Witaj
Gość

Wątek: Krytyki sps-ee-es  (Przeczytany 1903 razy)

• Pochwał: -1

Krytyki sps-ee-es
« dnia: Wrzesień 29, 2008, 07:47:21 pm »
ostatnio słyszałem że np. sps/ee ma takie krytyki ajkie ma ( dużo ) tylko na statach ee a na sps juz nie. czy to prawda? jeśli tak to jak to możliwe jak sps i ee mają takie same staty ( wit ) i jak sprawa sie ma z krytykami es?
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

• Pochwał: 0

Odp: Krytyki sps-ee-es
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 29, 2008, 11:29:30 pm »
nie wiem, ale to prawda sam testowalem. To samo jesli chodzi o sh/ps wiecej krytow siada na SH niz na PS :D

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 30, 2008, 12:21:49 am »
ostatnio słyszałem że np. sps/ee ma takie krytyki ajkie ma ( dużo ) tylko na statach ee a na sps juz nie. czy to prawda? jeśli tak to jak to możliwe jak sps i ee mają takie same staty ( wit ) i jak sprawa sie ma z krytykami es?

hmmm
ja swoim sps/ee zawsze grałem na statsach sps ze względu na większy M atak, poprzez dye na inta, i nie narzekałem na brak krytyków, ale na ee nie powiem bo nie wiem... tylko ze zdaje mi się ze to to samo i nie ma róznicy, bo przecież ee to support i wątpie żeby support miał wiekszy Cryt. rate niż mag. tak samo tyczy się to sh/ps
tylko żę ry4n napisał że więcej ich jest na sh i tu by sie zgadzło, bo na PS nie może mieć częstszych krytyków ze względu na to że to summoner bez skili ofensywnych

btw.
Dziś zoabczyłem ze od gracji ps dostaje skila Death spike, więc chyba jak kiedyś dane nam będzie ujrzeć gracje na DN, (ofc będa all weapony +40 wtedy) to najlepsza postać będzie bd/ps ze względu na to że będzie mieć death spike, (sh/ps będzie gorszy) :P
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 30, 2008, 12:23:44 am wysłana przez Morok111 »
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 30, 2008, 01:16:51 pm »
death spike PS'a ma 60% power DS'a necro czy SH

a co do krytykow ... nie wliczajac buffow to szansa na m.kryta powinna zalezec od WIT czyli nie powinno byc zadnej roznicy na jakich statach sie gra

chyba ze dev DN zrobil nowa formule i nikomu o tym nie wspomnial :D