Witaj
Gość

Wątek: Ktory lepszy??  (Przeczytany 2635 razy)

• Pochwał: 0

Ktory lepszy??
« dnia: Wrzesień 14, 2008, 07:54:02 pm »
Zamierzam zmienic server z The Abyss x10 alpha na Dragon x15 na abysie mam 65 lvl sh .Opłaca mi sie to? jest duzo polakow? ile mniej wiecej on-line? jak z handlem? jak by mi ktos tak opisal z grubsza dragona x15 był bym bardzo wdzieczny :]

Odp: Ktory lepszy??
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 14, 2008, 07:57:47 pm »
nie oplaca sie

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 14, 2008, 07:58:31 pm »
Czemu tak uwazasz? chce zmienic server glownie daltego ze na abysie 99% ludzi to ruski a chcialbym czasami isc z jakims polakiem na rb czy byc w jakim polskim klanie a z ruskami ktore pisza zdanie w ten sposob ^%^^&*%(O*&*(^&*^ raczej nic niezrobie :D

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 14, 2008, 08:08:52 pm »
imo nie oplaca sie ze wzgledu na suby

• Pochwał: 7

• True Asian Girls Lover
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 14, 2008, 08:28:33 pm »
I połowa servera lata z bronia na +++

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 14, 2008, 09:47:18 pm »
tylko szkoda ze wypowiadaja sie osoby ktore juz tam nie graja.. 

@bula 

nasze suby to akurat dobre rozwiazanie.. ja np. nigdy bym juz nie wrócil na serw bez mozliwosci laczenia klas
kazdy ma subiektywne zdanie...

najlepiej sprobowac samemu

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 14, 2008, 09:49:43 pm »
@bula 

nasze suby to akurat dobre rozwiazanie.. ja np. nigdy bym juz nie wrócil na serw bez mozliwosci laczenia klas
kazdy ma subiektywne zdanie...

najlepiej sprobowac samemu

dlatego napisalem

imo
:)

« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 14, 2008, 09:54:59 pm »
ale dopiero w
nie oplaca sie

a w pierwszym poscie chyba zabraklo "IMO"  :wink:

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

• Pochwał: 7

• True Asian Girls Lover
« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 14, 2008, 10:13:20 pm »
tylko szkoda ze wypowiadaja sie osoby ktore juz tam nie graja.. 
Jakis miesiąc temu wbiłem na x15 zobaczyć rynek, i fajnie ze a+sa+6 chodziły :D

Przez miesiąc chyba tak dużo z tym się nie zmieniło no nie? :)

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #9 dnia: Wrzesień 14, 2008, 10:20:34 pm »
W prawdzie ja gram na infinity. Ale wg mnie jest warto grać. Sprawa subek to jednemu się może podobać innemu nie kwestia gustu. Ja np tak jak napisał Thorns  nie grał bym na serwie bez możliwości łącznia klas. Sprawa indywidualne, ale mniejsza z tym. Co do serwera to może denerwować czasami jak idziesz na mas pvp a jakiś donat weźmie cie na target i spłyniesz na 3 hity... Ale jak jesteś w fajnym klanie, to zabawa jaka cie tam spotyka jest warta grania na tym serwerze. Dobry klan - zgrana wiara. wspólne pt, przesiadywanie na ts, jak klan jest zgrany można spotkać się gdzieś w jakimś mieście wypić parę piwek... Mówie Ci ze dla takich chwil warto grać...
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

« Odpowiedź #10 dnia: Wrzesień 15, 2008, 09:02:05 am »
No laczone klasy to bardzo fajna sprawa bo sporo mozliwosci. Za to ceny coinow i matsow skacza jak szalone (Na dragonie x15 gram). Coiny z dnia na dzien staja sie o pare kk drozsze. Grajac od zera bedzie ci ciezko dorobic sie dobrego sprzetu, a jak sie dorobisz to i tak wpadnie ktos w dynasty i bd+16 i sprzatnie cale twoje pt :)

« Odpowiedź #11 dnia: Wrzesień 15, 2008, 09:34:28 am »
ale dopiero w
nie oplaca sie

a w pierwszym poscie chyba zabraklo "IMO"  :wink:
ok, masz mnie :< ^^

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #12 dnia: Wrzesień 15, 2008, 02:10:29 pm »
nie opłaca sie grać, lepiej wbij na jakiś HR z 1+1
albo na serwer typu l2phx (ten nowy co otwarli), nie będe się rozpisywał czemu sie nie opłaca bo mi sie nie chce i pisąłem już nie raz co sądze o tym serwie, po prostu poszukaj czegoś innego.
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #13 dnia: Wrzesień 15, 2008, 03:25:29 pm »
to jest chyba jedyne forum serwerów na którym członkowie odradzają gry na danym serwerze... jak sie wam dnet nie podoba to wy********ć z tego forum bo tylko atmosfere psujecie,jak wam sie nie podobają suby to idzcie na inny serwer i won z forum bo tylko innych denerwujecie, a poza tym dalej nie jesteście w stanie pojąć że każdy chce mieć wepona++++++ więc tych weapnów robi sie coraz więcej

mi sie serwer podoba, suby też, jest dużo polaków, łatwo znaleźć polski klan, wmiare łatwo można zdobyć dobre wypozażenie bo jest tego wmiare dużo (choćby dlatego że moby dropią, ludzie kraftują itp. więc zawsze będzie przybywało więcej itemków niż ubywało)
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

« Odpowiedź #14 dnia: Wrzesień 15, 2008, 04:43:43 pm »
I tym nieco brutalnym aczkolwiek prawdziwym postem ORRIEGO zamykam temat...