Witaj
Gość

Wątek: Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna  (Przeczytany 299209 razy)

• Pochwał: -2

Odp: Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna
« Odpowiedź #1900 dnia: Marzec 18, 2010, 05:57:53 pm »
jak sie laczyl przez proxy to nie miales za bardzo skad wydedukowac czy on ma neo czy nie..
no i? Moze przekaz mysli tez mialem brac pod uwage??? Czytanie ze zrozumieniem sie klania kolezko.

a bo jak ktos sie logowal w bliskich odstepach czasowych to znaczy ze to jest ejdna osoba...
Ty nie jestes zbyt rozgarniety co? Ok wersja dla mniej blyskotliwych (Choc watpie by ktos poza toba potrzebowal jakiegokolwiek tlumaczenia) Astila dostal bana, trudno by mogl sie zalogowac po tym fakcie na forum, stad data ostatniej aktywnosci jest jaka jest, a dwa dni pozniej na forum rejestruje sie belfegor, przypadek? Zalapales? Czy mam ci to rozrysowac?

heh nie oczekuje od razu uznania od ciebie, ale chyba troche sie zapedziles w swojej obserwacji, zazwyczaj staram sie pisac zrozumialym jezykiem dla rozmowcy, nawet jesli ryzykuje zostac "pobity doswiadczeniem" no a jaki poziom reprezentowali w/w kazdy wie
moze i sie starasz ale jakos super to ci nie wychodzi, tak samo jak im
ty masz ewidentnie problemy z rozumieniem czytanego tekstu, nic nie pisalem o tym ze sie staram trzymac jakis poziom, wrecz przeciwnie. Czy ty czytasz co piate slowo i losowo wyciagasz wnioski czy po prostu juz tak masz ze myslenie cie boli?
Ganymede lvl 82 Mystic Muse
Proud member of DeathAdders clan on Luna server

• Pochwał: 1

• owning the god
« Odpowiedź #1901 dnia: Marzec 18, 2010, 07:03:20 pm »
azwyczaj staram sie pisac zrozumialym

zazwyczaj staram sie pisac zrozumialym

a ty czytasz co sam piszesz?

co do belfegora i astilli - my fail i tu masz racje, nie przeczytalem tego dokladnie i myslalem ze tam w obydwu przypadkach jest data logowania, nie data rejestracji belfegora. zwracam honor.

« Odpowiedź #1902 dnia: Marzec 18, 2010, 07:28:58 pm »
co do belfegora i astilli - my fail i tu masz racje, nie przeczytalem tego dokladnie i myslalem ze tam w obydwu przypadkach jest data logowania, nie data rejestracji belfegora. zwracam honor.

O_o theres a hope for u yet ;P

Ale w drugim przypadku tez niestety nie masz racji ;)

heh nie oczekuje od razu uznania od ciebie, ale chyba troche sie zapedziles w swojej obserwacji, zazwyczaj staram sie pisac zrozumialym jezykiem dla rozmowcy, nawet jesli ryzykuje zostac "pobity doswiadczeniem" no a jaki poziom reprezentowali w/w kazdy wie(*1)
moze i sie starasz ale jakos super to ci nie wychodzi(*2), tak samo jak im
a ty czytasz co sam piszesz?
napisalem ze staram sie pisac zrozumialym jezykiem dla rozmowcy, jezeli gadam z kims na poziomie to ode mnie flejmu nie zobaczysz, jak gadam z retardem pokroju astili/belfegora ktory niestety nic innego poza miesem nie rozumie, to i moje posty nie sa wysokich lotow(*1). W tym aspekcie chyba mi to jednak wychodzilo (*2), co innego gdybym napisal ze staram sie trzymac poziom, wowczas moglbys mi zarzucic hipokryzje i brak spojnosci, ale "pisanie zrozumialym jezykiem" to nie to samo co "na poziomie", zgodzisz sie?

• owning the god
« Odpowiedź #1903 dnia: Marzec 18, 2010, 07:37:21 pm »
a ty myslisz ze oni nie potrafia zrozumiec jezyka " na poziomie"? poza tym jak ktos jest debil to jest jego problem nie twoj, wiec nie rozumiem po co mialbys sie "znizac" do czyjego poziomu.

« Odpowiedź #1904 dnia: Marzec 18, 2010, 07:48:53 pm »
Ja tez tego nie rozumiem ;D
Ale coz, juz tak mam ;) Przy okazji jestem elastyczny i moge rozmawiac z kazdym i tymi co madrzejszymi i z tymi nie bardzo, wowczas odzywa sie moj inner-troll ;)
I mysle ze astila/belfegor jest debilem ktory nie potrafi uzywac ani nie rozumie jezyka na poziomie, co wielokrotnie udowodnil gdy tylko pojawialo sie zdanie wielokrotnie zlozone w rozmowie. No ale nie ma sie co dziwic, dla niego kanonem sa ziomale-kibole z klatki schodowej.
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2010, 07:50:28 pm wysłana przez Ganymede »

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #1905 dnia: Marzec 18, 2010, 10:20:53 pm »
z wyzywaniem to chodzilo mi o to )moze jak napisze to tak zrozumiesz) to mozesz pluc dalej, mnie to nie przeszkadza tylko sie nie dziw ze ludzie cie biora za idiote bo znaja cie tylko z forum, tak jak ty mnie i stad twoja opinia (a forum i gra to nie wszystko)
Po pierwsze nie czepiam się jak piszesz, bo to zwykła wypowiedz na forum, a nie wypracowanie, niemniej można zacytować wiele twoich kawałków do dupy niepodobnych, choćby ten powyżej, po drugie dla mnie brak argumentów = dopierdalanie do głupot. Chcesz pouczać w czymś innych, to zacznij od siebie, jak będziesz idealny to wówczas czemu nie, kropki i przecinki źle postawione? ty nawet prostych wyrazów po polsku nie potrafisz napisać.
Wiesz jakoś nie odczuwam "brania mnie za idiotę", a jakie mają o mnie zdanie trolle podobne do ciebie i astili jakoś mnie nie boli (ludzie z którymi gram nie wyzywają mnie od idiotów i złodziei, twoi znajomi czy też byli znajomi to robią), na forum może to dziwnie wyglądać ale jak się pstrykasz z idiotami to musisz zejść do ich poziomu by być przez nich zrozumiałym, to tak jak byś próbował z menelem z pod budki z piwem rozmawiać językiem prawniczym, według mnie właśnie tym się różni człowiek inteligenty od wykształconego, inteligentny potrafi rozmawiać z każdym.

Piszesz że Gany nie mógł wydedukować i fail misiu, właśnie, że mógł, dedukcja polega na wyciągnięciu wniosku z faktów (jak by tu ci to wytłumaczyć?, masz dane: troll rejestruje się na forum zaraz po banie na innym kocie, nie zostaje ponownie zbanowany, styl wypowiedzi i jad identyczny jak u poprzednika = wniosek - używa neo), przy czym nie jest ona (dedukcja) pewna, ponieważ nie masz dostępu do wszystkich danych, odwrotności jest redukcja czyli wnioskowanie pewne, ale już mi się nie chce tłumaczyć :)

jakiego screena? w waszym suoer rekrutancyjnym topicu nic nie ma.
zazwyczaj jak ktos wpisuje w title fame to znaczy ze nie ma zmiaru sie mieszac w walki, jest ogolno przyjety standard w tej grze. Tak dlugo grasz i nie wiesz?
Screena następnego po tym, na który wskazałeś i misiu, ten hero i ekipa to akurat są cieniaki w porównaniu do tych z następnego, choć tak wiem w rozumieniu astili (zresztą nie tylko bo któryś tam też miał tyle radości z zabicia Suhego , że aż sobie sygnaturkę z tym zrobił :) ) zabicie hero to szczyt szczęścia i największe osiągnięcie w tej grze, mi osobiści większą frajdę sprawia pokonanie dobrze zorganizowanego pt.
A takich standardów jak tu podajesz to można zawsze i do każdej scenki setki stworzyć, byłeś? widziałeś? potrafisz to udowodnić? Słabiutko, może na przyszłość się trochę postaraj.
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

• owning the god
« Odpowiedź #1906 dnia: Marzec 18, 2010, 11:52:58 pm »
kurde, pisze krocej bo mi sie czytac nie chce ;/
na poczatek pisanie - ja sie dopierdalam bo mi sie nudzi, ty tak na nich narzekasz a sam nei jestes lepszy. ja nie mowie ze jestem fajny, bo mam w dupie to czy napisze dobrze czy (nie lubie tlyko bledow ortograficznych w stylu: poszlem, etc.). Jak sam pisales - najpierw zacznij od siebie potem poprawiaj innych (i nie, nie musisz byc idealny, wystarczy ze bedziesz w tym dobry).

branie cie za idiote - wiesz zeby to grono ludzi sie konczylo na mnie i na astilli to nei bylo by zle.

dedukownie ganymede'go - mi nie chodzi o wydedukowanie ze to jedna osoba, tylko skad on kirwa wie ze maja neostrade? ;)

co do idiotow nei zgadzam sie, lepiej pisal dalej na normalnym poziomie, a jak on nie zrozumie to zacznie piedolic glupoty, wtedy mozna sie bardziej posmiac z kogos.

nastepny screen to jest w ogole inny moment nie siege ani nic, a ja ciagle mowie o tym z dead afk hero. to jak pokazesz wasza walke z nim?

• Pochwał: 10

« Odpowiedź #1907 dnia: Marzec 19, 2010, 03:33:00 am »
1. nie chciało mi się szukac i nawet nie pamiętałem gdzie by to mogło być :P
2. Belfelgor czy jak mu tam, to nie Astilia (primo)
3. Nie ma bana, tylko nie może pisać
4. Dalej szukamy ludzików do hona :P

http://stats.maide.ca/players/view/id:1377620

Whtever walks in my heart,
Will walk alone...

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #1908 dnia: Marzec 19, 2010, 08:38:13 am »
co do idiotow nei zgadzam sie, lepiej pisal dalej na normalnym poziomie, a jak on nie zrozumie to zacznie piedolic glupoty, wtedy mozna sie bardziej posmiac z kogos.
nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi, bo bełko jest straszny, ale chyba się zastosuje do twojej rady i nie będę się zniżał do twojego poziomu
a najfajniejsze w tym jest to, że co komu wykazać głupotę to zaraz - "a nudzi mi się", "beke mam" itp. pierdoły
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 08:40:39 am wysłana przez Kard »
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

• owning the god
« Odpowiedź #1909 dnia: Marzec 19, 2010, 10:37:27 am »
hmm widzisz nie bylem w nastepnym stanie jak to pisalem, ale w zasadzie to zrobilem tylko jeden blad wiec jak nie rozumiesz to trudno...
co do idiotow nei zgadzam sie, lepiej pisac dalej na normalnym poziomie, a jak on nie zrozumie to zacznie pierdolic glupoty, wtedy mozna sie bardziej posmiac z kogos.

że co komu wykazać głupotę to zaraz - "a nudzi mi się", "beke mam" itp. pierdoły
a bo ty to na serio bierzesz wszystko? ;) mnie wiem, moze ciebie to obchodzi ale ja to mam w dupie czy to co tu napisze bedzie ok czy nie, rl life>>internet

« Odpowiedź #1910 dnia: Marzec 19, 2010, 11:59:20 am »
a bo ty to na serio bierzesz wszystko? ;) mnie wiem, moze ciebie to obchodzi ale ja to mam w dupie czy to co tu napisze bedzie ok czy nie, rl life>>internet
A virisken nie masz racji!
Wiele jest przykładów na to, że ludzie przedkładają net>RL, kupowanie adeny od szemranych sprzedawców na allegro poczawszy, samo granie w mmorpg jest przecież strasznym pożeraczem czasu.
Te wszystkie kłótnie internetowe, dzieci neo (co prawda nie jestm pewien jak bardzo, ale pasują do obrazu) i te wszystkie urban-legend o kolesiach co się zaszlachtowali bo ktoś komuś intem z diablo/cokolwiek zwinął, albo z gildi kogoś tam wyrzucił.

Zauważ jak wiele ostatnio produkcji nawiązuje do tematu cyberprzestrzeni: matrix, 13. pietro, eagle eye, echoleon conspiracy... (przeglądam katalog divx, brb) Gamer, Surrogates, Terminator i pewnie jeszcze dużo innych :P A teraz: Telepraca, Video_on_demand, coraz wiecej płatnych serwisów. To oznacza kasę z internetu. A tam gdzie jest kasa gromadzą sie ludzie, bo może coś im skapnie.

To wszystko wyznacza nowe trędy w ludzkim rozumowaniu :P Taka samospełniająca się przepowiednia.
W internecie nie jesteś brzydki, gruby, nieśmiały. W internecie możesz być lepszy od Chuka Norrisa (ale to wymaga dobrych znajomości. Chuck jest prawie wszechmogący).
Niedługo internet = rl :(

« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 12:03:44 pm wysłana przez br2yd4l »

Will walk alone...

• owning the god
« Odpowiedź #1911 dnia: Marzec 19, 2010, 12:19:59 pm »
brzydal to byla moja opinia, dla mnie rl>>>net ;)
btw. jak znajde troche czasu to mozemy pyknac partyjke w hona

« Odpowiedź #1912 dnia: Marzec 19, 2010, 01:23:46 pm »
Weź wklej swój account ID, to sprawdzę jak Ci idzie :P
No wiesz, bo z nubalami nie gram  :afro:

A tak na powaznie to z neutralem jak pykamy razem to tylko 1 gre chyba na 8 póki co wygraliśmy :P
Nasz rekord to chyba 0/12/0 (czyli 0 killsów, 12 zgonów 0 asyst :P) więc jesteśmy ostro pro :P

Najbardziej nieogarniam jak to typy robią, że jak oni grają np scoutem to mnie na 4 hity zdejmują, a jak ja gram to po 4 hitach zabieram mu 10% hp :P Hłe hłe hłe ;P
Ale jak neutrala nie ma to raz miałem 28/5, a wczoraj 7/0 :P

Will walk alone...

« Odpowiedź #1913 dnia: Marzec 19, 2010, 02:04:40 pm »
Mi też lepiej idzie bez Ciebie ;P do wczorajszej nocki 2 gry 2 winy :D do tej pory w szoku jestem :D, by się przydało jeszcze 3 ludzi do teamu to może byśmy kogoś zabili :) a co do wywodów na Lunie to nędza i ubóstwo tu panuje no i DA :D.
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

• owning the god
« Odpowiedź #1914 dnia: Marzec 19, 2010, 03:42:37 pm »
ja mam konto kumpla na ktore poprostu wchodzilemw czesniej zeby z nim pograc. w miedzy czasie jest chyba uzywane i ogolnei nie gralem od jakichs 3 tygodni  ;] nie mam czasu na granie w nic ;) mysle brzydal ze powinienes zagrac ze mna neuralem i zimnym to bys zobaczyl co to znaczy ownowac, hahaha

« Odpowiedź #1915 dnia: Marzec 20, 2010, 01:43:54 am »
Tak :P ownowałem już z neutralem :P 0/15 :P

Will walk alone...

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #1916 dnia: Marzec 20, 2010, 05:56:06 pm »
Po 7 miesiącach przerwy zalogowałem sie na Lune - masakra. L2j mają sie lepiej. NcSoft już odpuścił L2?
Einheit farmi wszystko, każdy klan który jest w stanie nawiązać jakąkolwiek walkę z nimi jest szybko eliminowany (TB, WAR, niedługo pewnie Enigma). Albo się gra w T i ma minimalną szansę na epiki od klanu i kiepskie pvp z resztą serwera albo denna farma. Nie myślałem że aż taka tragedia. Trzeba we wtorek na Teona uciekać. Tam się jeszcze coś dzieje (albo zmienić grę).
na poczatku bylem zajadlym wrogiem botowania i kupowania adeny, ale powoli mi sie zmienily
(...)
ja nie botuje (w tej chwili, ale wszystko sie moze zmienic :) ), ale to nie dlatego ze to potepiam itp. poprostu:
- nie wiem jak to zamontowac, a nie chce mi sie szukac i dowiadywac co i jak
- boje sie, że dostane bana, a wbrew temu co sie pisze mozna go wylapac i wiem to z doswiadczenia, bo tak stracilem postac
(...)
a i jeszcze jedno zauwazylem taka dziwna prawidlowasc, ze czym ktos glosnie krzyczy, ze nie botuje, to sie jakos tak dziwnie sklada, ze sam zaczyna to robic

« Odpowiedź #1917 dnia: Marzec 20, 2010, 06:25:40 pm »
albo go ru of  ; )  ; )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #1918 dnia: Marzec 20, 2010, 06:51:55 pm »
Gdyby sie dało zrobić transfer na ru to bym się minuty nie zastanawiał :). Zaczynać od nowa... mam za mało czasu na grę.
na poczatku bylem zajadlym wrogiem botowania i kupowania adeny, ale powoli mi sie zmienily
(...)
ja nie botuje (w tej chwili, ale wszystko sie moze zmienic :) ), ale to nie dlatego ze to potepiam itp. poprostu:
- boje sie, że dostane bana, a wbrew temu co sie pisze mozna go wylapac i wiem to z doswiadczenia, bo tak stracilem postac
(...)
a i jeszcze jedno zauwazylem taka dziwna prawidlowasc, ze czym ktos glosnie krzyczy, ze nie botuje, to sie jakos tak dziwnie sklada, ze sam zaczyna to robic

« Odpowiedź #1919 dnia: Marzec 20, 2010, 08:28:05 pm »
no to Teon, innego wyboru nie ma  ; )

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #1920 dnia: Marzec 20, 2010, 09:21:04 pm »
Caim! no co ty!
Dołącz do elitarnego polskiego klanu stanowiącego silną opozycje dla bociarzy z Einheitu, z głęboką znajomością mechaniki gry i doskonałą atmosferą ;)

Jak zrobisz support dostaniesz sprzęt common C!

;) NMSP :P

Will walk alone...

« Odpowiedź #1921 dnia: Marzec 20, 2010, 09:57:40 pm »
Polskie klany to jest jedna wielka katastrofa. Tylko Grecy są gorsi. Chcesz mnie podpuścić na rozwinięcie tematu?
O PL klanach na Lunie już zostało chyba wszystko powiedziane :).
(...)
(...)

• BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #1922 dnia: Marzec 21, 2010, 12:16:06 am »
Polskie klany to jest jedna wielka katastrofa. Tylko Grecy są gorsi. Chcesz mnie podpuścić na rozwinięcie tematu?
O PL klanach na Lunie już zostało chyba wszystko powiedziane :).
Rób ten transfer bo zaraz zaczną na ciebie petycje słać i bedziesz musiał robić postać od nowa;P

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
[quote author=120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

« Odpowiedź #1923 dnia: Marzec 21, 2010, 06:36:08 am »
Solar powiem Ci że jak już myślę, że sięgnąłeś dna w swoich prymitywnych wypowiedziach to Ty zawsze mnie zaskakujesz. Wskaż mi jednego bez winy, który był petycjonowany i dostał bana. Gwarantuje Ci, że NCShit petycje ma tak głęboko w dupie, że jest tam ciemniej jak w twoim pustym łbie. Co do gry na lunie to zależy jakie masz perspektywy. Enigma z tego co mi wiadomo na razie ma się dobrze. Co do polskich klanów, to jak kto woli. Różnica znacząca między klanami wielojęzycznymi, a jednonarodowościowymi jest co do zasady taka, że w tych pierwszych mimo wszystko jest jakaś tam bariera językowa, która w znaczący sposób utrudnia ludziom kłótnie o głupoty. W związku z tym jest często na pozór milej. Mi tam w klanie z polakami dobrze, a i kilku obcokrajowców mamy i nikt tu się na inne narodowości nie zamyka.
Caim jakbym miał zaczynać to raczej mimo cyrylicy wybrałbym ruoff pod warunkiem że jest tam faktycznie jakiś normalny polski klan. I nie dlatego Ci polecam Polski bo mam awersje do obcokrajowców, a dlatego, że sam kompletnie nie czaje rosyjskiego.
Poki co doradzają Ci tu ludzie po banach, robiący postacie po raz n-ty, bez stałego klanu i kompletnie bez jakichkolwiek perspektyw na grę multiplayer (chyba że wliczamy bot traina).
Nie oszukujmy się luna nie należy do najliczniejszych serwerów (delikatnie powiedziane), ale mając zgraną ekipę można się spokojnie doexpić, doepikować, pobić się z T, zarobić adene i mieć najzwyczajniej w świecie przyjemność z gry, a i tak logicznym jest, że połączenie luny z innym serwerem to tylko kwestia czasu.
Sethesh lvl 83 Grand Khavatari / lvl 75 Gladiator / lvl 75 Shillen Knight / lvl 64 Blade Dancer
DeathAdders

« Odpowiedź #1924 dnia: Marzec 21, 2010, 03:24:09 pm »
merge serwerów zależeć będzie od tego, jak długo ludzie będą płacić za transfery. Na razie mają z tego kasę niemałą...

Cat Drama Maker