy tu zagladaja i od najmlodszych lat sa uczeni waszej netykiety

Jeśli chodzi o główne konto. Rzeczywiście, może i to ostatnie ostrzeżenie za "ssanie kciuka" nie było do końca sprawiedliwe. Nie ja je przyznałem, ale możemy zawrzeć układ.
ohohoh, czyli w sumie to uwazam, ze cie niesprawiedliwie ukarano, ale w takim razie trudno stalo sie, teraz moze jakis uklada zawrzemy lol, poddaje sie

nie będą już prowokować do robienia jeszcze większego bajzlu w tym temacie
ty w ogole przeczytales ten temat?, jego posty prowokuja?, czlowieku jego posty sa odpowiedzia na prowokacje, jesli tego nie zauwazasz to przykro...

Gdybyś chodził do szkoły zamiast ciągle grać to może byś umiał czytać ze zrozumieniem.
mysle, ze nawet polowy tych szkol ktore ja skonczylem ty nigdy nawet nie odwiedzisz, wiec mozesz mnie niedouczny cwoku cmoknac

//Ja męskiego cmokania nie pochwalam - nawet na forum - warn. - Saladin
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2010, 11:04:03 pm wysłana przez Saladin »

« Odpowiedź #1731 dnia: Luty 17, 2010, 07:50:42 pm »
mysle, ze nawet polowy tych szkol ktore ja skonczylem ty nigdy nawet nie odwiedzisz, wiec mozesz mnie niedouczny cwoku cmoknac

Dzieciaczku na Lunie ludzie coś mówili o szkole dla dzieci specjalnej troski... W takiej się nie uczyłem. Masz rację. Już po dobranocce więc przestań się nad sobą użalać i idź spać. Jutro ze swoim lolkalnem będziesz miał nowe, wielkie osiągnięcia.

• Chant of bsoe
« Odpowiedź #1732 dnia: Luty 17, 2010, 08:41:15 pm »
w takim momencie nalezy dodac co rozumiecie przez "obrazanie" bo jest to pojecie bardzo nieprecyzyjne i to co po jednym splynie innego obrazi, dla mnie obraz sa posty trolla klamliwego, ktory pomawian innych nie majac na to rzadnych dowodow

Wam brakuje taktyki z tego co widzę ;p
wiesz, ze to sie nazywa hipokryzja, ubieranie chaskich teksow w ladne slowka, i checasz by zamiast napisac ty -_-'u jeden to napisac ty organie rozrodczy starego pawiana samca? ty powaznie? O.o

Niestety - z racji, że tak otwarcie przyznałeś się, że to Twój alt, to banik tego konta nie ominął.
aha, czyli nie ma co oficjalnie i uczciwie sie zachowywac, lepiej was oszukiwac i oklamywac? no to gz, szkoda tylko tych modych ludzi ktorzy tu zagladaja i od najmlodszych lat sa uczeni waszej netykiety

Jeśli chodzi o główne konto. Rzeczywiście, może i to ostatnie ostrzeżenie za "ssanie kciuka" nie było do końca sprawiedliwe. Nie ja je przyznałem, ale możemy zawrzeć układ.
ohohoh, czyli w sumie to uwazam, ze cie niesprawiedliwie ukarano, ale w takim razie trudno stalo sie, teraz moze jakis uklada zawrzemy lol, poddaje sie

nie będą już prowokować do robienia jeszcze większego bajzlu w tym temacie
ty w ogole przeczytales ten temat?, jego posty prowokuja?, czlowieku jego posty sa odpowiedzia na prowokacje, jesli tego nie zauwazasz to przykro...

Gdybyś chodził do szkoły zamiast ciągle grać to może byś umiał czytać ze zrozumieniem.
AHahaha spadlem z krzesla... z tego co pamietam pisal on o "inteligentnym" jechaniu po sobie. Nic dodac nic ujac haha

L2 EU Vinuz !
L2RU

• owning the god
« Odpowiedź #1733 dnia: Luty 17, 2010, 09:05:20 pm »
chodzi o to ze jak piszesz "ty idioto" to napisz dlaczego i raczej uzywaj tego w odniesieniu do jakiejs sytuacji a nie ogolnie do osoby samej w sobie, bo wtedy jest to obraza. ktos mogl zrobic cos glupiego, to nie znaczy ze jest glupi. najlepiej to pisz bez zadncyh obraz to pokazesz ze jestes lepszy, i nie musisz modyfikowac swojego poziomu do wypowiedzi innych.

• Pochwał: 10

• It's gonna be Legen - wait for it - dary!
    • Diablo 3 Clan League
« Odpowiedź #1734 dnia: Luty 17, 2010, 09:13:45 pm »
Kard, a jakież to szkoły skończyłeś, że tak sie tym chwalisz ?

Niby najezdzasz tak na innych a w wiekszosci swoich postow sam znizasz sie do poziomu twojego rozmowcy. A jest takie powiedzienie "Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem".

Fro napisal, ze nie on przyznal ostrzezenie Ganemu dlatego nie bedzie mu go teraz usuwal.
Ja mu przyznalem i mu je usune. Moze faktycznie sie zagalopowalem i zle zinterpretowalem intencje autora.

Ale ogarnijcie sie bo zachowujecie sie jak banda rozwydrzonych przedszkolaków, ktorzy kłócą sie kto lepsze robi babki z piasku. Jezeli tego nie zrobicie - podejme inne kroki ostudzenia waszego entuzjazmu wobec siebie.

Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

« Odpowiedź #1735 dnia: Luty 17, 2010, 09:28:40 pm »
Wiesz jest taka madrosc ludowa by glupszemu ustapic, tylko gdzie bysmy byli jak bysmy wiecznie tym glupszym ustepowali?
A pouczac mozesz innych dopiero jak do swoich madroscie sam sie stosujesz, bo inaczej to troche krzywe jest.

• owning the god
« Odpowiedź #1736 dnia: Luty 17, 2010, 09:31:51 pm »
w waszej klotni (ty gany i belfegor) nie ma glupszego poki co wiec nie masz komu ustepowac

• BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #1737 dnia: Luty 17, 2010, 09:36:32 pm »
Na miecze panowie

Luna
Franz
Lancer

• Diablo 3 Clan League
« Odpowiedź #1738 dnia: Luty 17, 2010, 10:18:44 pm »
Wiesz jest taka madrosc ludowa by glupszemu ustapic, tylko gdzie bysmy byli jak bysmy wiecznie tym glupszym ustepowali?
A pouczac mozesz innych dopiero jak do swoich madroscie sam sie stosujesz, bo inaczej to troche krzywe jest.

Ja w tej dyskusji nie biore udzialu. Ja tylko upominam jak przesadzicie. Wiec troche fail z tym postem QQ
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

• BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #1739 dnia: Luty 17, 2010, 10:22:23 pm »

Ja w tej dyskusji nie biore udzialu. Ja tylko upominam jak przesadzicie. Wiec troche fail z tym postem QQ
Madith ty się mylisz jako mod tego forum jesteś krypto członkiem organizacji złych botów mających w swoim istnieniu jedyny cel. Dyskredytacje nie botów zwłaszcza tych z DA!!

Luna
Franz
Lancer

• Diablo 3 Clan League
« Odpowiedź #1740 dnia: Luty 17, 2010, 10:23:51 pm »

Madith ty się mylisz jako mod tego forum jesteś krypto członkiem organizacji złych botów mających w swoim istnieniu jedyny cel. Dyskredytacje nie botów zwłaszcza tych z DA!!

oni mnie nie lubia bo botowalem i tyle :D
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

« Odpowiedź #1741 dnia: Luty 17, 2010, 10:26:34 pm »

Niby najezdzasz tak na innych a w wiekszosci swoich postow sam znizasz sie do poziomu twojego rozmowcy. A jest takie powiedzienie "Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem".

amen
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

• BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #1742 dnia: Luty 17, 2010, 10:27:02 pm »

Spłoń ty czarci bot pomiocie!!

Luna
Franz
Lancer

« Odpowiedź #1743 dnia: Luty 17, 2010, 10:37:40 pm »
popatrz sobie na wlasne dyskusje z bielakiem jesli nie wiesz o czym pisze...
latwo pouczac innych...
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2010, 10:39:41 pm wysłana przez Kard »

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #1744 dnia: Luty 17, 2010, 10:44:32 pm »
jest takie powiedzienie "Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem".

problem polega na tym ze troche wyszlismy im na przeciw z kardem, bo niestety wczesniej NIC nie rozumieli z tego co pisalismy, chcielismy troche ulatwic im interakcje z forumowiczami.

Dzieki Fro za trzezwe podejscie do sprawy, wierzylem w administracje tego forum i sie nie zawiodlem. Tak trzymac. Na koncie GanyII mi nie zalezalo, nie ukrywalem tez ze to moje konto, przyznalem to przeca otwarcie a moglem zrobic tak jak Astilia=Belfegor. Jeszcze tylko zbanujcie mu to jego zapasowe konto i bedzie gites, w koncu nikt mu nie pozwolil wrocic nie rozumiem dlaczego ten troll tu wciaz flejmuje.

pozdro 600na900
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2010, 10:52:44 pm wysłana przez Ganymede »
Ganymede lvl 82 Mystic Muse
Proud member of DeathAdders clan on Luna server

« Odpowiedź #1745 dnia: Luty 17, 2010, 11:02:33 pm »
Chciałbym nadmienić, że nikt nikogo tu nie trzyma na siłe: jak się komuś coś nie podoba, droga wolna.
Nie udzielam pomocy przez PM...

« Odpowiedź #1746 dnia: Luty 17, 2010, 11:40:16 pm »
popatrz sobie na wlasne dyskusje z bielakiem jesli nie wiesz o czym pisze...
latwo pouczac innych...

Kto tu jest Bielakiem, a kto resztą?

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #1747 dnia: Luty 17, 2010, 11:42:42 pm »
Astilia=Belfegor. Jeszcze tylko zbanujcie mu to jego zapasowe konto i bedzie gites

Kolejny niedoinformowany płaczek. Emo tak mają :). Teoria spiskowa kardzia sprawdza się w 100%.
Uważaj ganymendo bo na Lunie bana wyłapiesz i wtedy płacz będzie tak wielki że nam tu żyć nie dasz.
Tak BTW to normalni ludzie dalej NIC nie rozumieją z tego co piszecie. Na szczęście.

Kardzio - Bielak??? :) :) :)

« Odpowiedź #1748 dnia: Luty 18, 2010, 12:05:40 am »
Proszę mi tu tylko nie szastać epitetami "Bielak" na lewo i na prawo, bo na to miano pracuje się ciężko  i trzeba wiele w życiu osiągnąć, by stać się "Panem Białym" >.<

Cat Drama Maker

• Chant of bsoe
« Odpowiedź #1749 dnia: Luty 18, 2010, 12:23:03 am »
jest takie powiedzienie "Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem".

problem polega na tym ze troche wyszlismy im na przeciw z kardem, bo niestety wczesniej NIC nie rozumieli z tego co pisalismy, chcielismy troche ulatwic im interakcje z forumowiczami.

Dzieki Fro za trzezwe podejscie do sprawy, wierzylem w administracje tego forum i sie nie zawiodlem. Tak trzymac. Na koncie GanyII mi nie zalezalo, nie ukrywalem tez ze to moje konto, przyznalem to przeca otwarcie a moglem zrobic tak jak Astilia=Belfegor. Jeszcze tylko zbanujcie mu to jego zapasowe konto i bedzie gites, w koncu nikt mu nie pozwolil wrocic nie rozumiem dlaczego ten troll tu wciaz flejmuje.

pozdro 600na900

Czy tylko ja odczuwam wrażenie ze to jakis psychopata?

L2 EU Vinuz !
L2RU