Witaj
Gość

Wątek: Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna  (Przeczytany 354499 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna
« Odpowiedź #1800 dnia: Luty 21, 2010, 07:24:19 pm »
To chyba udowodniłeś kumplom w "swoim świecie" bo nie na tym forum ale czego można oczekiwać po oszuście.
Ganymendo ty to masz olbrzymi zasób wiedzy i słownictwa panienko.

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #1801 dnia: Luty 21, 2010, 11:05:24 pm »
Tu ślepa strzało

Raz im się udało AQ zabić - nie dropnęła ringa - fail.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/a698f52ffb93e799.html
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

« Odpowiedź #1802 dnia: Luty 21, 2010, 11:15:30 pm »
Oj faktycznie. To już macie w klanie jednego epika :). Czyli NCSoft nie jest w zmowie co nie zmienia faktu że trzeba uważać.

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #1803 dnia: Luty 22, 2010, 01:06:56 am »
kto ci glupku powiedzial ze jednego? Bo zobaczyles jednego screena? Ciekawe co teraz wymyslisz klamliwy szczochu?
Ganymede lvl 82 Mystic Muse
Proud member of DeathAdders clan on Luna server

« Odpowiedź #1804 dnia: Luty 22, 2010, 08:37:06 am »
Oj myślałem, że wiesia sprzedaje epiki na allegro ale jeżeli nie to ile macie? Dwie sztuki? Całe lolDA złożyło się na tego drugiego dziewczynko?

« Odpowiedź #1805 dnia: Luty 22, 2010, 09:07:52 am »

« Odpowiedź #1806 dnia: Luty 22, 2010, 09:41:07 am »
Kiedy ci zrobili tą fotke?

Hehehe i znowu lipa. Parówki zebrały całą "drugą stronę" żeby nam zabrać Giran (all TW).
Odbili się jak piłeczki i pewnie znowu będzie płacz że "prawie" się udało. Tak samo jak "prawie" mieli ostatnią Frinte :).
« Ostatnia zmiana: Luty 28, 2010, 09:48:48 pm wysłana przez Belfegor »

« Odpowiedź #1807 dnia: Marzec 01, 2010, 01:01:32 am »
buehehehehe epic fail, gosc nie ma pojecia o czym mowi ale nagle to ON trzyma giran i robi wszystkie epiki. Synku epika to ty zobaczysz jak zaplacisz yoj'owi za niego real kase, a na razie jestes non factorem ktoremu sie flame nie udal

• Pochwał: 1

• BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #1808 dnia: Marzec 01, 2010, 02:42:37 pm »
Dziwne że kadzie jeszcze nie poprawił tematu o zajebistości DA Skandal !!

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
[quote author=120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

« Odpowiedź #1809 dnia: Marzec 01, 2010, 03:33:16 pm »
Dziwne że kadzie jeszcze nie poprawił tematu o -_-'istości DA Skandal !!
Czasami to jest mi ciebie szkoda, poważnie.
Tyle czasu grać, a jedyne czego się dorobić to ban, a no tak nie zapomnijmy, ze udało ci się wbić 80 lvl na bocie to rzeczywiście wielkie osiągnięcie, niewielu jest takich, którym się to nie udało, także w tym temacie to jesteś ścisła czołówka.
Od klanu DA w tym miesiącu specjalna dedykacja dla ciebie w postaci hero DFX'a :) .
Nie ma to jak połączenie  zazdrości i bezsilności, wiec flejmuj sobie do woli i nie martw się tak o zajebistość DA, nie zawsze trzeba uzupełniać informacje, robią to czasami za nas "trolle forumowe" :) .

ps. przy pisaniu tego posta tak ci się rączki trzęsły, że nawet nie potrafiłeś mojego nicka poprawnie napisać? ;)

« Odpowiedź #1810 dnia: Marzec 03, 2010, 12:00:59 pm »
buehehehehe epic fail, gosc nie ma pojecia o czym mowi ale nagle to ON trzyma giran i robi wszystkie epiki.

Jedno jest pewne. Ty na Giran i epiki nie masz ŻADNYCH szans panienko. Zostaje tylko allegro. Może wtedy twoja walka na oly z CBR będzie trwała dłużej niż 1 sekundę :). Generalnie graty dla ganymendy i kardzia za sukcesy na olimpiadzie.

« Odpowiedź #1811 dnia: Marzec 03, 2010, 12:25:01 pm »
jakis random flame

a dziekuje przyglupie, tez mi sie walki w zeszlym miesiacu podobaly ;)

« Odpowiedź #1812 dnia: Marzec 03, 2010, 01:36:13 pm »
tez mi sie walki w zeszlym miesiacu podobaly ;)

Mnie najbardziej utkwiła w pamięci twoja z CBR. Mistrzostwo świata :P. Może wiesia poratuje cię kasą z bottraina i kupisz kiedyś epiki...
Generalnie mieliście bardzo udaną oly tylko jakoś ani ty ani kardzio nie znaleźli się w pierwszej "10". Co się stało? Czy to znowu przez spisek wstrętnych boterów i paskudnych sovietów?

« Odpowiedź #1813 dnia: Marzec 03, 2010, 03:25:55 pm »
Generalnie mieliście bardzo udaną oly tylko jakoś ani ty ani kardzio nie znaleźli się w pierwszej "10". Co się stało?
A chętnie trollu złośliwy ci odpowiem :)
W naszym klanie, nie jest tak, że wszyscy pracują na jakąś czołówkę, na jedno party, czy też na jedną osobę , u nas panują zasady oparte na współpracy i współdziałaniu, na ten miesiąc na hero został wyznaczony Damargon i DFX, Wiesia poradził sobie sam :), zapewne w następnym miesiącu będą to inne osoby itd., i z tego powodu nie ma mnie ani Ganego w tej dziesiątce, wątpię byś to zrozumiał, ale tak naprawdę to nie do ciebie piszę :P
Zgadzam sie z tobą, że oly było udane ale również i siege, po którym pod kontrola naszego ally są 3 zamki, znów sporo GC będzie do podziału :)

tak to jest:
my bawimy się na oly, ty tylko oglądasz
my walczymy na siege, ty tylko łapiesz fame leżąc pod zamkiem
my nie musimy wstydzić się swoich nicków w grze, ty musisz się chować po ciemnych dziurach
to musi boleć i tłumaczy ten flejm na DA i tą nienawiść do DA (choć ja uważam, że to chore :) )
« Ostatnia zmiana: Marzec 03, 2010, 03:31:23 pm wysłana przez Kard »

« Odpowiedź #1814 dnia: Marzec 03, 2010, 03:40:34 pm »
Hahaha "zasady oparte na współpracy". Akurat trochę o tym słyszałem. Współpraca suhego i przydupasków a reszta na nich robi :).
Czynny udział w siege o Giran braliście - jeżeli w ten sposób można nazwać przyjście i pad.  Na procenty nawet zostaliście pojechani - nooby. TW też super. Ogólnie pasmo sukcesów. Niedługo nawet na epiki będziecie chodzić? Kardziu sobie i kolesiom na twoim poziomie możesz wmawiać takie bajki mitomanie.

« Odpowiedź #1815 dnia: Marzec 03, 2010, 04:09:01 pm »
Akurat trochę o tym słyszałem.
Ty tylko słyszałeś a ja to wiem :)

Czynny udział w siege o Giran braliście - jeżeli w ten sposób można nazwać przyjście i pad. 
Zapewniam cię, że oglądając przez kryształ niewiele się widzi, ale fakt faktem my tam  przynajmniej byliśmy :)

Na procenty nawet zostaliście pojechani - nooby.
noob = paść za %? buhahahahaha

Kardziu sobie i kolesiom na twoim poziomie możesz wmawiać takie bajki mitomanie.
Nic na to trollu złośliwy nie poradzisz, 3 zamki i 3 hero to fakty, a twoje są tylko słowa, albo informacje od kolegi kolegi :P

« Odpowiedź #1816 dnia: Marzec 03, 2010, 08:56:38 pm »
Widzisz dzieciaku dla mnie paść za % na siege to jest noobowskie. Nawet pod zamek nie udało wam się dobiec. Ty pajacyku pewnie myślisz inaczej ale w końcu jesteś takim pro graczem, że w swoim świecie zawsze masz rację. Najważniejsze, że dorobiłeś sobie odpowiednią ideologię mitomanie.

« Odpowiedź #1817 dnia: Marzec 04, 2010, 04:13:03 am »
random lol flame

nudy..... wymysl cos nowego, albo popros kolege niech ci cos podsunie, najlepiej tego kibola z klatki schodowej moze jakims nowym wyrazem zarzuci ktorego wczesniej nigdy nie slyszales (a na pewno takich nie brakuje) nawet nie musisz sprawdzac jego znaczenia, zreszta po co, wazne ze i tak blysniesz jak z tym mitomanem gdy kard ci fakty rzuca w twarz a ty dalej robisz z siebie przyglupa.

/wrist emo frustracie
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2010, 04:15:20 am wysłana przez Ganymede »

• Pochwał: 10

« Odpowiedź #1818 dnia: Marzec 04, 2010, 04:26:46 am »
Znaczy kard nie oszukuj tutaj, albo się bawicie, albo wyznaczacie :P Trochę wam jeszcze do 'farmienia' oly brakuje ;P

BTW szukam beta kluczy do Heroes of Newereth, jakby ktoś miał to bardzo bym był dzwięczny :P
EW jak ktoś pyka, to chętnie jakiś mini team założymy na gry :P Bo mam dość walczenia z wyfeedowanymi przeciwnikami :P

Whtever walks in my heart,
Will walk alone...

« Odpowiedź #1819 dnia: Marzec 04, 2010, 09:40:05 am »
Znaczy kard nie oszukuj tutaj, albo się bawicie, albo wyznaczacie :P Trochę wam jeszcze do 'farmienia' oly brakuje ;P
A możesz po polsku? bo nie za bardzo wiem o co chodzi z tym "oszukiwaniem tutaj". Bo jeśli chodzi ci o to, że przy feedowaniu nie ma walk to świadczy to tylko o tym, że nie masz pojęcia na czym to polega.
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2010, 09:46:24 am wysłana przez Kard »

« Odpowiedź #1820 dnia: Marzec 04, 2010, 02:32:37 pm »
I to mówi kardzio, który nie umie sklecić poprawnie trzech zdań ;p. Ganymendzie pewnie to nie przeszkadza i z tego powodu tak się świetnie dogadujecie: emo i troll.

« Odpowiedź #1821 dnia: Marzec 04, 2010, 03:09:09 pm »
buhahaha i kto to pisze? troll astilia, który potrafi w dwóch zdaniach sam sobie zaprzeczyć? lol

Uważam, że nie umiecie botów ustawiać. Przerasta to was. Skoro już wiadomo, że botujecie to tak niskie lvl, słaby sprzęt potwierdza ten fakt.

napoleonie luny, który prowadzisz T do zwycięstwa oszczędź nas biednych niegodnych podziwiania twojego majestatu buhahahaha
ubawiłeś mnie :D

ile to złości i zazdrości mieści sie w takim małym troliku :)

ps. br2yd4l ty nadal twierdzisz, że astilia i belfegor to nie ta sama osoba? :)
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2010, 03:11:59 pm wysłana przez Kard »

« Odpowiedź #1822 dnia: Marzec 04, 2010, 03:13:35 pm »
zastanawiam sie dlaczego on jeszcze nie ma bana na tym koncie, przeciez nie ma zadnych watpliwosci ze Belfegor=Astilia, jest to oczywiste po przeczytaniu 2 postow z kazdego konta, nikt cie trolu tutaj nie wpuscil, dalej jestes tu nie chciany, prosze moda by zareagowal zajal sie trolem.

« Odpowiedź #1823 dnia: Marzec 04, 2010, 04:44:15 pm »
Hahaha kolejne teorie spiskowe chłopczyka i dziewczynki :).
Bądźcie grzeczni bo z konkurencyjnego forum kilka dni temu wylecieliście na pysk :P.

Wiem, że bezradność w grze i "prostota osobista" nie ułatwiają życia i pogłębiają problemy emocjonalne ale powoli stajecie się coraz mniej śmieszni a bardziej żałośni.

BTW kardziu dalej się kompromitujesz tym samym cytatem... Źle ustawiony bot - kiepski exp. Nie umiesz ustawić bota - niewiele osiągniesz - tak jak ty.
Te twoje szkoły o których pisałeś chyba faktycznie były "specjalne".
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2010, 04:52:18 pm wysłana przez Belfegor »

« Odpowiedź #1824 dnia: Marzec 04, 2010, 06:48:58 pm »
Przykry człowieczek jesteś, znów tylko kłamstwa. W przeciwieństwie do ciebie mnie z żadnego forum nie wyrzucili, a co wcześniej napisałeś każdy sam może ocenić :) i tłumaczenie niewiele pomoże.
Tak piszesz, że nikt nic nie osiągnął, rozumiem że ty masz olbrzymie osiągnięcia? Możesz napisać co oprócz flejmu i statusu trolla numer jeden na forum osiągnąłeś?

ps. I tylko to ci zostało :)
Belfegor (+0/-5)     Kard (+1/-7)     -     urojeia prześladowcze, teorie spiskowe, ogólna głupota    Dzisiaj o 03:48:59
Belfegor (+0/-5)    Kard (+1/-7)    -    Totalnt troll. Dziecko neo. Ciągły brak argumentów.
większość rzeczy można kupić, bezsilność trolla na forum bezcenne :P

@administrator forum - czy takie było założenie systemu reputacji? umożliwienie userom obrażanie przeciwników konwersacji? :)
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2010, 07:10:38 pm wysłana przez Kard »