Witaj
Gość

Wątek: Suba dla necro  (Przeczytany 5377 razy)

• Pochwał: 0

Suba dla necro
« dnia: Maj 04, 2008, 11:14:20 am »
Witam. Pomozcie mi bo nie wiem w chwili obecnej jaka sube wybrac dla necro. Po wejsciu IL sporo sie pozmienialo. Niby mutantow juz nie mozna robic ale ostatnio slyszalem ze drake zostawil stary system subowania ktory pozwala  zrobic x-mena. Licze na wasza pomoc. Zastanawialem sie nad necro/ee ( o ile to jest jeszcze mozliwe) lub nad normalna suba necro/bp. W miare mozliwosci napiszcie jakie waszym zdaniem suby beda najlepsze. Z gory dzieki za pomoc. Pozdrawiam

• Pochwał: 2

Odp: Suba dla necro
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 04, 2008, 12:44:32 pm »
Jedna

Prosta

Odpowiedz

A

Mianowicie

Opcja

Szukaj

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pisanie tego samego XX raz jest trochę nudne...A tak elegancko poszukaj i masz multum takich tematów.

• Pochwał: 5

• DN forum staff member
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 04, 2008, 01:18:40 pm »
nc/pl
nc/bp

a jesli mutant to
nc/sk
nc/ee

« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 28, 2008, 02:59:55 pm »
Temat stary ale jesli ktos stoi przed podobnym wyborem.

Najlepsze kombo necro to NECRO/EE ( re use skili na full buffie to miod-cud-kosa)
Najlepsze kombo necro nie mutant to chyba necro/pp albo necro bishop

Tyle ode mnie
zzOMGzz AW/sk

« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 30, 2008, 08:24:13 am »
Najlepsze kombo necro to NECRO/EE ( re use skili na full buffie to miod-cud-kosa)
Ty chyba zartujesz :shock: .
Moim zdaniem necro/ee jest strrasznie cienki, jezeli brac kogos na sube dla necro i mutanta, to IMO tylko Ol

A najlepszy nie mutant, to jak juz ty uwazasz, osobiscie wolalbym necro/bish niz necro/pp, chociaz necro pp jest tez bardzo silny, jak nabuffujesz summona, to porafi ladne kuku zrobic :)
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 30, 2008, 09:51:13 am »
ne/ee  moze jest cienki dla kogos kto umie tylko Death Spike uzywać, necro to głównie debuffer wiec z tyloma skilami
które sie dobrze opanuje + cast od EE i + TP  to taka postac wymiata, czestotliwosc crit m. jak u sps/ee+ ten sam heal, POW pod reka i jeszcze summon

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 30, 2008, 04:03:38 pm »
Co możecie powiedziec na temat necro/ss ?

« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 30, 2008, 04:17:59 pm »
Wedlug mnie bardzo dobra postac, tylko trzeba duzo skilli opanowac :)
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

« Odpowiedź #8 dnia: Listopad 30, 2008, 05:32:16 pm »
czy az tak dużo?
Promi zastepuje DS bo raczej ludzie bardziej na unholy sie zabezpieczaja chociaz na ogien tez :P
Nie grałem sorcem ale z tego co wiem nie ma on wiele do ogarniania no a jak ktos gra necro to kilka skilli wiecej nie robi roznicy ;)
jesli zle mowie poprawcie mnie :P

« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 02, 2008, 01:43:49 pm »
Mam taki pomysł by zrobić necro/es :P
mam juz spsa ktory kampi hallate wiec niedlugo retaila bym zrobil ;)

Jako, że nie spotkałem sie z komentarzami z tym mutantem prosze doswiadczonych graczy o opis mego wymyslu :P

dodam, że na początku myslalem nad necro/ee ale stwierdzilem, ze

-buffy bede mial i to nie bylejakie
-healem nie bede sie zajmowac bo nie do tego necro stworzony :P

A ES da:

-domyslam sie ze mega cast xD (nie jestem pewien dokladnie ile i tu moje pytanie)
-konika :P ktory da buff na reuse time
-przydatnosc w pt wlasnie dzieki buffie (nie mowie ze kolo z PoWem nie jest przydatny)

ogolnie gram w pt buffy mam od:

-se
-bd
-pp
-jakbym chcial to i sws by doszedl ;)

Mysle ze przedstawilem to jasno i klarownie :P

czekam na odpwowiedzi - thx :D
« Ostatnia zmiana: Grudzień 02, 2008, 02:23:37 pm wysłana przez Matiasso »

« Odpowiedź #10 dnia: Grudzień 02, 2008, 05:59:08 pm »
Pozwole sobie odświeżyć ;)

« Odpowiedź #11 dnia: Grudzień 03, 2008, 09:00:38 am »
no i dostajesz arcane na casta... pomysł nie jest zły jeżeli będziesz chodził non-stop w pt. chociaż ee jest bardziej samowystarczalny  :)
ja osobiście na x5 mam necro/bisha i fajnie mi sie nim gra ^^ pewnie dlatego, że 4lata temu miałem słabość do necro, a od 2 lat mam słabość do bishkoptów :D

PS. co do necro/OL to już nie te czasy ;] lepiej sprawuje się es.ol lub ee.ol tak mi się wydaje przynajmniej ;] sam mam es.ol'a ;d

« Odpowiedź #12 dnia: Grudzień 03, 2008, 10:38:44 am »
Może ktoś mi powiedziec ile wyciagne casta na tym nero/es?

W party raczej caly czas a buffki dobre ;)

Jakos lubie miec kompana przy sobie w postaci seraphima :P

Dodam, ze te bufy na cast to

dance of con, zerk, acu, arcane agility bo na calcu sprawdzilem i mi wyszlo na FULL 2k czyli wychodzi na to ze suba dodaje tak z 400 co ?:P

« Odpowiedź #13 dnia: Grudzień 03, 2008, 07:37:06 pm »
No tak, tak ES ma duzo casta wiec powyzej 2k powinienes miec :)

« Odpowiedź #14 dnia: Grudzień 03, 2008, 08:11:23 pm »
Czyli wychodzi na to, że necro/ee ma wiecej tego casta czy jak ? 0.o

Da sie osiagnac 3k xD ?

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #15 dnia: Grudzień 07, 2008, 08:48:49 am »
NE/EE  nie ma wiecej casta od ne/es ale ma za to pod reka POW i 3 heale ktore nie raz ratuja tylek.

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #16 dnia: Styczeń 15, 2009, 05:07:30 pm »
witam . Gram na Arenie 200  i mam necro/Es  i wyciagam tylko 1700 casta na AIO bufie .  czy to normalne ?  mi sie wydaje ze za malo a nie znam sie na tym zabardzo bo to moj pierwszy mutant .  prosze o konkretną odpowiedź :)   pozdro

« Odpowiedź #17 dnia: Styczeń 15, 2009, 05:32:29 pm »
Jestem pewien ze grasz na statach necro stad taki cast ;)

idz do sir eric rodemai i switch class to bedziesz na statach es i wyciagniesz sobie 2,7 casta ;)

jescze jedno:
uzywaj arcane agility ktora daje ci casta konsumujac przy tym HP

« Odpowiedź #18 dnia: Styczeń 15, 2009, 06:11:17 pm »
no prawda gralem na statach necro,ale jak zmieniłem na ES praktycznie nic sie nie podnioslo :/ czy jest to mozliwe ze cos zle zrobilem podczas laczenia dwoch klas ? 

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #19 dnia: Styczeń 15, 2009, 08:24:15 pm »
no prawda gralem na statach necro,ale jak zmieniłem na ES praktycznie nic sie nie podnioslo :/ czy jest to mozliwe ze cos zle zrobilem podczas laczenia dwoch klas ? 

po przełączeniu na Esa, zrób reloga.
Następnie ubierz jakąś broń + acu + np DC robe set + dye +4/-4 wit +1/-1 wit, weź bufy, włącz arcane agility i sam zobaczysz efekt ;)
pozdro
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

« Odpowiedź #20 dnia: Kwiecień 08, 2009, 04:30:45 pm »
Da sie osiagnac 3k xD ?

Grałem chwilkę takim sps'em na nightmarze i powiem tak da się osiągnąć cst spd podchodzący pod 3k mi osobiście nigdy nie udało się osiągnąć równych 3k lub więcej...

Co do necro to necro/ee jest sprawdzoną postacią i wiadomo czego się po niej spodziewać ...
Z normalnych subek to jak dla mnie necro/bish'ek uwielbiam tą postać i bardzo dobrze mi się nią gra :)