Bleach

Zaczęty przez Pheonix, Październik 30, 2008, 07:57:38 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

Cytat: Shen w Lipiec 04, 2010, 09:36:53 PM
Autora Bleach jest mistrzem w robieniu chapterow o niczym.

/owned /true story

Kamal

Jak bd miał chwile czasu zrobie 1 chapter na podstawie sklejek :P

Materid

Hej, obejrzalem kilkanascie odcinkow Bleach i chcialem zapytac o jego fenomen. Dlaczego jest to tak popularne anime co w nim takiego fajnego. Przypomina mi sailor moon gdzie w kazdym odcinku inny wrog bach bach i po wrogu i główny watek powolutku rozwijany ;/
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Pheonix

poczekaj trochę to zobaczysz

Materid

No wlasnie o to chodzi ze nie wciagnal mnie juz przez ponad 4h ogladania czy nawet wiecej w przeciwienstwie do Naruto, Death Nota, Monstera.

ugh

do czasu 1 fillera bleach jest $@#$^&#$#^%^  8)

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Shen

Cytat: Materid w Lipiec 06, 2010, 01:34:31 PM
No wlasnie o to chodzi ze nie wciagnal mnie juz przez ponad 4h ogladania czy nawet wiecej w przeciwienstwie do Naruto, Death Nota, Monstera.
Olej Bleach, dobrze Ci radze.

Ryane

Bleach na poczatku byl dosc dobry, potem ~100 odcinkow o niczym i teraz zas cos sie rozkreca. Ale tak jak Ryltar pisal One Piece jest lepsze, jestem teraz na 360 odcinku i moze bylo max 15 odcinkow, ktore mi sie nie podobaly.

Ryltar

Bleach ma fillery o dupie maryny (kompletnie nie zwiazane z tematem)i dlatego wkurza.Pare jest epickich odcinkow (ichigo vs byakuya czy jak on tam,zaraki vs ichigo,zaraki vs espada,zaraki vs 2 kapitanow,ichigo vs grimjaw/uleq) a tak to reszta jest pffffff.Potem sie okazuje ze jeden paz zaplanowal 840213840 rzeczy...

Cytati moze bylo max 15 odcinkow, ktore mi sie nie podobaly.

U mnie to byly same fillery potem sobie darowalem to i na one piece wiki zobaczylem ktore ep to fillery i je olalem.

Kokiruka

W ogóle ten bleach dziwnie jest emitowany, była akcja poszli odbić inoue do las noches, zaczęła się walka ichigo vs. ulquiorra, a do miasta karakura przyszli jeszcze przed walką ci cali vizardzi co szkolili ichigo by opanował hollowa, i na tym odcinku zrobili cofkę w hu... czasu w tył, dali znowu jakiś filter filtera i filter filtera filtera (chociaż ten trzeci zanudny nie był), teraz ichigo już pokonał ulquiorrę, kapitanowie walczą w karakurze i dopiero w dzisiejszym odcinku pojawiają się vizardzi co przecież wcześniej byli jeszcze przed walką kapitanów... Autorzy anime sami się pogubili w tych filterach filterów czy jak?

Solar

Ja zuważyłem dziwną rzeczy w tym anime, że zawsze pierwsza polowa nowego odcinka to tak naprawde końcówka starego XD w ten sposób mamy max 10 min nowej akcji w 20 min odcinku XD

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Kamal

jac0l

Chyba jeszcze nie widziałem tak słabego chaptera .
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Ryltar

W koncu to bleach :P

Kamal

Możecie podrzucić jakiś serwis online z mangą "wybielacza"? onemanga R.I.P QQ

Shen

Aran

Kamal

tj. piątkowy? :P Założe się, że nic się nie zmieni.

Materid

Cytat: kamalgi w Lipiec 25, 2010, 10:28:28 PM
Możecie podrzucić jakiś serwis online z mangą "wybielacza"? onemanga R.I.P QQ

Ja czytalem tutaj:
www.manga-lib.pl

Ryltar

Cytat: kamalgi w Sierpień 03, 2010, 11:24:58 AM

Ta pewnie on to przewidzial i przezyje.

Kamal

Cytat: Ryltar w Sierpień 03, 2010, 01:29:02 PM
Cytat: kamalgi w Sierpień 03, 2010, 11:24:58 AM

Ta pewnie on to przewidzial i przezyje.
Jakby było inaczej, to byłoby bez sensu

ugh

Jestem dobrej myśli, że jednak Aizen tego nie przewidział. Nieznane mi są motywy Ichimaru - podąża za nim przez ponad 100 by teraz...

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

DIO

Pewnie jakis wiekszy "mozg" od Aizena przewidzial ze kiedys taki Aizen sie pojawi i wyslal Ichimaru zeby do niego sie przylaczyl zeby po 100 latach wbic noz w plecy.

Shen

Aizen to wszystko przewidzial zanim Gin sie urodzil, wszystko jest czescia planu.  Zaskoczeniem tez nie jest ze Matsumoto zyje.

Ryltar

Aizen przewidzial ze Ichimaru odkryl jak counterowac jego iluzje wiec przwidujac ze ichimaru przewidzial to jak z nim walczyc i przwidujac sam siebie zastawil pulapke.