Problem z logowaniem:/

Zaczęty przez ZaAraki, Lipiec 29, 2008, 03:01:06 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ZaAraki

Chciałem wejść na Abyss x300 i posprawdzac kilka postaci. Sciagam patcha instaluje wszystko ok. Właczam l2.exe wpisuje passy i przycisk log in jakby nie działa, naciskam go chyba ze 100 razy i nic nawet nie pisze, że złe hasło. Wpisuje wymyslone passy i to samo. Prosze o pomoc,od czego może to zależeć???
L2DEX

Koszałek Opałek

Juz od jakiegos czasu pojawiaja sie sporadyczne problemy przy loginie - jet o tym troche na Forum Abyssa.

Ja tez mialem problemy z "pierwszym" loginem na nowym Charakterze - moglem zalogowac sie dopiero nastepnego dnia.
Na starych postaciach pojawilo sie to tylko raz - po dluzszym urlopie.

Gang

tak wlasnie tylko nie wiem czy Koszalek wiesz ze takie problemy pojawiaja sie tylko jesli jest epic(valakas,antharas) na x300 :) i tak mnie ciekawi czy abyss nie jest zhackowany
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Ainulindale

Gdzies na ruskiej stronie ktos o ddosach pisal...
...a to ze jest hackowany to raczej wiadomo...
...inaczej by chyba nie blokowali kilka portow, przez co paru ludzi, w tym ja, nie moze w spokoju grac :(

Koszałek Opałek

Shakowany nie jest - jakis czas temu The Abyss przezyl kolejny DOS Atak i  wzwiazku z tym przygadaja sie troszku blizej
pewnym adresom - z tego, co mi wiadomo najciezej mieli Ci, ktorzy wbijali bezposrednio z Moskwy i ogolnie z Niemiec.

ZaAraki

Dalej nie mogę sie zalogować, więc może ktoś wie kiedy mniej więcej będzie można zalogować się bezproblemowo.
L2DEX

Gold dragoN

Cytat: Koszałek Opałek w Lipiec 29, 2008, 11:01:23 PM
UWAGA !!!!

Nowosci z The Abyss (30.07.08):

Drodzy użytkownicy. W chwili obecnej jesteśmy w trakcie przeprowadzenia procedury usuwania nieaktywnych kont.
Procedura potrwa od 12 do 36 godzin w zależności od liczby graczy serwera. Proszę uzbroić się w cierpliwość,
wymienione prace doprowadza do zmniejszenia opóźnień i zwiększenia komfortu gry na serwerach.
Nie zapomnij o głosowaniu na nas.

serwery sa wylaczone
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

Zarean

Damn stracę całe graty na x300 :P, wiedziałem, żeby komuś je dać.

Koszałek Opałek

Cytat: Zarean w Lipiec 30, 2008, 08:06:35 AM
Damn stracę całe graty na x300 :P, wiedziałem, żeby komuś je dać.

Jezeli nie logowales sie dluzej niz 90 dni na tej postaci, a zakladam, ze nie masz wykupionego Package+, to stracisz postac.
Jezeli nie bylo na tym koncie innych postaci na tym samym serwie lub na innych serwerach - to stracisz konto.

ZaAraki

Już mineło 2 dni i wciąż nie mogę sie zalogować co sie dzieje :(
L2DEX

Gang

na x300 maja najwięcej roboty z usuwaniem kont tak wiec pewnie wstanie jako jeden z ostatnich,a jeśli dalej sie nie będziesz mógł zalogować to reinstall lineage
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Ja2oL

chyba wiem dlaczego nie mozesz bo ja tez nie moglem a teraz juz moge :)
wejdz do folderu z gra i razem z podstawowym patchem na abyssa byla taka ikonka z kula ziemska i zielona strzalka w gore "LineageII" Online Updater, zrob ponownie update do serwera i sprobuj sie zalogowac, lub sciagnij nowego patcha z http://la2.theabyss.ru/?news. wystarczy poczytac troche forum i sie idze wszystkiego dowiedziec... prawie wszystkiego

ZaAraki

pomogło ściągłem tego patch i zadziałało tak jak trzeba

L2DEX

Kalion

Postanowiłem opisać swój problem tutaj, żeby nie zakładać nowego tematu, mianowicie chodzi mi o to, że nie mogę zalogować sie do gry, a jeszcze godzinę temu grałem i nagle dostałem DC [niby normalne na Abyss]. Gdy wpisuje ID i hasło nic się nie dzieje, nie pojawia się nawet informacja o błędnie wpisanych danych, probowałem się zalogować z innego komputera o innym IP i działo się to samo. Postanowiłem napisać maila do operatorów gry i gdy dałem opcje "Message about bug" pojawił sie czerwony napis "This function is unavailable for blocked accounts.". Czy to oznacza, że moje konto jest zbanowane?!

Ainulindale

Kalion

ugh

Nie chcę zakładać innego tematu...

Mam też problem z logowaniem. Natychmiast po zalogowaniu urywa mi połączenie. Ktoś ma podobny problem?

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Kalion

ja mogę wejść ale już ponad tydzień mam mega lagi...