Bleach

Zaczęty przez Pheonix, Październik 30, 2008, 07:57:38 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hermit

a manga jakaś dziwnawa się zrobiła
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Ryltar

Ta wyjdzie ze Aizen bedzie counterowal kazdy bankai palcem...pojebane tak to jest jak za duzo sie buffuje jedna klase.

Kamal

Jak myślicie, jak się tym razem Aizen wywinie? Czy aby na pewno się skończy ten wątek w najbliższych 10(?) chapterach? Bo wygląda na to, że Bleach by się już kończył.

Emerlast

Nie ma bata żeby walka z Aizenem się szybko zakończyła (choć wydaje się, że już jest koniec). Oczywistym jest, że to Ichigo zabije Aizena ... jak zawsze ...

ugh

Cytat: Emerlast w Luty 10, 2010, 12:25:18 AM
Nie ma bata żeby walka z Aizenem się szybko zakończyła (choć wydaje się, że już jest koniec). Oczywistym jest, że to Ichigo zabije Aizena ... jak zawsze ...

Może być za to jakieś dramatyczne zakończenie... Hollow przejmuje kontrolę nad ciałem Ichigo, albo sam bohater ginie.

Jest jeszcze parę wątków do rozwinięcia, m. in. ojciec Ichigo. Nie mogę tego zrozumieć... skoro odszedł 20 lat temu od soul society, to dlaczego nikt nie kojarzy nazwiska Ichiga? Niektórzy są kapitanami od ponad 100 lat i na pewno kojarzyli by ojca Ichigo.

EDIT: Może Aizen użył swojego shikai i każdy z kapitanów nawet go nie zranił? A może za Aizenem ktoś inny jeszcze stoi? :P

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Kamal

Ichigo użyje Resurrection IMO :P

Emerlast

No to już wiemy co z Aizenem, można się było tego spodziewać ... To musiało się zdarzyć, więc może teraz Ichigo się w końcu ruszy !

Shen

Przeginaja pałke, od sierpnia nie ogladalem bleach bo ciagle te pier@#$@# fillery.

Ryltar

Ta to samo mam.Nie chce mi sie tego gowna ogladac.

ugh

Najbardziej denerwuje mnie inoue. Prawie po każdym słowie/zdaniu musi... jęczeć/stękać

Ryltar

A mnie ze Aizen wszystko obmyslil i scounterowal kazdy atak a na koncu wyjdzie ze czegos glupiego nie przewidzial i go Ichigo skarci bo uzyje swojej zajebistej mocy hollowa i sztuczki numer 14 albo przyjdzie kolejne 20 osob ktore beda one shotowane przez kolejne 100 odcinkow.

Kamal

Hmm... Założę się, że motyw z wykorzystywaniem zmysłów kogoś innego(z fillerów), zagości również w mandze :P

Ryltar

Aizen juz to przewidzial i sie przygotowal.

Ryane

Mi sie manga Bleacha jakos nie podoba. Wole ogladac anime. Ale z odcinka na odcinek odechciiewa mi sie to ogladac. A byly czasy gdy dla mnie Bleach > Naruto

DIO

Manga byla dobra do walki Ichigo vs ten drugi no co porwal Inoue  :oops: . Z kazda walka kapitanow na ziemi zaczynala przynudzac, aktualnie to mozna zasnac przy niej.

Naruto tez zdycha i zanudzac zaczyna , fajnie bylo dopoki Pain nie przegral.

Shen

Cytat: Ryane w Luty 27, 2010, 06:21:51 PM
Mi sie manga Bleacha jakos nie podoba. Wole ogladac anime. Ale z odcinka na odcinek odechciiewa mi sie to ogladac. A byly czasy gdy dla mnie Bleach > Naruto
Trzeba byc masochista zeby ogladac te fillery, ja bleacha nie ogladalem jakos od czerwca. Rok fillerow to chyba lekkie przegiecie. Zamiast tego gowna juz bym wolal przeciaganie walk w nieskonczonosc. W naruto na szczescie fillery sa krotkie, w tym tygodniu juz chyba normalny odcinek jest.

Kamal

Od kwietnia znowu ruszą normalne epki.

Kepos

Masz jakieś potwierdzenie ?

ugh

Ostatni odc bleach był o kurach  :o  Po 2 min wyłączyłem...

DIO

Mi wystarczy ze slysze na poczatku "zanpaktou" i to wystarczy zeby wylaczyc  :D

Ryane

Mi sie podoba, kiedys byly gorsze zapychacze ;]

Alarion

zapychacz, to zapychacz. ssie pale i koniec.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Solar

Cytat: Ryane w Marzec 25, 2010, 04:28:31 PM
Mi sie podoba, kiedys byly gorsze zapychacze ;]
Gorsze ?? Człowieku widać ewidentnie że już nie mają pomysłu na ten filter od 4 miechów XD Oni chyba chcą do księgi rekordów Ginesa się wpisać. Jak na razie to nieznam anime w którym filtery to większość akcji i jeszcze tak nie umiejętnie wsadzane z dupy podczas walk ja juz nawet nie pamiętam na czym staną główny wątek XD

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

DIO

Dokladnie, jakby zakonczyli na walce z wlascicielem muramasy na koncu to bylby zwykly filler, a teraz to jest totalnie denny zapychacz. Zastanawiam sie jakim cudem w one piece fillery to 2-3 epizody ( moze sa dluzsze , ale wrazenize zostawiaja takie ze prawie ich nie ma) a reszta to glowna akcja a w bleach fillery to 70% calosci i robia sie coraz dluzsze. Mangi co tydzien wychodzi tyle samo  :oops:

Kepos

Bo anime zbliża się za bardzo do mangi. Średnio chyba wyłazi od 2 do 3 chapterów na 1 ep. Z tego co słyszałem studio które ekranizuje Bleacha wykupuje prawa do niego tomami a nie chapterami np załóżmy, że w jednym tomie mieści się 7 chapterów(nie wiem ile) to dopiero jak wyjdzie cały tom mogą go zekranizować. Nie mam na to potwierdzenia, ale pamiętam, że wyczytałem to na jakimś forum o Bleachu ;p