Witaj
Gość

Wątek: Dragon Network - ..........** n/c  (Przeczytany 1527 razy)

• Pochwał: -2

Dragon Network - ..........** n/c
« dnia: Sierpień 02, 2008, 11:46:08 am »
Jakoś ostatnio naszła mnie ochotka żeby się lognąć znów na DN i zobaczyć co z moim eq, postacią itp.. niby wszystko ok..
ide do giran i co widze
około 30-40 osób (na C4 było około 100+) z czego 20 osób ma dynasty i albo ciemno niebieskie bronie, albo czerwone :D
ale cóż, wędruję dalej, patrzę na oly a tam: LOD i FF i syndi :D
no nic idę sobie dalej, patrzę czy sa jakieś polskie klany.. widzę 2-3, LOL, syndki, FF...
wędrując dalej zamierzyłem do dion.. a tam hmm 3-4 osoby? (C4= 30-40)....
podczas całego mojego pobytu, czytałem czat, hero, i nie tylko, i co widzę co 30 sekund ktoś pisze:
WTS VALAKS +432432432
WTS boss set
WTS Weapon+SA+14+++

a najlepsze teraz właczam loadera i patrze?:
[GAMEPLAY]Orc's Drain Effects no more considered as Dark Attack.

i co mogę powiedzieć :D
DN s*x i to bardzo :)
jak ktoś gdzieś napisał :) "jeżeli nie masz dobrej postaci i dobrego eq to nie masz sensu wracać" ;)

btw
musiałem swoje żale gdzieś napisać, ale myślę że nie tylko ja tam mam ;)
btw2
odpowie mi ktoś ile kosztuje AM+a+5? :D bo chce sprzedać swoje all eq, pozostałe itemy to wiem mniej więcej w jakich cenach są..
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

Odp: Dragon Network - ..........** n/c
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 02, 2008, 12:00:07 pm »
a najlepsze teraz właczam loadera i patrze?:
[GAMEPLAY]Orc's Drain Effects no more considered as Dark Attack.
bo tak powinno byc od poczatku?!?!?!

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 02, 2008, 12:07:55 pm »
No to sie wyzaliles.. i starczy

na kazdym serwie dochodzi do takiej sytuacji ze z czasem jest wszystkiego pelno (dynasty set, bronie+++)
nowi uzytkownicy donatuje i kupuja sprzet od zgranych klanow ktore farmia i maja tego duzo
ci z kolei za zarobione coins kupuje dynasty sety z donny , lub bronie +++ od innych

co do sprzetu ++ na dragonie o ktorym tak ciagle placzesz to masz statystyki bezposrednio od dontf2cka
broni dla magów jest tylko 6 ktore maja wiecej niz +15 a lukow okolo 30 na 1500-2000  graczy to chyba niewiele

i jak by wszyscy mieli siedziec w miescie to co to by byla za gra?

GAMEPLAY]Orc's Drain Effects no more considered as Dark Attack.

co to tego to sie zgadzam, znowu bedzie fala ol/xx  cale szczescie potki 300mp sa tylko na arenie :-)
ale skoro drake pewnie robi juz testy  HELLBOUND  na ARENIE (dlatego moze ma down) a drain
w tej kronice wyglada troche inaczej (bardziej na ognisty) wiec pewnie dlatego go skasowal z listy "darkmagic"

Zamykam bo nie lubie cry topiców, to jest tak jak ja bym ci przyszedl do domu i krytykowal ustawienie mebli i balagan
ani ja na to nie mam wplywu ani ty na serwer wiec trzeba sie z tym pogodzic lub.. leave (change)

/EDIT

ALBO nie dam wam czas do 15:00 na wyplakanie.. i wtedy zamkne..   trzeba miec jakas rozrywke  :D
« Ostatnia zmiana: Sierpień 02, 2008, 12:17:30 pm wysłana przez Thorns »

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 02, 2008, 12:33:33 pm »
@Morok111

Oczywiscie ze mozesz pisac co chcesz jesli nie lamiesz regulaminu,
dlatego nie wykasowalem tego topicu tylko po okreslonym czasie go zamkne
wiec wszyscy przeczytaja twoje zale, i wrocimy do normalnych rozmow
bo twoje nie wniosly nic ciekawego.. 

peace & love

/edit

15:00 wiec zamykam
« Ostatnia zmiana: Sierpień 02, 2008, 03:05:06 pm wysłana przez Thorns »

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.