Witaj
Gość

Wątek: Błąd  (Przeczytany 1674 razy)

• Pochwał: 0

Błąd
« dnia: Czerwiec 26, 2008, 04:25:05 am »
Grałem normalnie, wyłączyłem kompa na 2h i przy naciśnięciu na start po chwili wyskakuje mi komunikat z napisem : ''Game inject hook failed'' . Przeinstalowałem grę i nadal to samo. Nie muszę wspominać że check full też nic nie daje. Jak pozbyć się tego błędu ?

Odp: Błąd
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 26, 2008, 10:41:10 am »
wylacz antywira przy starcie
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 26, 2008, 10:53:36 am wysłana przez UrShak »

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 26, 2008, 10:53:13 am »
Tez to mialem dzis rano, wystarczylo wylaczac antyvira, w moim przypadku Avast.

BTW  ARENA po WIPE :-)

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 26, 2008, 03:15:23 pm »
Tez mialem kłopot z tym error teraz po wyłaczeniu avasta nie widze posatci jak to naprawic?

« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 26, 2008, 03:28:22 pm »
Też na to wpadłem, ale kurde dosłownie godzinę wcześniej wszystko było ok, a avast się nie aktualizował.

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 26, 2008, 04:43:25 pm »
Tez mialem kłopot z tym error teraz po wyłaczeniu avasta nie widze posatci jak to naprawic?

mowisz o arenie?  pisalem przeciez byl WIPE = czyli wszystko "wymazane"  kazdy zaczyna od zera

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.