Suba na retailu ?

Zaczęty przez ScovY, Wrzesień 12, 2008, 03:31:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ScovY

Witam.
Chciał bym się konkretnie dowiedzieć najlepiej od osób które próbowały to zrobić osobiście.
Mianowicie na głównym charze posiadam sube dragonowską. Teraz dorobiłem się retaila no i zagadka czy mogę znów zrobić subklasę dragonowska na retailu?
Pytałem się wielu ludzi i jeden mówił że można drugi że nie ale żaden osobiście tego nie próbował tylko mówili "no tak słyszałem"
Osobiście wydaję mi się ze nie można (lecz to tylko moje przeczucia), a chciał bym wiedzieć jak jest na pewno...
Z góry dzięki.
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

Korni

Jak na razie nie mozna zrobic czegos takiego, gdybys nie mial suby i tylko retaila to moglys zrobic mutanta. Podobno jak wejdize Hellbound to bedzie mozna robic cos takiego.

ScovY

Z tym że jak bym nie miał na głównym to wiem.
Dzięki wielkie pozostaje czekać heh
server red - "ScovY

retired Dragon Network

Thorns

Jak na razie na pewno nie mozna.. Sir Eric w Aden ma podobne zdanie na ten temat (pytalem)   :P

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

ScovY

Heh ok. Dzięki za wyjaśnienie mojego problemu :D
server red - "ScovY

retired Dragon Network

NeutrinO

Witam

Mam pytanko, zrobiłem subke po retailu czyli tzw.(mutant) ale nie bardzo mi odpowiada. Czy można cofnąć subke ? Wiem że horna nie odzyskam, ale zastanawiam się czy można coś takiego.. Np th//bd/he i chce wymienic he na pp. Podchodze do grand mastera w danej gili i klikam cancel the subclas. Czy strace horna ??

pozdrawiam

Kotlet

suby dragonowskiej nie usuniesz, ni jak się nie da, chyba że zdonatujesz 1000 euro, ale może i to za mało :D

NeutrinO

jednak da rade ale kosztem calej postaci, w morde z ta gra... mialem he//glad/wc 78 lvl chcialem zamienic wc na pp i dupa jestem teraz he//pp lvl 40 :P.
W ekwipunku questowym mam item na "old subclas, contakt to gm ..... itd" moze gm mi poradzi cos, ale to trzeba skontaktowac sie z nim na grze czy przez strone ?? jak stracilem sube glad/wc, to moge teraz walnac horna na he/wk ?? czy ta postac juz jest calkiem do wywalenia ?

Drakir

wlasnie mam podobny problem,zrobilem destro po czym retail na HE potem na paladynai zsubowalem na destro, usunalem paladyna i tera pytanie czy moge zrobic z np HE/OL???