Berserker- przentacja

Zaczęty przez slon, Lipiec 13, 2008, 08:01:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lord_Death

Witam interesuje mnie jakie wybrac certyfikaty z subklasy czy ladowac w p. atack. czy w defa wszystko co sie da. Bo tego nie moge znalesc nigdzie ;]

Kamal

DonKoks

A mógłby ktoś tak dobry, w uproszczony sposób przedstawić gdzie najlepiej expić zerkiem? ;>
Z góry dziękuję  :P

poison

nie chce mi sie all rozpisywac, bo kazda klasa ma mniej wiecej te same lokacje. Powiem tylko ze od 60 lvla bierzesz ee na plecy i koxasz aoe na ancient battlegrounds. Zbierasz 3-4 grupki, na ud z 8-10 i jest mega kox. Mozna nawet do 72-73 tam siedziec.

Alarion

od 68+ to SoS tylko aoe.

Dodam, że wcześniej przed AB można iść na grupki pod oren lub frozen lab.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Eligos

dynasty sword z focusem czy healthem?
:oops: :D :) :( :o :shock: :bump: :? 8) :x :P :afro: :noob:

RPG-CLUB  x15 NADCHODZĘ!!

Arimas

Cytat: Eligos w Czerwiec 02, 2010, 03:45:09 AM
To chyba jakaś prowokacja  :shock:

ofc Health

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Eligos

Cytat: Arimas w Czerwiec 02, 2010, 03:57:57 AM
Cytat: Eligos w Czerwiec 02, 2010, 03:45:09 AM
To chyba jakaś prowokacja  :shock:

ofc Health

dobra mialo byc dynasty blade xD ale wiesz wole sie upewnić w swoich przekonaniach xd
:oops: :D :) :( :o :shock: :bump: :? 8) :x :P :afro: :noob:

RPG-CLUB  x15 NADCHODZĘ!!

Azarael

Mój berserk po 1 dniu na rpg-club xD

/edit
BTW ze wszystkim odpalonym :D PL set + common saber tooth :)

Michu_

Witajcie,

gram sobie swoim zerkiem i powoli dojezdzam do  A grade i tu mam mały dylemat, mianowicie w poradniku pisze że najlepszy set dla zerka to MJ , tylko zastanawiam się dlaczego , czy nie lepiej założyć Dc light ?? a może zupełnie coś innego. Liczę na wasze  opinie :)

pozdrawiam.

ps, a może jaki miecz do tego ?;p ( a clase oczywiście)

TheOwn3r

Top A broń + mj light bo ma stun resist więc i na PvP się nadaje :)
;o

Alarion

a tak naprawdę to dobijaj szybko do S grade, bo resisty i atri w broniach / armorach to w stosunku do A grade jak dzień do nocy.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Michu_

S grade to nie myśę nawet bo nie jest i nie będzie jeszcze długo w moim finansowym zasięgu, dodam też że raczej zależy mi na pve party niż na pvp

sosula

Core:
Gozbar - Archer 89
Lancer:
Gozz - Warrior - 87
Morfeusz - Enchanter - 87

Marmlw

Jak dla mnie to i nightmare light się zda, ale na dzisiejsze kroniki (Gracia Final - Freya) do s grade (albo i do s80) lepiej (i daje rade) latać w commonach.

A do pvp:
(oly) ja zawsze na start daje soul bariera i courage (soul barier przydaje się echantnięty na time).
(oly) z łukami to samo
(oly) vs dagger,glad  jak dojdziemy do 83 i będziemy w posiadaniu skilla eye for eye to można bardzo efektownie rozegrać walkę :D  Pięknie to wygląda jak dagger sam się kładzie na glebę 2oma skillami :D z gladami ciężej bo raczej mało prawdopodobne żeby glad się położył na swoje combo, ale u mnie to zazwyczaj wyglądało tak, że glad zostawał z ~50-75% hp.

Co do pvp poza oly radze uważać na rush impacta (ładnie się nim spamuje i bawi z next target) podczas bicia (jedna osoba sflagowana, i np jakis buffer obok) bo można się łatwo pknąć.

Ogółem jak dla mnie poradnik świetny  :D

Arimas

CytatCo do pvp poza oly radze uważać na rush impacta (ładnie się nim spamuje i bawi z next target) podczas bicia (jedna osoba sflagowana, i np jakis buffer obok) bo można się łatwo pknąć.
lol?

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Vanquish

Cytat: Arimas w Październik 17, 2010, 05:14:03 PM
CytatCo do pvp poza oly radze uważać na rush impacta (ładnie się nim spamuje i bawi z next target) podczas bicia (jedna osoba sflagowana, i np jakis buffer obok) bo można się łatwo pknąć.
lol?
Da powah of L2J.

Apocalyptik

Cytat: Vanquish w Październik 17, 2010, 06:23:21 PM
lol?
Da powah of L2J.

lub /useskillforce.

We ride together, we die together.

Arimas

Cytat: Apocalyptik w Październik 19, 2010, 10:14:48 AM
Cytat: Vanquish w Październik 17, 2010, 06:23:21 PM
lol?
Da powah of L2J.

lub /useskillforce.
AoE RI działa tylko na sflagowanych więc niemożliwe jest pk kogoś kto sobie po prostu stoi obok bez flagi.

Apocalyptik

A jak stargetuje nieoflagowanego i walnie RI z /useskillforce to co? Nie wierze, ze nie dziala.

Chociaz jemu chyba chodzilo rzeczywiscie o to, ze wali sflagowanego a obok bialy pada na pk.

Arimas

Cytat: Apocalyptik w Październik 19, 2010, 06:32:35 PM
A jak stargetuje nieoflagowanego i walnie RI z /useskillforce to co? Nie wierze, ze nie dziala.

Chociaz jemu chyba chodzilo rzeczywiscie o to, ze wali sflagowanego a obok bialy pada na pk.
No raczej, wyraźnie napisał w swoim poście.

Vearth

może mi ktoś wyjaśnić dlaczego jak miałem dziś pvp z necro na 45 na exie i jak użyłem rusha to go zestunowalem o ??? rush to tylko pobiegniecie przecież...

lukasz09091

Apocalyptik

A może to był shoulder charge, missclick lub coś w tym stylu?

Vearth

Cytat: Apocalyptik w Kwiecień 14, 2011, 10:07:02 PM
A może to był shoulder charge, missclick lub coś w tym stylu?
kurde xD
wiem co kliknełem a to byl RUSH
TOOOOOOOOOO :D