zgadzam się w 300% procentach z orri!!pvp ok.szanse są w "miarę równe" ,przynajmniej sie gościu broni,a w pk gracz albo nie ma szans nawet na reakcje bo ktoś mu tak critickiem przywalił że nawet sie nie zorientował albo w ogóle sie nie broni tylko stoi w miejscu lub ucieka, a jeżeli ktoś ma z tego uciechę to powinien sie leczyć.Co innego jest gdy klan ma wojnę albo ktoś naprawdę zasłuży na to by go pk-nąć .Wg mnie takich "wesołych" pk-wców powinno sie tępić na każdym kroku
po 1. jak jest WAR (obustronnej) to nie ma mozliwosci PK
po 2. Jak sobie to wyobrazasz, kazde Pvp musi sie zaczac od 1 hitu, a skoro wpadnie crit i jest pk to raczej nie bylo wyjscia
po 3. kazdy jest na roznym etapie przyjemnosci z gry, jedni lubia expic inni spoilowac, jeszcze jedni walke, Pekowanie
jest to ostateczna forma walki a raczej wynik znudzenia. tak pewnie jest w wypadku LE

ja osobiscie tez lubie pekowac
ale nie 20lvl bo co to za przyjemnosc, tylko mam adrenalinke jak wpadam na 2-4 gosci w podobnych levelach/sprzetem, w wiekszosci przypadkow jest pvp ale jak pierwszy czy drugi gosc nie zdazy zareagowac to jest PK i tyczy to sie glownie areny x200 gdzie wpienia mnie bo mial byc serwer PVP a ludzie w wiekszosci farmia matsy, Co do dragonx15 sytuacje byly tylko jak opisane wyzej: wojna jednostronna (debufowania, nie flagowanie)
obrony clannhall, walka o rb. I "pekowcow" nie ma co tepic ma karme moze dropnac i to jest kara ale najpierw trzeba go zabic

/edit
sorka już nie będe
ale mnie ciekawi czy ty Thorns możesz powiedzieć z ręką na sercu "nigdy niezabiłem niewinnego mi nic gracza 4fun" (arena sie nie liczy, tylko shadow i dragon)
nie moge powiedziec ze nigdy nie bylo.. oj bylo ale na pewno nie 20lvl po dion.. zawsze lubie wybierac sobie dobrych przeciwnikow i przewaznie po 1 hicie dawalem troche czasu na zareagowanie, nie raz byly sytuacje wrecz odwrotne ze ja bedac w syndi expilem sobie na ketra odzyskujac % po
Pvp, wpada kilku gosci "o gosc z sydi" i mnie jada.. bez placzu wracam do miasta potem ketra i pekuje cala piatke (element zaskoczenia jest najlepszy)
A co do areny jak juz pisalem nie mam zadnych oporow, jak sie rozkrece to kto sie nawinie (ketra/varka/mos)
btw jak was troche nakrecic to
od razu rozmowa sie toczy na forum, bo tak to nuda