Witaj
Gość

Wątek: Najczystszy serv  (Przeczytany 7414 razy)

• Pochwał: 2

• Sh!t happens... So do I XD
Najczystszy serv
« dnia: Sierpień 21, 2008, 01:33:14 am »
Witam! Który serwer z DN jest wg. was "najczystszy" to znaczy najmniej botów, scamerów etc. ?? Bo na Dragonie GMowie olewają wszystko totalnie. Wystarczy iść na BS..... Czy w ogóle jest na DN PORZĄDNY serwer ????
« Ostatnia zmiana: Sierpień 21, 2008, 09:10:30 am wysłana przez Thorns »

• Pochwał: 0

Odp: Najczystrzy serv
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 21, 2008, 05:26:43 am »
na DN nie ma porzadnego serva :)

na kazdym w mniejszym lub wiekszym stopniu sa scamerzy itp. ale chyba na Infi jest tego najmniej...

btw.
zmien tytuł, bo to "rz" wali w morde rowno tak z rana :)
QQryQ - Adventurer/Hierophant (back in action)
Pheonom - Moonlight Sentinel/Sword Muse

• Pochwał: 6

Odp: Najczystszy serv
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 21, 2008, 09:18:01 am »
Twoje "rz" juz poprawilem  :P

A tak w ogole to czemu ci boty przeszkadzaja? dzieki nim kreci sie gospodarka i ceny sa na pewno mniejsze  :wink:
Masz 3 wyjscia:

1. pogodzic sie z tymi nie zwracac uwagi
2. zaczac tez uzywac i dolaczyc do szerokiego grona
3. Nie grac na DN

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 21, 2008, 10:52:59 am »
A tak w ogole to czemu ci boty przeszkadzaja? dzieki nim kreci sie gospodarka i ceny sa na pewno mniejsze  :wink:
Masz 3 wyjscia:

1. pogodzic sie z tymi nie zwracac uwagi
2. zaczac tez uzywac i dolaczyc do szerokiego grona
3. Nie grac na DN

mi też to kiedyś przeszkadzały ale ja zastosowałem sie do p. 1. ale niemam ochoty botować ;)
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 21, 2008, 12:59:24 pm »
sory za to rz :) czy ceny są mniejsze.... z tego co widzę na dragonie to w ciągu tygodnia cenu Lunargenta poszły ostro w góre. o z CENA<400kk zrobiło się CENA>>400kk. Tak więc poszło w górę :) A jak jest na shadow ??

« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 21, 2008, 01:58:29 pm »
Shadow jest martwy

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 21, 2008, 03:04:48 pm »
No youbro przed IT wprowadził zakaz botów w q arena i wg mnie to dobre wyjście. A co do scammerów to na DN gmowie ich tolerują, chyba że wyskamowali donatora albo kopiują DC. Inaczej jak sie poskarżysz, że cię obrabowali dostaniesz pocieszającą wiadomość, że twoje itemy są sprzedane albo zniszczone, a GM nic nie może zrobić.

« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 21, 2008, 03:27:46 pm »
no bo niby co ma zrobić jak okradziony to nie donator? wgrać rolbacka? od tego jest drake a on dba tylko o donatorów...

« Odpowiedź #8 dnia: Sierpień 21, 2008, 04:41:59 pm »
Witam! Który serwer z DN jest wg. was "najczystszy" to znaczy najmniej botów, scamerów etc. ?? Bo na Dragonie GMowie olewają wszystko totalnie. Wystarczy iść na BS..... Czy w ogóle jest na DN PORZĄDNY serwer ????

jesli zaczynasz gre- nie zaczynaj jej na DN. zawiedziesz sie. Dragon-Network to serwery dla donatorow i exploiterow.

dodam jeszcze ze bez donatowania lub kombinowania w nieczysty sposob do niczego nie dojdziesz.

« Odpowiedź #9 dnia: Sierpień 21, 2008, 06:27:01 pm »

jesli zaczynasz gre- nie zaczynaj jej na DN. zawiedziesz sie. Dragon-Network to serwery dla donatorow i exploiterow.

dodam jeszcze ze bez donatowania lub kombinowania w nieczysty sposob do niczego nie dojdziesz.

I tu jestes w glebokim blędzie, to ze prawdopodobnie tobie sie nie udalo nie znaczy ze inni tez nic nie osiagna
fundamentem jest zgrany klan i wtedy mozna osiagnac wszystko, indiwidualiscie tez tego moga dokonac
sam jestem tego przykladem zaczynalem na shadow od zera jeszcze za czasow c3 i sam bez pomocy nikogo doszedlem
do s grade & rb set, na dragonie poznalem za to co to jest sila i zgranie klanu.  kazdy moze wybrac swoja droge.

« Odpowiedź #10 dnia: Sierpień 21, 2008, 07:38:37 pm »
ja też do wszystkiego doszedłem sam ale chwilowo jeszcze nie tak daleko jak thorns ;) ale sie staram

« Odpowiedź #11 dnia: Sierpień 21, 2008, 07:45:36 pm »

I tu jestes w glebokim blędzie, to ze prawdopodobnie tobie sie nie udalo nie znaczy ze inni tez nic nie osiagna
fundamentem jest zgrany klan i wtedy mozna osiagnac wszystko, indiwidualiscie tez tego moga dokonac
sam jestem tego przykladem zaczynalem na shadow od zera jeszcze za czasow c3 i sam bez pomocy nikogo doszedlem
do s grade & rb set, na dragonie poznalem za to co to jest sila i zgranie klanu.  kazdy moze wybrac swoja droge.

nie zgadzam sie w 100% - jesli chcesz cos znaczyc na serwie to grajac fer mozesz o tym zapomniec. A sprzet bedziesz zbierac latami.

podstawa to umiejetnosc postawienia bota, mozliwosc odpalenia dualboxow i oczywiscie posiadanie potrzebnych postaci (+bufferow). wtedy mozesz sobie sam ownowac mniejsze RB, levelowac cry i tradowac za DC a nastepnie za bosowki/sprzet. Pol roku i masz all co chcesz przy odrobinie poswiecenia i szczescia.

grajac fer czyli bijac mobki bez uzywania duali/bota mozesz sobie ciulac i ciulac i ciulac... w porownaniu do kolesia ktory bedzie mial juz am+6 tu moze sie sova +acu dopracujesz.

co do gry w klanie - dobry zgrany aktywny klan jest bardzo pomocny. tyle, ze w klanie pracuje sie dla ogolu. rozpoczynajac gre mozesz zapomniec ze dostaniesz cos konkretnego bo jest duzo graczy w klanie ktorzy sa w nim dluzej. Nie mowie o podstawowym sprzecie typu s grejdowy stuff - to mozna sobie zawsze wykrafcic. Poza tym to wymaga czasu - a po co sie meczyc skoro jest szybsza droga za ktora dodatkowo prawie w 99% nie dostaneisz bana bo komu na tym zalezy...

koles ktory donatuje/exploituje/botuje/uzywa duali zawsze bedzie mial przewage nad kolesiem ktory stara sie grac normalnie.

« Odpowiedź #12 dnia: Sierpień 21, 2008, 08:41:58 pm »
dualbox na dnet to jest dozwolony jak byś nie wiedział
a co do klanu to nie od razu musisz isć do syndi itp. wmiare łatwo jest sie dostać do klanu lub ally "pokrewnego" bo większość ma rekrutacje sub, a co horna klan nie jest potrzebny...
a to że sam do niczego uczciwie niemogłeś dojść to znaczy że grać nie umiesz, a to że gra dla ciebie zaczyna sie od s grade i nabijania kolejnych pvp to już twoja sprawa, jak ktoś nie umie sie cieszyć z samej gry, z posiadania kolegów, wspólnego expienia, zdobywania leprzych itemów czy pomagania innym to znaczy że ma n*****e w głowie i niewie co to za gra
musze was oświecić (przynajmniej niektótych) ta gra polega na expieniu, poznawaniu kolegów, zdobywaniu coraz leprzych itemków, pomocy innym, i miłym spędzaniu czasu itp. a nie na zabijaniu wszystkich co sie spotka i ubliżaniu żeby im pokazać że sie jest leprzym, własnie stoje pod pokojem baiuma i widziałem jak jakiś ol/nekro z kolegami z klanu ( prawie same supporty ) w dualu zabił glada i nawyzywał go zato od noobów co nieumieją grać...
na dnet tak jak na każdym można dużo osiągnąć grając uczciwie, a powiem wam jedno, kolejne pvp o wiele bardziej cieszy jak sie je nabije na ciężko wypracowanych itamach i włąsnoręcznie nabitym lvl, jak tego nierozumiecie to grajcie sobie na jakimś serwerze pvp u ratach x99999999 z gm shopem bo wtedy będziecie mogli ownować

chmmm zabijali was tam? oj może grać nieumiecie? grać nieumiecie?

« Odpowiedź #13 dnia: Sierpień 21, 2008, 09:26:16 pm »
grajac fer czyli bijac mobki bez uzywania duali/bota mozesz sobie ciulac i ciulac i ciulac... w porownaniu do kolesia ktory bedzie mial juz am+6 tu moze sie sova +acu dopracujesz.

co do gry w klanie - dobry zgrany aktywny klan jest bardzo pomocny. tyle, ze w klanie pracuje sie dla ogolu. rozpoczynajac gre mozesz zapomniec ze dostaniesz cos konkretnego bo jest duzo graczy w klanie ktorzy sa w nim dluzej. Nie mowie o podstawowym sprzecie typu s grejdowy stuff - to mozna sobie zawsze wykrafcic. Poza tym to wymaga czasu - a po co sie meczyc skoro jest szybsza droga za ktora dodatkowo prawie w 99% nie dostaneisz bana bo komu na tym zalezy...

widze ze tobie sie cos nie udalo i teraz sie zalisz

1: Shadow: 1 rok grania bez l2w bez  cheatow bez klanu uwierz mi ze wh bylo tego dużo wiecej:

2: Dragon, za mojego 1 horna dalem mj light set i bop+qr+10, wtedy bylo to duzo  :P biegalem z bop+qr i doom set ale za to z suba heheh

Zaczynalem tak:

Sam doszedlem do db+f+10 draco seta aq i baiuma i chodz bedac w syndicate udalo mi sie bez ich pomocy, nie wiem jak teraz ale tam zawsze byla zasada ze drop dostaje ten ktoremu wpadam wiec nie pracuje sie dla ogolu :wink:

po prostu trzeba wiedziec jak sie dorobic a sposobow jest duzo nawet bez cheatowania

Co prawda teraz uzywam l2w ale tylko dlatego ze po 3 latach grania juz sie nie ma ochoty na wiele rzeczy typu exp itp
no i moze na arenie adena :-)

musze was oświecić (przynajmniej niektótych) ta gra polega na expieniu, poznawaniu kolegów, zdobywaniu coraz leprzych itemków, pomocy innym, i miłym spędzaniu czasu itp. a nie na zabijaniu wszystkich co sie spotka i ubliżaniu żeby im pokazać że sie jest leprzym, własnie stoje pod pokojem baiuma i widziałem jak jakiś ol/nekro z kolegami z klanu ( prawie same supporty ) w dualu zabił glada i nawyzywał go zato od noobów co nieumieją grać...

orri a ile grasz w l2? bo uwierz mi jak juz sie wszystko osiagnie to expienie juz nie daje radosci, gra sie tylko dla pvp/pk

« Ostatnia zmiana: Sierpień 21, 2008, 09:36:13 pm wysłana przez Thorns »

« Odpowiedź #14 dnia: Sierpień 21, 2008, 10:57:58 pm »
dualbox na dnet to jest dozwolony jak byś nie wiedział

na infinity dualbox 1 jest dozwolony w miescie. poza miastem jest niedozwolony
nie gralem na dragonie bo o nim tylko same zle rzeczy slyszalem zreszta nigdy nie interesowaly mnie serwery powyzej x5.

a to że sam do niczego uczciwie niemogłeś dojść to znaczy że grać nie umiesz, a to że gra dla ciebie zaczyna sie od s grade i nabijania kolejnych pvp to już twoja sprawa, jak ktoś nie umie sie cieszyć z samej gry, z posiadania kolegów, wspólnego expienia, zdobywania leprzych itemów czy pomagania innym to znaczy że ma n*****e w głowie i niewie co to za gra
na dnet tak jak na każdym można dużo osiągnąć grając uczciwie, a powiem wam jedno, kolejne pvp o wiele bardziej cieszy jak sie je nabije na ciężko wypracowanych itamach i włąsnoręcznie nabitym lvl, jak tego nierozumiecie to grajcie sobie na jakimś serwerze pvp u ratach x99999999 z gm shopem bo wtedy będziecie mogli ownować

chmmm zabijali was tam? oj może grać nieumiecie? grać nieumiecie?

doszedlem do wszystkiego procz dynasty seta na ktorego sorry ale juz nie mialme ochoty. wolalem gre skonczyc.

nie wiem w jakim ty klanie grasz, ale ja gralem w jednym z 2 najlepszych na infinity. klan czysto do pvp. expic mozna sobie do czasu potem to juz staje sie coraz nudniejsze. doszedlme do 79 lvlu 80 juz nie mialem ochoty wbijac. mialme fun tylko z pvp ale do czasu. latwosc z jaka mozna zdobyc bosowki, dynasty set i sprzet obecnie sprawia ze doslownie kazdy moze w ciagu paru miesiecy byc killerem.
jesli lubisz grac tylko dla samego rozwoju postaci, jara cie crafcenie/zdobywanie przedmiotow to wszedzie bedziesz szczesliwy (na marginesie dziwie sie ze piszesz tutaj o expieniu a grasz na x15) ale jesli grasz po to zeby zrobic sobie postac, zapracowac na sprzet i w przyszlosci cos znaczyc to gdy widzisz kolesia z dupy biegajacego z full bosowym setem w dynasty to troche ze tak powiem cie szlak trafia a przynajmnie mnie. co innego serwer high rate gdzie wszystko masz od reki a co innego serwer x5 gdzie powinno sie pracowac na wszytko...

wczesniej cena donator coinow byla jak byla - zeby cos za nie dostac, trzeba bylo troche zdonatowac. np taki aq nie kosztowal tak jak teraz 14 dc tylko 'troche' wiecej. drake tak wszystko ladnie zrobil ze praktycznie za 150 dc masz all bez valakasa... 150 dc dla kolesia ktory sie zna na rzeczy to na prawde nie jest duzo roboty. poza tym cudowny wspanialy owerpowered dynasty set dostepny tylko u wspanialego donatora oczywiscie tylko za donator coiny. kolejny przyklad jak to teraz ludzie moga z przyjemnoscia sie meczyc zdobywajac upragniony stuff donatujac 125 dc... a w ct1 zapewne pojawi sie tez dynasty weapon - dla kogo bedzie dostepny? rowniez wiadomo.

widze ze tobie sie cos nie udalo i teraz sie zalisz

1: Shadow: 1 rok grania bez l2w bez  cheatow bez klanu uwierz mi ze wh bylo tego dużo wiecej:

2: Dragon, za mojego 1 horna dalem mj light set i bop+qr+10, wtedy bylo to duzo  :P biegalem z bop+qr i doom set ale za to z suba heheh

Sam doszedlem do db+f+10 draco seta aq i baiuma i chodz bedac w syndicate udalo mi sie bez ich pomocy, nie wiem jak teraz ale tam zawsze byla zasada ze drop dostaje ten ktoremu wpadam wiec nie pracuje sie dla ogolu :wink:

po prostu trzeba wiedziec jak sie dorobic a sposobow jest duzo nawet bez cheatowania

to widze ze bosowki byly na shadow bardzo tanie...
db+10 hmm na infinity takie cos zaczelo sie pojawiac stosunkowo nie dawno - jak zwykle dzieki drejkowemu eventowi 1 bews = 1 dc... wczesniej am na +4 to bylo cos a teraz jest star wars na serwerze....

co do bosowek to u nas byla zasada ze cl rozdziela dropy i dostaja je osoby ktore zasluguja lub wykazaly sie praca dla klanu.

prawde mowiec gramy na roznych serwerach. na infinity nie dojdziesz do niczego grajac uczciwie - takie teraz czasy nastaly niestety. nowi gracze maja po prostu przewalone.
nie jestem w stanie polemizowac jak to wyglada na x15 bo tam nigdy nie gralem. moze u was jest latwiej ale z tego co slyszalem od osob ktore odchodzily z infinity i szly grac na dragonie to podobno u was jest jeszcze wiekszy shit niz u nas :D

thorns jesli mozesz to podaj tutaj kilka z tych wielu sposobow uczciwego dorobienia sie bosowej bizu np :-)

ps: ja sie nie zale, zalilem sie jak gralem ale osoby ktore mialy dosc tego gowna po prostu odeszly wiec wzialem z nich przyklad.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 21, 2008, 11:01:24 pm wysłana przez ry4n23 »

« Odpowiedź #15 dnia: Sierpień 21, 2008, 11:17:09 pm »
logiczne że jak sie zdobędzie super itemki to już tylko pvp zostaje, ale i tak mnie źle zrozumiałeś bo mi chodziło o to że to zdobywanie itemów też jest fajne no ale coś czuje że ty i tak tego niezrozumiesz więc niebęde sie kłucił... poprostu mi chodzi o "zdrowe" pvp a nie od razu zabitego wyzywac od noobów itp. bo był w innym klanie
coś mi sie zdaje że na dragonie za 150 dc niekupie boss seta :)
wiadomo że jakby dynsaty sety byłu "do wydropienia" to by mniej donatorów było a drake kasy niemał, zawsze można kupować coiny od ludzi i sobie kupić takiego secika i tak samo będzie z dynasy i icarus weaponami, coiny to już swoista waluta tak samo jak adena i nikt na to nic nieporadzi ;)

• Pochwał: 14

• Spam Slayer
« Odpowiedź #16 dnia: Sierpień 22, 2008, 12:21:48 am »
zaczynalem na shadow od zera jeszcze za czasow c3
ee? Shadow nie było za czasów c3, czy też ma pamięć zawodzi?

Co do tematu, imo infinity.

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #17 dnia: Sierpień 22, 2008, 12:24:25 am »
yest kłutnia :D
troszkę mnie tu nie było, a wy juz takie bzdury piszecie :D

to się też troszkę pokłucę (oczywiście z umiarem :P )

ry4n23, jakoś się z tobą nie zgadzłem w wypowiedziach w ogóle, gdyż uważałem ze uchodzisz za pro mega pwntzora, ale widzę że jednak po części masz rację i po częśći się zgodzę, a mianowicie:

C3
DN to był mój 1 serw, zaczynałem gre na C3 jak thorns podobnie, tylko ze ja na C3 się uczyłem jak grać,  byłem zielony (np robiąć 2 rd swojemu D.Elfowi to wziałem ta która miała lepsza nazwę :D) ale mniejsza z tym.. uczyłem się jak grać, troche po nobowemu, troszkę lepiej..... nagle serw przeszedł na C4...
Pamiętam że na C3 nie były dostępne S grady (tylko dla donatorów) drake był aktywny, a jezli ktoś na x15 miał A grade to był mega super koleś (wiem bo sam uzbierałem na duale damachy, to miałęm hoho pmów skad to wziałem:P)

C4
Jak serw przeszedł na C4, doszedłem do wniosku że kasę na C3 można było ostro trzepać ze sprzedawania bufków... ale za późno :D
Na C4 grałem trochę, DOROBIŁEM SIĘ SAM, bez l2w i innych syfów: suby, AM+++ seta +++, do boss seta mi brakło dużoooo, (więc nie wiem jakim cudem thorns sam się dorobiłeś bossa.... bo bez donate/klanu to nie możliwe, jak dla mnie)

Ofc między C3, a C4 nie grałem jakiś czas...

IL
Tutaj już w ogóle nie gram... każdy ma dynasty i bronie ++++, żygać mi się chce jak to widzę, tak samo jest dużo pro ownatorów, jak napisał orri, to cos podobnego, lecz nie tylko pod Baiumem....
Jeżli chodzi o te coiny to zgadzam się z panem modem, bo jak masz ZGRANY klan (coś jak FF, czy (Dla mnie) LOD)) to można osiągnąć dużo, sprzedawać i bez donate uzbierać na porzadne EQ, tylko teraz weźmy że ktoś zaczyna grę, albo nawet ma jako taką postać to szansa na dostanie się do takiego klanu wynosi 0.0001%.......

A propo walkera to ofc używałem go na C4, dzięki niemu grając bez klanu, sam zrobiłem kilka postaci po subach, polepszyłem swoje eq.... ale jakoś nie moglem nigdy coinami dojść do np baiuma... wiec jestem ciekawy jak niby samemu można to zdobyć :D

btw.
sry za jakieś błedy/niezrozumienie, ale własnie wróciłem z wypoczynku i nie jestem w pełni świadom :D
pzdr!!:***
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

« Odpowiedź #18 dnia: Sierpień 22, 2008, 12:55:08 am »
przynajmniej nam kłótnia wmiare wyszła bo nikt - nie dostał xD

ja zaczynałem od c4 więc niemam aż takich "doznań" ale pamiętam że tak jak morok 1 i 2 profke robiłem bo nazwa była ładna i wyszedł mi silver ranger^^

« Odpowiedź #19 dnia: Sierpień 22, 2008, 01:31:05 am »
Dołączam się do grona osób nie zgadzających się z ry4n23. Gram sam, z dziewczyną. Rekreacyjnie od czasu do czasu. Zarabiałem sprzedając CHP. Chce się dorobić horna zarabiając w ten sposób. mam już 900 moon i jakieś 5kkk kasy, więc jak na grę solo to dobrze idzie. Gram sobie spsem i dzioucha SE więc spoko duecik. I rzeczywiście idzie się dorobić. Co do banów.... powiem tak... zrobiłem teścik mały bo sam nie wiedziałem czy raportowanie scamu ma jakiś sens... (wiem że niektórzy napiszą "ta... teścik, więc darujcie sobie bo nie będzie istotne..."). Zrobiłem sobie nowe konto. Wrzucam 1 mithril ore. Cena ? 365kk.... nazwa sklepu ? LUNARGENT 365kk. Efekt ?? Od trzech tygodni moja postać leży na pleckach oglądając sufit.... (dodam że ku mojemu zdziwieni ktoś kupił mojego "lunargenta"....)

Swoją droga ry4n23..... Nie traktuje tej gry jak mojego drugiego życia. Po prostu jako rozrywke. I nie spędzam nad nią X > 4 h na dzień. Więc gra na nisko rejtowych jest dla mnie bezsensowna. Tu jest w sam raz.

ps.  A czemuż to szedoł - dead ?? O co kam'on ??

ps2: Nie wydaje wam się, że najfajniejszy klimat to ta gra miała jak zaczynaliście grać pierwsza postacią ?? :)))
« Ostatnia zmiana: Sierpień 22, 2008, 01:51:22 am wysłana przez Daab »

« Odpowiedź #20 dnia: Sierpień 22, 2008, 09:12:22 am »
zaczynalem na shadow od zera jeszcze za czasow c3
ee? Shadow nie było za czasów c3, czy też ma pamięć zawodzi?

Co do tematu, imo infinity.

OJ byl za czasów C3 bo pamietam przejscie na pelne c4, i panike ludzi co zrobic z literkami z RB :-)

Pamiętam że na C3 nie były dostępne S grady (tylko dla donatorów) drake był aktywny, a jezli ktoś na x15 miał A grade to był mega super koleś (wiem bo sam uzbierałem na duale damachy, to miałęm hoho pmów skad to wziałem:P)

Zgadza sie za czasów c3 nie bylo s grade, ten screen jest juz z c4 a za c3 sie biegalo w NM heavy set i to juz bylo cos :-)
gdy na poczatkach c4 w giran pojawilem sie Basalt Battlehammer ktory kupilem za 1kkk od Mibanu CL najwiekszego wtedy ally na shadow
to pol giran bylo wokol mnie i setki pytan co to za broń i skad ja mam  hhe niestety poszed potem z +4/+5 szybkie szukanie mibanu i za 1,2kkk
kupilem forgoten blade eh  ale jaka to byla wtedy kasa :-)  forgottenta wbilem na +7  to byla pierwsza bron na shadow
s grade z tyloma ++  a to dostalem za nia po wielkim down z afera "FBI":

nie byly bynajmniej w czasach c3 (AQ pamietam kosztowal 200kk a ja wtedy biegalem jeszcze w doom set )w poczatkach c4
za antharasa dalem 2kkk , ja glownie dorobilem sie na handlu w giran  :wink: ale to byly inne czasy bez coinow wszystko mozna bylo kupic za adene
wtedy mnie cieszylo jeszcze wiele rzeczy w l2  :D

« Odpowiedź #21 dnia: Sierpień 22, 2008, 09:42:01 am »
ps2: Nie wydaje wam się, że najfajniejszy klimat to ta gra miała jak zaczynaliście grać pierwsza postacią ?? :)))

no dokładnie :) wtady nawed pierwsze d grady cieszyły... wiele bym dał żeby teraz ta gra cieszyła tak jak wtedy :)

« Odpowiedź #22 dnia: Sierpień 22, 2008, 09:46:53 am »
Ja wam powiem w tajemnicy ze moja pierwsza postacia 3 lata temu do 20 lvl bilem bez ss  :P
ale cicho.. wiadomosc ta ulegnie samo zniszczeniu za 5..4.. 3... 

« Odpowiedź #23 dnia: Sierpień 22, 2008, 09:49:59 am »
logiczne że jak sie zdobędzie super itemki to już tylko pvp zostaje, ale i tak mnie źle zrozumiałeś bo mi chodziło o to że to zdobywanie itemów też jest fajne no ale coś czuje że ty i tak tego niezrozumiesz więc niebęde sie kłucił... poprostu mi chodzi o "zdrowe" pvp a nie od razu zabitego wyzywac od noobów itp. bo był w innym klanie
coś mi sie zdaje że na dragonie za 150 dc niekupie boss seta :)
wiadomo że jakby dynsaty sety byłu "do wydropienia" to by mniej donatorów było a drake kasy niemał, zawsze można kupować coiny od ludzi i sobie kupić takiego secika i tak samo będzie z dynasy i icarus weaponami, coiny to już swoista waluta tak samo jak adena i nikt na to nic nieporadzi ;)

my sie chyba nie rozumiemy :D ja tez wlasnie wole rozwijac postac niz uczestniczyc w wyscigu - szybciej wiecej lepiej. Dlatego wlasnie pisze, ze donatorzy i expliterzy gora i dla nich jest ten serwer w szczegolnosci. Cala frajda jest w tym ze postac sobie zrobisz sam dojdziesz do wszystkiego ciezka praca a potem bedziesz w stanie kogos ta postacia zabic jak ci podskoczy :-)

nie byly bynajmniej w czasach c3 (AQ pamietam kosztowal 200kk a ja wtedy biegalem jeszcze w doom set )w poczatkach c4
za antharasa dalem 2kkk , ja glownie dorobilem sie na handlu w giran  :wink: ale to byly inne czasy bez coinow wszystko mozna bylo kupic za adene
wtedy mnie cieszylo jeszcze wiele rzeczy w l2  :D

to jesli tyle kosztowala bossowka to przyznaje, ze szlo na to zarobic normalnie :)
u nas antharas w tym momencie po przeliczeniu kosztuje 21 kkk aq 3,7 kkk itd Am+acu teraz biega po 4,3 kkk. Na ratach x5 ciezko to uzbierac np sprzedajac matsy :-) W c4 ludzie sobie zarabiali levelujac cry do 10 i sprzedawali a teraz kto to kupi jak cry nie pekaja ;d Matsy- najdrozej chyba wychodzi obecnie sop - 20k srednio.

--> cofam to co powiedzialem na poczatku, wynika z tego ze na innych serwach mozna w czysty sposob wypracowac sobie sprzet ale nadal pozostaje przy swoim ze na infinity chodz jest rowniez mozliwe to tylko dla ludzi dla ktorych zycie to l2 :-)

moze mi ktos z x15 podac cene dc robe seta uns i am+acu? chcialbym porownac:)

Cena ? 365kk.... nazwa sklepu ? LUNARGENT 365kk. Efekt ?? Od trzech tygodni moja postać leży na pleckach oglądając sufit.... (dodam że ku mojemu zdziwieni ktoś kupił mojego "lunargenta"....)

Swoją droga ry4n23..... Nie traktuje tej gry jak mojego drugiego życia. Po prostu jako rozrywke. I nie spędzam nad nią X > 4 h na dzień. Więc gra na nisko rejtowych jest dla mnie bezsensowna. Tu jest w sam raz.

grasz na x15 ? :D lunargent po 365 kk? na infinity jest po 50 kk max :/
mylisz sie jesli myslisz ze low serwery sa dla dzieciakow majacych czas na siedzenie po 10h nad gra :-)

mnie osobiscie najbardziej l2 podobalo sie kiedy mialem okolice 45 lvlu. kiedy skladalem kase na karmiana, kiedy meczylem sie z 1 mobem zeby go zabic, kiedy z kumplem padalismy bijac moby w enchanted valley;d wtedy kazda chwila z ta gra to bylo wyzwane. duzo rzeczy nie wiedzielismy. fajnie sie wtedy patrzylo na kolesia w super sprzecie i marzylo ze moze tez sie kiedys takim bedzie ;d

« Odpowiedź #24 dnia: Sierpień 22, 2008, 10:43:39 am »
dc robe set to około 800kk am+acu to już coś koło 18 coinów