Palus Knight problem !

Zaczęty przez senji, Kwiecień 20, 2008, 05:05:55 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

senji

WItam zobaczcie sami mam palus knighta na 30 lvl i o to jakie ma staty http://img166.imageshack.us/my.php?image=bdek1.jpg Zdziwiło mnie to bardzo  jego maly atk i casting speed no i ogolnie ma jakies zanizone staty, na l2 calculatorze powinien miec 370 atk speed (pytalem ludzi w grze maja 370) a moj ma tylko 234 DLACZEGO??? Gram na serverze abyss x5 i nie powinno byc takich bugów?? Czym to moze być spowodowane i co mam zrobić załozyć nową postać,napisac do adminow na forum ?? Sam juz nie wiem tyle gry na darmo :/

Tyr

Jakis debuff? Zła bron? Brak potka? itp itd...
Lineage 2 Classic EU

jaro146

senji

mam duale saber*elven sword,nie mam debuffof , z potkiem mam 234 atk speed a bez mam 203. Co to jest ten Death Penality ?

Dev

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Zarean

Death Penalty to taki debuff, który możesz dostać jak deadniesz, on obniża staty i można go usunąć recovery scrollem. Pokaż pasek buffów, żeby się upewnić czy przepadkiem tego nie masz.

senji

dzieki bardzo wlasnie mialem ten syf na 6 lvl lol (Dev bez potka mialem 204 :D atk speed lol) juz go usunąłem dzieki wielkie

/ort poprawiony przez Fro ;)

Dobra, skoro sprawa się wyjaśniła, to zamykam topic. Jeśli autor będzie miał jeszcze jakieś pytania to poproszę pm i wtedy otworzę.