Witaj
Gość

Wątek: wipe na dragon network  (Przeczytany 2907 razy)

• Pochwał: -1

wipe na dragon network
« dnia: Maj 31, 2008, 01:55:42 pm »
Witam

Czy waszym zdaniem na Dragon Network będzie kiedyś wipe? Wszystkich zapewne denerwują donatorzy, ten ekwipunek +20 i więcej, czy bylibyście za wipe?

• Pochwał: 11

• www.xyberdesign.pl
Odp: wipe na dragon network
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 31, 2008, 02:23:38 pm »
Nie będzie na 100%. Dlaczego ? Ponieważ po wipe DN straciłby 90% donatorów ;)

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 01, 2008, 11:15:39 am »
W tym mnie ... bo nie mam zamiaru robić wszystko od nowa ... cieszyć się znowu z b grade seta, potem z a grade seta ... oj nie nie
wipe na dragonie = nie ma mnie na dragonie ...
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

• Pochwał: 7

• True Asian Girls Lover
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 01, 2008, 11:49:12 am »
Wipe na dragonie=masa nowych ludzi/klanow ktorzy chca sie wybic

• Pochwał: 20

• Siła!
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 01, 2008, 01:45:56 pm »
+ zmodyfikowaliby wszystkie skille, rbki itp... switch ktory nie powinnien zdejmowac targt ludzion..trick gdzie nie ma 100% szansy na detarget, nie wiem jak teraz, ale na c4 z rbkami sie tak niestety bawilo...
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

• Pochwał: 3

« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 01, 2008, 04:25:54 pm »
jeśli byłby wipe na DN to pewnie że bym grał od nowa ale jednak na serwerze z "normalnym" GM ;D
Serwer: http://www.dragon-network.net/ (x5)

rasa: Elf
klasa: Elemental Master/Moonlight Sentinel // Spellsinger ---->Eryn
lvl: 7x/7x
klan: Partisants
ally:Cure
-------------------->
rasa: D. Elf
klasa: Shillen Knight ---->xxx
lvl: 4x
klan: NoClan
----------------------------------->
rasa: Krasnolud
klasa: Bounty Hunter -----> The Hurricane
lvl: 4x
----------------------------------->>>>
rasa: Człowiek
klasa:Prophet   ------> OneBlood
lvl:6x

Serwer: www.la2.theabyss.eu (x7)

rasa: Człowiek
klasa:Treasure Hunter   ------> TheHurricane
lvl:6x

« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 01, 2008, 05:48:06 pm »
Moim zdaniem jak będzie wipe to donatoży odejdom (przynajmniej część) a pojawi sie nowa krew ale jak komuś przeszkadza broń +20 to co stoi na przeszkodzie żebyś i ty miał broń na +20 i to się dotyczy wszystkiego
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 01, 2008, 05:59:24 pm »
fakt, że liczba donatorów jest uciążliwa na dragonie - znam kilka osób, które mają tam retaila, max lvl i cały s grade ekwipunek , a mimo to również chcieliby wipe. Wydaje mi się, że nawet jeśli będzie to nie obejmie on oficjalnych donatorów

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #8 dnia: Czerwiec 01, 2008, 06:03:02 pm »
Moim zdaniem jak będzie wipe to donatoży odejdom (przynajmniej część) a pojawi sie nowa krew ale jak komuś przeszkadza broń +20 to co stoi na przeszkodzie żebyś i ty miał broń na +20 i to się dotyczy wszystkiego
Zgadzam się. Jest dużo osób, które ani złotówki nie zapłaciły na donate a mają equip, którego może pozazdrościć nawet donator. Co do tematu, to po co było go zakładać, jak i tak nie będzie wipe, nie ma szans  :)

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #9 dnia: Czerwiec 06, 2008, 03:35:39 pm »
nie chce mi sie szukac na forum DN, ale Drake powiedział(nie na forum >.>) ze nie będzie wipe...
aw/se - seasavill - 3rd/3rd - mage owner :) - sold :(
sk/aw - seaaver - 80/80 - pwner ]:->

« Odpowiedź #10 dnia: Czerwiec 07, 2008, 11:03:46 pm »
Nie po to ludzie poswiecaja czas na gre, rozwijaja postac, niektorzy donatuja/kupuja rzeczy na allegro zeby all poszlo na marne przez wipe. Tego drake nie zrobi.

« Odpowiedź #11 dnia: Czerwiec 08, 2008, 10:13:15 am »
Tez mi sie wydaje ze wipe niebedzie ale na 99.9% relbacka zrobi i to o dobry tydzień. Wkońcu kazda okazja jest dobra zeby pozbyc sie nadmiaru coinów.

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #12 dnia: Czerwiec 08, 2008, 03:56:27 pm »
Tez mi sie wydaje ze wipe niebedzie ale na 99.9% relbacka zrobi i to o dobry tydzień. Wkońcu kazda okazja jest dobra zeby pozbyc sie nadmiaru coinów.

Dziwna filozofia.

« Odpowiedź #13 dnia: Czerwiec 11, 2008, 09:27:18 am »

Dziwna filozofia.
/agree
Co to mu da, że się pozbędzie coinów?
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

« Odpowiedź #14 dnia: Czerwiec 11, 2008, 02:36:18 pm »
A no da mu to ze znowu ludzie beda musieli kupic za zł/euro na aukcjach. A on bedzie czysty bo powie ze były dupowane i musiał usunac. A za kazdego dc on ma zysk dla siebie pod warunikem ze jest to dc legalny czyli kupiony od niego albo od osób które kupija takiej w duzej ilosci od niego i rozprowadzaja z zyskiem dla siebie. Dlatego własnie wypowiada wojne osoba które dupuja coiny i sprzedaja na aukcji bo on na tym niema ani grosza/centa zysku. A opłaty ma za prad i neta. WIEM WIEM mam dziwna polityke ale tak mysle takie jest moje zdanie kto sie z tym nie zgadza niech zachowa to dla siebie :D zartuje oczywiscie. chetnie poznam inne opinie na ten temat. Pozdro dla wszystkich.

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #15 dnia: Czerwiec 11, 2008, 05:14:17 pm »
[09/06] -
Sorry for the big wait, the fixes are nearly completed, we got rumors about some more possible exploits happened on others servers this weekend, i will check them carefully too. Anyway, when ETA for opening will be certain i will write about it.
Meanwhile i can assure everyone that NO ROLLBACK or WIPE have been done or will be done later. All your latest progresses (until the downtime date) are saved.

ZAMYKAM

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.