Problem z logowaniem o0

Zaczęty przez Xevz, Kwiecień 23, 2008, 08:04:23 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Xevz

Witam,

Niedawno postanowilem zaczac swoja przygode na offie ;p. Tak wiec aktywowalem konto , sciaglem ct1 i go zapdejtowalem. Wszytko pieknie ale po wpisaniu id/pass mam ciagle takie cus :

Czekam tak ponad 1h i ni chce dalej ruszyc, any ideas ^^?
No i jeszcze przy okazji takie pytanko, na ktorym z euro serwerow jest najwiecej low/medium lvli ;>?

゙(゚、 。 7 THEY SEE ME ROLLIN
 l、゙ ~ヽ
 じしf_, )ノ
THEY HATIN'

TheOwn3r

W tej chwili servery są chyba offline bo właśnie robią update do hellbound'a, a low/mid lvli najwięcej na Lunie, dziś startuje^^
;o

Marc1n

AFK LOW/MID lvl horde - go luna! 10011101
Login down jeszcze na kilka godzin prawdopodobnie :)
HATE ME MOAR!

Xevz

Oke dzieki za odpowiedz ^^, tak mi spieszno bylo ze zapomnialem zlukac na l2.com :P. A co do luny, klimaty nowego serwa raczej nie dla mnie. No i jeszcze zeby nie spamic nowymi topicami pare pytan,

q1) O co chodzi w tych atribute stones, mocnego kopa daja ;>?
q2) Z tego co idzie przeczytac na 4um i zobaczyc na frapsach, obecnie top jest pvp party nukow. Jednakze po update ma byc nerf m.crit ratio, jak myslicie oplaca sie teraz dla nowego gracza robic nukera ^^?
q3) Jak to jest z resistami na dark atk w ct1, czy daja az tak duzo aby szlo zaspamic dmg z regural nuka cp potami ?
q4) franz czy teon  :P?

゙(゚、 。 7 THEY SEE ME ROLLIN
 l、゙ ~ヽ
 じしf_, )ノ
THEY HATIN'

Marc1n

q1) Wkładasz w broń/armor i dostajesz dodatkowy boost offensywny/defensywny. A jak to działa dokładnie dokładnie to długo tłumaczyc. Zanim S grady sobie kupisz to i tak się dowiesz :P
q2)Jedna ta sama cholera. Będą troche słabsi na mass niż byli, a mocniejsi na 1vs1. A druga sprawa, że jak mcryt siądzie, to i tak biega i tak.
q3)Nom, ale trzeba miec fullbuff na dark i resist dark w zbroji...chyba że przyjmujemy, że nas lowbie necro gankują.
q4)Franz
HATE ME MOAR!

GeX221

Ja mam ten sam problem , kolega tez. 0 info  0 FAQ nic totalne dno.Uporal sie ktos z tym problemem ? bo place a tworcy gry robia w chu... i to ostro.
Kolega sie zalogowal bez problemu na moje konto WTF.

Marc1n

Plik Host wyczyszczony z privowego badziewia?
HATE ME MOAR!