Witaj
Gość

Wątek: Ogólne rozmowy o Lineage  (Przeczytany 18997 razy)

• Pochwał: 0

SPAM <----- czyli rozmowy na dowolny temat
« Odpowiedź #25 dnia: Lipiec 19, 2008, 07:49:08 pm »
ja może powiem tak mam jedno pk (to był gościu który pk-nął  mojego propheta,który tylko stał i od czasu do czasu mnie bufował) i wcale nie czuje sie gorszy od innych,wręcz odwrotnie

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #26 dnia: Lipiec 19, 2008, 08:03:11 pm »
my mówimy o proche innym pekowaniu, nie takich co zasłużyli ale takich co niezasłużyli, tzn tak sobie tylko stali i nic nie robili a ty ich peknołeś, mi też sie zdarzyło paknąć kogoś kto nie zasłużył ale to przez zły target na bramce w dion :P a tak to pekuje tylko boty :) juz mi sie 15 pk dzisiaj nazbierało bo ladne botki po forskalen plains biegały :)
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

« Odpowiedź #27 dnia: Lipiec 19, 2008, 08:06:14 pm »
my mówimy o proche innym pekowaniu, nie takich co zasłużyli ale takich co niezasłużyli, tzn tak sobie tylko stali i nic nie robili a ty ich peknołeś, mi też sie zdarzyło paknąć kogoś kto nie zasłużył ale to przez zły target na bramce w dion :P a tak to pekuje tylko boty :) juz mi sie 15 pk dzisiaj nazbierało bo ladne botki po forskalen plains biegały :)
ale to co napisales w poprzednim poscie dziala w obydwie strony ... typ wpadl i powybijal afk ludzi to juz jest be, fuj itp. itd.
a jak ty wpadles w party botow i je pozabijales to zrobiles dobrze bo boty "zasluzyly" ?

nie zebym bronil botow ale widocznie brakuje tutaj komus logiki w wypowiedziach

« Odpowiedź #28 dnia: Lipiec 19, 2008, 08:31:40 pm »
not sobie zasłużył tym że to bot :) chyba jasne

« Odpowiedź #29 dnia: Lipiec 19, 2008, 08:45:18 pm »
not sobie zasłużył tym że to bot :) chyba jasne
acha ... nie no, spoko

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #30 dnia: Lipiec 19, 2008, 09:05:33 pm »
Powiem wam tyle - ,,idiotyczna dyskusja" ?  :shock: Każdy ma swoje przekonania co do pk i koniec. Niektórzy wieżą w honor w L2...ale czy to jest oby normalne? PK to PK po to jest PK żeby było PK.  Ta dyskusja nie ma sensu. Orri trochę chaotyczne są Twoje wypowiedzi np. to zdanie ,, na bramce w dion pekuje Farmersów i Le... albo ustawka bo kogoś jak sie flagnoł na hs zabili- 2 full party na spawnie z silnego ally" jest lekko nie logiczne.

A poza tym to nie jest temat o PK tylko o WPROWADZENIU NA DN KAMAEL: HELLBOUND (T1). Więc proponuje by Mod zakończył tą bezsensowną dyskusję i oczyścił ten temat z postów nie na temat?  :shock:

« Odpowiedź #31 dnia: Lipiec 19, 2008, 09:36:43 pm »
Cytat: raszrasz
a potem bo Rosalia (jedyny tyr/destro którego lubiłem, miły życzliwy, dawał buffki i nie lubił noobków z silnych klanów co tam przyszli zabic każdego co sie flagnie) na bramce w dion pekuje Farmersów i Le... albo ustawka bo kogoś jak sie flagnoł na hs zabili- 2 full party na spawnie z silnego ally, 2 lepków (gracz+support) na końcu hs
to ma sens ale trzeba czytać całe zdania :D tow nawiasie jest mało wazne w tym wypadku :)

No fakt troche nam sie dyskusja wymkneła :)

« Ostatnia zmiana: Lipiec 19, 2008, 09:38:18 pm wysłana przez orri »

• Pochwał: -2

Odp: Ogólne rozmowy o Lineage
« Odpowiedź #32 dnia: Lipiec 19, 2008, 11:09:03 pm »
ahahaha....
orri swój ziom bo chłopak zna się na rzeczy...

propo tego Minusika.. to szczerze? wali mnie to... możesz mi dać nawet 2 -_-' minusiki...
thorns.. myślisz że jak obraże LE i syndyków to będziesz mi dawał minusiki???? n/c

powiem jeszcze raz:
SYNDI TO CIOTOWANTY KLAN!!!!!! mimo zę jest od dawna na serwie... ale np LOL, jakoś nigdy się nie spotkałem zęby pekowali nobów... a syndi to gdzie nie pójde... to leże... jakiś dobry czas temu.. lognałem się na swojego BP, i poszedłem na HS w jakieś PT bo robiłem 3rd...a tutaj nagle wpada jakichś 2 ziomków z syndi (nie pamiętam już nicków...) i rozjechali nas w plecy.. za nic.. potem pytam się na pm za co, dostaliśmy to dostałem odpowiedź (coś koło tego) że teraz my expimy i musimy mieć moby...
i co myślisz że napisze zę jesteście super???.. pfff
Całe LE takie jest.. same latary które myślą że jak maja $$$$ to moga być pro.... LOD identycznie.. to jest polityka DN, grają CIOTY i ludzie którzy nie maja jak grać..
bo powiedz mi sam panie super uber pro modzie.. jak mam zrobić 3rd jak wpada jakiś pro uber gracz z LE i mnie ubija... pfff n/c....

proprosu powiem wam tak.. kazdy ma swój pogląd i tyle.. ja uwazam że 3/4 LE to są lamy... i nie będę zmieniał decyzji.. bo odkąd pamietam to chyba jest wolnosć słowa i moge pisac o czym chce i gdzie chce.....

btw.
N/C....

btw2
propo tej areny.. ja już tam nie gram.. wole pograc na nowmalnym serwie pvp, a nie na jakimś co trzeba robic 64645645 spoilów....

Drugie Ostrzezenie za wulgarne slowa niezgodne z regulaminem forum
/Thorns
« Ostatnia zmiana: Lipiec 19, 2008, 11:43:30 pm wysłana przez Thorns »
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #33 dnia: Lipiec 19, 2008, 11:32:40 pm »
ahahaha....
orri swój ziom bo chłopak zna się na rzeczy...

propo tego Minusika.. to szczerze? wali mnie to... możesz mi dać nawet 2 -_-' minusiki...
thorns.. myślisz że jak obraże LE i syndyków to będziesz mi dawał minusiki???? n/c

powiem jeszcze raz:
SYNDI TO CIOTOWANTY KLAN!!!!!! mimo zę jest od dawna na serwie... ale np LOL, jakoś nigdy się nie spotkałem zęby pekowali nobów... a syndi to gdzie nie pójde... to leże... jakiś dobry czas temu.. lognałem się na swojego BP, i poszedłem na HS w jakieś PT bo robiłem 3rd...a tutaj nagle wpada jakichś 2 ziomków z syndi (nie pamiętam już nicków...) i rozjechali nas w plecy.. za nic.. potem pytam się na pm za co, dostaliśmy to dostałem odpowiedź (coś koło tego) że teraz my expimy i musimy mieć moby...
i co myślisz że napisze zę jesteście super???.. pfff
Całe LE takie jest.. same latary które myślą że jak maja $$$$ to moga być pro.... LOD identycznie.. to jest polityka DN, grają CIOTY i ludzie którzy nie maja jak grać..
bo powiedz mi sam panie super uber pro modzie.. jak mam zrobić 3rd jak wpada jakiś pro uber gracz z LE i mnie ubija... pfff n/c....

proprosu powiem wam tak.. kazdy ma swój pogląd i tyle.. ja uwazam że 3/4 LE to są lamy... i nie będę zmieniał decyzji.. bo odkąd pamietam to chyba jest wolnosć słowa i moge pisac o czym chce i gdzie chce.....

btw.
N/C....

btw2
propo tej areny.. ja już tam nie gram.. wole pograc na nowmalnym serwie pvp, a nie na jakimś co trzeba robic 64645645 spoilów....

Ostrzezenie dostales nie za to ze powiedziales cos na Syndicate bo to nie ma nic do rzeczy a w jaki sposob to powiedziales
uzywanie słów "ciota" "ciotowaty" nie bedzie tolerowany na tym forum
Dla twojej wiadomosci za ponowne uzycie tych slow z premedytacja dostajesz kolejnego minusa
i tymczasowy BAN 10 dni

to nie ma nic do rzeczy kogo obrazasz, jak juz mowilem nic mnie juz z syndicate i LE nie lączy, a ze w tym dziale udziela tez sie jego czlonek
dostales ostrzezenie za obrazanie innych forumowiczow i uzywanie nie milego slownictwa

to sa zasady gry, widocznie zaszedles im za skore, poza tym ubicie mobow na HS to jest 1h wiec nie wiem z czym masz problem

bo odkąd pamietam to chyba jest wolnosć słowa i moge pisac o czym chce i gdzie chce.....

oczywiscie ale nie obrazajac nikogo , jezeli masz watpliwosci -- > regulamin forum i  dzialu DN
« Ostatnia zmiana: Lipiec 20, 2008, 07:49:32 am wysłana przez Thorns »

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #34 dnia: Lipiec 20, 2008, 08:38:44 am »
hmmmm. hs w godzine, jak sie jest w syndi, ja gladem pierwszy raz robiłem 2 dni bo syndi i inne klany obstawiają najleprze miejsca gdzie jest dużo tych piesków, a ty masz zaliczone te pająki i roślinki i 10 itemów z piesków, jak podejdziesz to leżysz czyba że akurat stoją tam polacy a w nicku masz PL

« Odpowiedź #35 dnia: Lipiec 20, 2008, 09:03:22 am »
Thorns wiem ze znasz sie na grze kiedys razem latalismy na arene sobie posprawdzac he/pp w jakim secie mu lepiej i prawie zawsze p[ytalem sie Ciebie o ceny bo na cenach to sie znasz jak nikt;] ale powiedz mi jak BP moze zabic questowe moby na hs w 1h;]? i nie mowcie ze thorns jest stronniczy bo jak pewnego dnia krecilem sie kolo baiuma i wylecialo party syndykow zaczelo mnie lac az w koncu sie flagnalem to mnie elegancko resnal i jego ziomy z klanu przestali mnie bic;]
« Ostatnia zmiana: Lipiec 20, 2008, 09:07:36 am wysłana przez Ikki »

« Odpowiedź #36 dnia: Lipiec 20, 2008, 09:33:56 am »
No Bishopem w 1h to jest nie osiagalne :-)  ale wiadomo ze bish sam nie bije, poza tym napisal ze byl w party
Tak jak napisalem GRA ZBIOROWA
Co do Hot springs to jest raptem 150 moba i oczywiscie wszystko zalezy od postaci ale dla srednio uzdolnionego maga
lub jakigos lucznika nie powinien to byc problem, oczywiscie orri mozna i 2 dni tez pamietam jak moja 1 postacia
Paladynem tluklem je dostyc dlugo. Ale wystarczy 2 znajomych np PP (by nie latac do miasta co 20 min) i jakis
inny nuker i sprawa idzie naprawde szybko. Z mobami Ketra/Varka  juz troche dluzej ale z tego co pamietam
ost postacia jaka robilem to byl necro/ee z BD na plecach quest HS + ketra zajal mi 4-5h.
Ost. czesc questa czyli 700 mobow zuczki/mrowki pomogl mi zaliczyc klan ale nie przez ich ubijanie
ale przez przejscie kilku sal w The Four Sepulchers gdzie na koncu pojawia sie ten sam quest mob co na WoA
a zajmuje to 20-30 min bez walki o moby :-)

A co do u bijania przez inne osoby w czasie robienia questa to jest to bardzo stary problem, wiadomo na serwerach gdzie jest
duzo graczy i duzo chetnych do 3 klasy jest walka i rywalizacja o moby.

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #37 dnia: Lipiec 20, 2008, 11:08:28 am »
hehe ja 700 bilem sam moim he na samych potkach bez buffow kilka godzin i zaliczylem questa a na woa to duuuuuuuuuuuuuzo ludzi zawsze bylo nie wiem jak teraz;p

« Odpowiedź #38 dnia: Lipiec 20, 2008, 01:12:09 pm »
Moim skromnym zdaniem znaleźliście sobie "syndi" i "LE" jako tych najgorszych co wszystkich PKują i w ogóle sami źli.
Ja zanim doszedłem do syndi grałem 1,5 roku w innych klanach zrobiłem 10 postaci (3 profy, HS, WoA itd. itp.) i owszem nieraz zostałem PKnięty, czasem przez wasze znienawidzone LE czy syndi, ale w większości przypadków przez inne klany, albo osoby bez klanu. Ale to NORMALNE, to jest gra, jak masz siłę/klan/party, to możesz sobie na to pozwolić.
A wy zamiast płakać zbierzcie ekipę i skopcie dupę tym co was PKnęli.

« Odpowiedź #39 dnia: Lipiec 20, 2008, 01:15:08 pm »
fajny pomusł :) tylkoże jak ktoś pekuje sam to jest to często tyr/destro lub destro/pal i jest mały problem,a syndi lepiej nie pekować jak sie jeszcze pograć

• Proz.Fot.Etc.
« Odpowiedź #40 dnia: Lipiec 20, 2008, 02:02:27 pm »
ale widac niektrzy to strasznie dostaja po dupie w tej grze skoro takie gorzkie zale wylewaja na nas XD

to , ze nigdy Cie LOL nie spekowal nic nie znaczy panie morok ^^

..::Provider::..

« Odpowiedź #41 dnia: Lipiec 20, 2008, 03:14:30 pm »
jaki łucznik jest najleprzy? chodzi o łucznika z subą, mam zamiar grać z supprotem pp i bd :) a dokładniej chodzi o arene bo mam horna a nie wiem co ciekawego wymodzić :) a chce jakiegoś łucznika

« Odpowiedź #42 dnia: Lipiec 20, 2008, 03:20:53 pm »
jaki łucznik jest najleprzy? chodzi o łucznika z subą, mam zamiar grać z supprotem pp i bd :) a dokładniej chodzi o arene bo mam horna a nie wiem co ciekawego wymodzić :) a chce jakiegoś łucznika

Napewno lucznika?  malo ich na arenie.. radze bardziej maga, ale jak juz lucznik i majac support to He/Wk

• Proz.Fot.Etc.
« Odpowiedź #43 dnia: Lipiec 20, 2008, 04:12:32 pm »
tez bym sie sklanial ku he/wk majac pp i bd - zrob sobie jeszcze sws i juz w ogole bedzie wypas ^^

..::Provider::..

« Odpowiedź #44 dnia: Lipiec 20, 2008, 08:09:07 pm »
tak co 4 minuty sie przelaczac na pp i dawac pofa;] imo moze pp nie jest najlepsza suba dla he ale na pewno najwygodniejsza;p

« Odpowiedź #45 dnia: Lipiec 20, 2008, 09:09:12 pm »
Nie jest najlepsza ale jest jedną z lepszych bo w sumie liczą się tylko 2 he/pp i he/wk. Reszta to żalll

« Odpowiedź #46 dnia: Lipiec 20, 2008, 11:16:33 pm »
Nie jest najlepsza ale jest jedną z lepszych bo w sumie liczą się tylko 2 he/pp i he/wk. Reszta to żalll
i PR/xx ;p

« Odpowiedź #47 dnia: Lipiec 21, 2008, 07:17:33 am »
gralem w c4 he/pp okolo roku czasu poem gralem wieloma postaciami i sadze ze he/pp jest najmilsza w grze;]

« Odpowiedź #48 dnia: Lipiec 21, 2008, 09:42:14 am »
gralem w c4 he/pp okolo roku czasu poem gralem wieloma postaciami i sadze ze he/pp jest najmilsza w grze;]

No jest najbardziej poreczna... wiadomo buff 24/h  i POF ale z nastawieniem na latanie w party, siege itp to
wiadomo HE/WK lub HE/BD lepszy

« Odpowiedź #49 dnia: Lipiec 21, 2008, 09:42:56 am »
i PR/xx ;p

ale temat wiodący dyskusji to he :D