yest kłutnia

troszkę mnie tu nie było, a wy juz takie bzdury piszecie

to się też troszkę pokłucę (oczywiście z umiarem

)
ry4n23, jakoś się z tobą nie zgadzłem w wypowiedziach
w ogóle, gdyż uważałem ze uchodzisz za pro mega pwntzora, ale widzę że jednak po części masz rację i po częśći się zgodzę, a mianowicie:
C3DN to był mój 1 serw, zaczynałem gre na C3 jak thorns podobnie, tylko ze ja na C3 się uczyłem jak grać, byłem zielony (np robiąć 2 rd swojemu D.Elfowi to wziałem ta która miała lepsza nazwę

) ale mniejsza z tym.. uczyłem się jak grać, troche po nobowemu, troszkę lepiej..... nagle serw przeszedł na C4...
Pamiętam że na C3 nie były dostępne S grady (tylko dla donatorów) drake był aktywny, a jezli ktoś na x15 miał A grade to był mega super koleś (wiem bo sam uzbierałem na duale damachy, to miałęm hoho pmów skad to wziałem:P)
C4Jak serw przeszedł na C4, doszedłem do wniosku że kasę na C3 można było ostro trzepać ze sprzedawania bufków... ale za późno

Na C4 grałem trochę, DOROBIŁEM SIĘ SAM, bez l2w i innych syfów: suby, AM+++ seta +++, do boss seta mi brakło dużoooo, (więc nie wiem jakim cudem thorns sam się dorobiłeś bossa.... bo bez donate/klanu to nie możliwe, jak dla mnie)
Ofc między C3, a C4 nie grałem jakiś czas...
ILTutaj już
w ogóle nie gram... każdy ma dynasty i bronie ++++, żygać mi się chce jak to widzę, tak samo jest dużo pro ownatorów, jak napisał orri, to cos podobnego, lecz nie tylko pod Baiumem....
Jeżli chodzi o te coiny to zgadzam się z panem modem, bo jak masz ZGRANY klan (coś jak FF, czy (Dla mnie) LOD)) to można osiągnąć dużo, sprzedawać i bez donate uzbierać na porzadne EQ, tylko teraz weźmy że ktoś zaczyna grę, albo nawet ma jako taką postać to szansa na dostanie się do takiego klanu wynosi 0.0001%.......
A propo walkera to ofc używałem go na C4, dzięki niemu grając bez klanu, sam zrobiłem kilka postaci po subach, polepszyłem swoje eq.... ale jakoś nie moglem nigdy coinami dojść do np baiuma... wiec jestem ciekawy jak niby samemu można to zdobyć

btw.
sry za jakieś błedy/niezrozumienie, ale własnie wróciłem z wypoczynku i nie jestem w pełni świadom
pzdr!!:***