Witaj
Gość

Wątek: KAMAEL: HELLBOUND (T1) na Dragon-Network  (Przeczytany 11592 razy)

• Pochwał: -1

Odp: KAMAEL: HELLBOUND (T1) na Dragon-Network
« Odpowiedź #25 dnia: Sierpień 04, 2008, 04:52:57 pm »
no z tymi sobkami kamaela będzie ciekawie ;) miejmy nadzieje że drake już nad tym pracuje ;) nie jestem pewien ale kamaele mogą mieć retail tylko na kamaela więc mutanty odpadają ;)
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #26 dnia: Sierpień 04, 2008, 07:04:06 pm »
nie no nieprzesadzaj na interlude jest dużo mniej botów, a wielmożny drake robi to co do niego należy, czyli zaczoł sie starać o to żeby dnet nie odstawał innym serwerom, bo na razie dnet był cały czas zacofany ze swoim c4 wchodzi hellbound i jest git, potem wejdzie kolejna kronika i też będzie git, pozostaje miec nadzieje że drake wykożysta swoją wiedze z updatu na interlude i kolejny update pujdzie gładko, bo mam wrażenie że taki "dziwny" serwer jak serwery dnet troche trudniej sprzenieść w inną kronike z tymi naszymi ukochanymi subami a drake wzioł sie przy okozji za mutanty i je troche "ogarnoł"

wszystko super tylko wez pod uwage fakt, ze nawet majac najnowsza kronike jako jedyni z prywatnych serwow i tak bedziemy 100 lat za pigmejami jesli po jej wprowadzeniu nikt nie bedzie nadzorowal serwerow. Bez aktywnych GM'ow po prostu nie istnieje dobry serwer. Wiadomo zawsze sie trafia oszusci ale jak ktos im patrzy na rece to wpadaja predzej czy pozniej i adios. To co sie dzieje np teraz na infinity przechodzi ludzkie pojecie.

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #27 dnia: Sierpień 04, 2008, 07:45:43 pm »
no tak nie ma to jak oryginalny serw = czyli legalny l2w i wszedzie boty..
szkoda ze raty x1   :(

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #28 dnia: Sierpień 04, 2008, 09:13:14 pm »
wszystko super tylko wez pod uwage fakt, ze nawet majac najnowsza kronike jako jedyni z prywatnych serwow i tak bedziemy 100 lat za pigmejami jesli po jej wprowadzeniu nikt nie bedzie nadzorowal serwerow. Bez aktywnych GM'ow po prostu nie istnieje dobry serwer. Wiadomo zawsze sie trafia oszusci ale jak ktos im patrzy na rece to wpadaja predzej czy pozniej i adios. To co sie dzieje np teraz na infinity przechodzi ludzkie pojecie.

nie wiem coo sie dzieje na infinity bo tam nie gram, gram na dragonie i jedyne co gm by tam robił to banował boty

i tak bedziemy 100 lat za pigmejami jesli po jej wprowadzeniu nikt nie bedzie nadzorowal serwerow.

ciekawe stwierdzenie, czyli brak aktywnych gm co by tylko banowali lub rozdalali znajomym wepony+++++ spowodowliby zacofanie serwera? wy tak płaczecie bo update byłi zaraz będzie, omg update powinien być zaraz po wprowadzeniu kroniki to byście dopiero płakali... >>>>c4>c5>interlude>kamael>hellbourd>>>> to było by powodów do płaczu xD

aa jak jesteś tak genialny to powiedz co drake powinien zrobić żeby serwer niebył "100 lat za pigmejami"?

« Odpowiedź #29 dnia: Sierpień 05, 2008, 06:06:13 pm »
a jak myslicie będzie mozna awansowac psa?
i gdzie moge sprazwdzic czy moja gra to nie hellbound?

« Odpowiedź #30 dnia: Sierpień 09, 2008, 06:02:00 pm »
i tak bedziemy 100 lat za pigmejami jesli po jej wprowadzeniu nikt nie bedzie nadzorowal serwerow.

ciekawe stwierdzenie, czyli brak aktywnych gm co by tylko banowali lub rozdalali znajomym wepony+++++ spowodowliby zacofanie serwera? wy tak płaczecie bo update byłi zaraz będzie, omg update powinien być zaraz po wprowadzeniu kroniki to byście dopiero płakali... >>>>c4>c5>interlude>kamael>hellbourd>>>> to było by powodów do płaczu xD

aa jak jesteś tak genialny to powiedz co drake powinien zrobić żeby serwer niebył "100 lat za pigmejami"?

a ty juz o skorumpowanych gmach.

co powinien zrobic? mam all wymienic?
1. naprawic RB - nie wszystkie dropia
2. nie ma comman chanelu
3. bugi z klanem - klan sie rozpieprza przy dodawaniu ludzi do 3 i 4 knightow
4. nie mozna nadac rang kapitanskich
5. nie istnieja itemy pozwalajace wykupic jeden ze skilli klanowych
6. gdzie ta mozliwosc subowania pozostalych retilek?
7. exploitowanie halishy?
8. na infinity nie ma antharasa - nie spawnuje sie
9. frinzela (czy jak sie to pisze) ja jeszcze tego nie widzialem a podobno mamy interlude ciekawe :-)

nie chce mi sie juz dalej wymieniac.

BTW po co aktywni gmowie? ano po to zeby banowac scammerow - sam bylem kiedys nowym graczem i stracilem 2kk prze scammera a wtedy to byl dla mnie majatek i gdyby nie pomoc kumpla to bym pewnie juz nie gral
- dino island exploit - nie ma to jak power leveling
- boty - wiem na offie sa tyle ze tam sie placi za to i to jest legalne - tutaj jest nielegalne no ale -> no gm no law.
- dualboxy - to jest na prawde cudowne kiedy 1 koles zabija sobie RB na kilku kontach.
- sige, mozliwosc bugowania scian/drzwi

tak jak i wyzej nie chce mi sie wymieniac dalej....

W hellbound dochodzi wiele rzeczy, ktore na pewno nie beda latwe w implementacji. Liczba bugow tylko wzrosnie.

Ps: czy teraz w swiatku l2 kazdy kto wyraza inne zdanie "placze"?

« Odpowiedź #31 dnia: Sierpień 10, 2008, 07:17:18 pm »
Cytat: ru4n23
a ty juz o skorumpowanych gmach.

skoro tu tak to nazywasz... nie oto mi chodziło ale mniejsza z tym, od dawno wiadomo że drakowi chodzi o kase z dotacji :) zadowolony donator=dobry donator :P

nie wiem jak na innych serwerach bo ja gram tylko na dragonie :)

IMO subowanie pozostaych retaili to już by przesada była :) jedna subka dragonowska na postać styka :) bo tak to każdy miał jedną subke w srojej klasie i 3 mutanty na retailu a poza tym to było by tak np. glad/pp>human/xx>human/yy>human>/zz

co do ludzi co sprzedają m ore jako lunargenta, niepopieram ale oni są na tyle mądrzy że wiedzą że jakiś idiota kupuje itemki po obrazku nie patrząc na obrazek/opis, to że ktoś kupił m ore zamiast lunargenta albo baby spice zamiast ol mahum fur to niejest wina tego co to sprzedawał tylko tego co kupował :) to samo sie tyczy kupowania coinów np. za 200k a nie 200kk jakby nikt sie na to nienabrał to by teraz stadami ludzie niesiedzili i niekupowali coinów po 200k...

Cytat: ry4n23
- dualboxy - to jest na prawde cudowne kiedy 1 koles zabija sobie RB na kilku kontach.

kto ci broni samemu tak robić? a poza tym można mieć 1 support char wszędzie jak sie niema suby a jak sie ma to niemożna mieć duala na q arenach więc jak tyr/des ma 5 supportów to wiesz...

co do rb, mi nic niewiadomo :) troche rb zabiłem i nic złego mnie niespotkało :)

a czo to jest? :D ciekawie brzmi pewnie coś fajnego^^

reszty mi sie niechce komentować :)

PS: jak coś nie pasi to powiedz to gm nie sie na mnie wyżywasz :) ja tych bugów niespowodowałem :P
« Ostatnia zmiana: Sierpień 10, 2008, 07:32:46 pm wysłana przez orri »

« Odpowiedź #32 dnia: Sierpień 10, 2008, 07:19:46 pm »
ROFL rozbawila mnie wypowiedz ze boty na offie sa legalne ...

« Odpowiedź #33 dnia: Sierpień 10, 2008, 07:29:24 pm »

A nie? hehe tam ich najwiecej NSOFT na to leje bo l2w to dodatkowe konto a to dodatkowa kasa= legalne

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #34 dnia: Sierpień 10, 2008, 08:26:59 pm »

A nie? hehe tam ich najwiecej NSOFT na to leje bo l2w to dodatkowe konto a to dodatkowa kasa= legalne
legalne = OFICJALNIE legalne, a tak na offie nie jest

btw czasami tez zdarzaja sie bany ...

a odnosilem sie do wypowiedzi

- boty - wiem na offie sa tyle ze tam sie placi za to i to jest legalne - tutaj jest nielegalne

• Proz.Fot.Etc.
« Odpowiedź #35 dnia: Sierpień 11, 2008, 12:15:14 am »
na x15 tez nie ma atnka i frintezzy i sadze , ze na reszcie servow z sieci tez nie ma ;p

..::Provider::..

« Odpowiedź #36 dnia: Sierpień 11, 2008, 01:42:04 pm »

a czo to jest? :D ciekawie brzmi pewnie coś fajnego^^

reszty mi sie niechce komentować :)

PS: jak coś nie pasi to powiedz to gm nie sie na mnie wyżywasz :) ja tych bugów niespowodowałem :P

exploitowanie halishy polega na tym, ze przechodzisz przez pokoje w 4s przy uzyciu stridera do ostatniego pokoju, gdzie po uzyciu klucza pojawia sie RB halisha. Jesli masz duzo kluczy, to mozesz tego RB zabic nawet kilkanascie razy w ciagu godziny.
Dropi ews,eas, ic shield i np ic breastplate.

Klucze wyciagasz z pierwszej salki zabijajac halisha's officer. Z jednej salki mozesz wyciagnac 1 klucz co godzine co daje 4 klucze na godzine.

Bardzo duzo osob uzywa tej metody na wydropienie cennych rzeczy (chyba najszybsza i najlatwiejsza metoda na wzbogacenie sie) oraz do expienia postaci na dualach (lepszego koksu nie ma nawet na trainach na dino).

BTW: nie wiem czy wiesz co sie dzialo na infinity w c4. Antharasa bylo w stanie ubic lekko ponad 1 party.

Dlatego jak widze ze drake chce wprowadzic hellbounda to troche go nie rozumiem... Na infinity jest tyle bosowej bizu przez glupote Gmow i Drake ze w chwili obecnej pvp wyglada jak na serwerze x30 albo i wiecej.
Zaden nowy klan nie ma kompletnie zadnych szans na osiagniecie czegokolwiek na moim serwie. O pvp moga zapomniec bo ludzie sa tak napakowani ze jedno ich party jest w stanie wyciac 1 osoba.
... fajnie ze bedize nowa kronika zmiany sa potrzebne no ale jak to ma tak wygladac to nie wiem :d
...nie wspomne juz o tym ze bardzo czesto na sige ludzei bija sie z 1-3 fps i nie jest to wina ich komputerow bo kumpel na kompie kupionym 2 miesiace temu ma moze 2-3 klatki wiecej niz ja na kompie kupionym pare lat temu.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 11, 2008, 01:47:46 pm wysłana przez ry4n23 »

« Odpowiedź #37 dnia: Sierpień 11, 2008, 03:56:40 pm »
No dokladnie.. najlepsze expienie bylo w salkach 4s :-) na bocie, no i tez oczywiscie konczenie 3 profy tez bo nie trzeba bylo ubijac 700 moba tylko przejsc w 20 min i masz zaliczone.

« Odpowiedź #38 dnia: Sierpień 11, 2008, 09:11:39 pm »
Poprośiłbym o lokacje dokładną tego halishy  czy dalej mozna na strajdzeże przejść i czy w 1 osobe po subie ubije tego rb?

« Odpowiedź #39 dnia: Sierpień 11, 2008, 10:36:25 pm »
four sepulchers - lokacja(chyba ze na DN nie jest tak jak wszedzie  :bag: )

• Proz.Fot.Etc.
« Odpowiedź #40 dnia: Sierpień 11, 2008, 10:39:39 pm »
no zeby samemu ubic to musisz miec de/tyra w dobrym sprzetem najlepiej z fullbuffem ;p i jeszcze go trzymac na bizonie ;p...trzeba miec wprawe wg. mnie zeby tam lazic i bic ;]

4s ....czyli four sepulchers ;]

« Odpowiedź #41 dnia: Sierpień 12, 2008, 12:33:14 am »
Poprośiłbym o lokacje dokładną tego halishy  czy dalej mozna na strajdzeże przejść i czy w 1 osobe po subie ubije tego rb?

musisz miec buffki halishe mozesz ubic nawet jednym magiem ale ktos cie musi rechargowac, leczyc, dawac tance itd itp no i musisz miec valakasa zebys to jakos bil. Caly pikus polega na tym, zeby ubic jak najwiecej razy halishe w ciagu 45-50 minut bo po tym czasie wywala cie z salki i musisz isc od nowa :-)

dla mnie exploitowanie halishy to takie samo gowno jak expienie na bug place w dino. mam nadzije ze jak wiecej osob bedize uzywac bugow to wreszcie gmi zaczna cos z tym robic :-)

• Proz.Fot.Etc.
« Odpowiedź #42 dnia: Sierpień 12, 2008, 12:49:50 am »
hmmm ty/de z dha++ najlepiej sie bije ;p

a zeby z salki nie wyrzucilo wystarczy sie w odpowiednim momencie wylogowac ;]