ok wlansie pojechalem destro na oli...
opis walki:
wystartowalem z buffem: ww, haste, guidance,migth, dw, z lasek: btb, regen hp, fokus
moje dye +4 dex +4 con -8str +4 wit -4 int
sprzet: imp+6, antek, aq, biaum, zaken, tateo naszyjnik, basalt+4 z health, fb+3 z fokus, db z fokus, bielizna d+12
zaczalem z basaltem, destro byl na otb.. wiec uciekalem poki nie zejdzie... gdy zeszlo zaczalem walczyc stun nie wchodzil;] lh mial odpalone tak mi sie wydaje;] gdy zaczal zbijac mi hp wszedl mi slam... wtedy zaczal uciekac ubralem luk ale po tym wracal i bil z miecza gdy zmienialem na fb i tarcze znow uciekal wiec postanowilem walic z luku zbey sie nei meczyc ze zmiana broni...wiec stalem z lukiem a on samym mieczem zbil mi ponizej pol hp wiec odpalilem tola z nadzieja ze wykoncze go zanim slam zejdzie i wale lukime... puscil slam gdy destro mial juz min hp na jakies 4-5 strzal z luka bez kryta;p wtedy odpalil roara czy jak to sie nazywa co hp zwraca <mysli>... i odbiegl, odpalil cp, frenzy i inne syfy ja go lukiem w tym czasie.. (nie zdazyl bym zmienic broni i probowac slamem czy stunem mu przerweac wiec wbil all)... wrocil do mnie zmienilem bron odpalilem ud... (wszystkie trzy ud mialem zachowane na koniec wlasnie na frenzy i te syfy;p) wszedl stun jak mailem 3k hp.. (za malo zeby ai odpalic) pociulalem jak sie obudzil ze stanu odbiegl (to chyba jego blad byl;p) w tym czasie na ud zdazylem sie healnac 2 razy (jesio dzialal buff z tola).. puscio ud podbieglem stun nie wszedl vengeance odpalilem... ciulam 3k hp... pach stun wszedl ... gf... ;]nawet ai nie uzylem;p ciut hp za duzo bylo;p
fart fartem ale sprzet tego destro to: hd+4 imp +6 bizu nie wiem jakie... i nie az taki nub bo juz dlugo gra na moim serwie jest drugi w ranku destro na hero;p 9 ptk mi dal;p
opis dla tych co mowia ze z minus 8 str nie mam co podchodzic do pvp;p fakt faktem ze gdybym mial +5 str- 5con bym go ubil zanim slam by zszedl....
nie nagralem tego bo pijany akurat nie pomyslalemxd tak wszedlem powalczyc cosxD zreszta nie wiem jak replay nagrywa.. widac paski hp/cp? frapsa nie amm;p