Bleach

Zaczęty przez Pheonix, Październik 30, 2008, 07:57:38 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kamal

Cytat: Ryltar w Sierpień 05, 2010, 12:13:23 PM
Aizen przewidzial ze Ichimaru odkryl jak counterowac jego iluzje wiec przwidujac ze ichimaru przewidzial to jak z nim walczyc i przwidujac sam siebie zastawil pulapke.

Aizen mu to powiedział, a to nie musiało być prawdą.

Ryltar

Nawet przewidzial to ze ja tak napisze a ze ty tak odpiszesz...cwaniak.

Materid

Myslalem ze to mniej "przewidujaca" (czyt. przewidywalna) anime
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Kamal

Cytat: Materid w Sierpień 05, 2010, 10:56:33 PM

anime oglądałem swego czasu tylko dla fillerów, były najmniej przewidywalne :P

Materid

Cytat: kamalgi w Sierpień 05, 2010, 11:08:07 PM
Cytat: Materid w Sierpień 05, 2010, 10:56:33 PM

anime oglądałem swego czasu tylko dla fillerów, były najmniej przewidywalne :P

Wlasnie pierwsze 40 odc Bleach sciaga mi sie na dysk sciaga, ale nie wiem czy jest sens zaczynac bo strasznie je krytykujecie ostatnio. Szkoda czasu zeby zaczaac a pozniej sie zanudzic :D
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Ryane

Oni krytykuja mange, wiec anime mozesz ogladac,bo jeszcze do tego momentu nie doszlo :)

Kamal

przy 40 jeszcze jest fajnie :) my mówimy o 200+ :P

Shen

Przeciez pierwsze 30 epów to jest straszna nuda, Ichigo biega z Rukia po miescie z telefonem i poluje na hollowy. Nie zabieraj sie za Bleach, scierwo straszne, jak koniecznie chcesz jakis tasiemiec to wez sie za one piece, naruto albo dragon ball.

Ryltar

Cytat: Shen w Sierpień 06, 2010, 09:56:44 AM
Przeciez pierwsze 30 epów to jest straszna nuda, Ichigo biega z Rukia po miescie z telefonem i poluje na hollowy. Nie zabieraj sie za Bleach, scierwo straszne, jak koniecznie chcesz jakis tasiemiec to wez sie za one piece, naruto albo dragon ball.

Z tym ze kazdy bedzie lepszy i tak od Bleach.

ugh

Dobra jest saga z Aizenem, jeszcze z Bountu(czy jakoś tak) daje rade. Resztę można o kant dupy rozbić.

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Solar

Cytat: ugh w Sierpień 07, 2010, 01:07:01 PM
Dobra jest saga z Aizenem, jeszcze z Bountu(czy jakoś tak) daprje rade. Resztę można o kant dupy rozbić.
Omg XD
Czemu żeś nie wspomniał o filterze z filteru XD o mieczach XD to było dopiero epickie i gryzie się teraz z fabułą orginału :P Patrz "Iczigo" i jego prawdziwy osobowość miecza

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

DIO

Cytat: ugh w Sierpień 07, 2010, 01:07:01 PM
Dobra jest saga z Aizenem, jeszcze z Bountu(czy jakoś tak) daje rade. Resztę można o kant dupy rozbić.

jaka saga z Aizenem? ta opoowiesc co sie dzialo 100 lat wczesniej ? to bylo w mandze.

Ryltar

Hermit

Właśnie początkowe są najlepsze. I imo bleach, to fajny tasiemiec nie licząc mieczy, wampirów i w ogóle wszelkich fillertów.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Ryltar

Teraz czekamy na fillery jak beda pomagac przez 100 odcinkow roziwazywac zagadki razem ze Scooby Doo.

Kamal

W mandze o to wszem i wobec pojawił się Iczigo, sprawiając wzmożoną diurezę u samego Ajzensamy
spoiler:
Mam nadzieję, że raczą wyjaśnić why u iczigo nie można wyczuć reiatsu

Art

Oczywiście to zrobią w kilku chapterach samego gadania.
)

Shen

Teraz 100 chapterow walk, gadania, transformacji i jeszcze gdzies po drodze wcisna trening Ichigo.

Kamal

Może bedzie coś w stylu pokemon Ichigo -> Ichigon -> Ichigan

Hermit

Ale cool się teraz zrobił strasznie :D
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Ryltar

Przynajmniej jakos lepiej wyglada.

Prov

Bleach zaczal byc ciekawy od czasu gdy do akcji wstapila Espada to zaczelo sie wtedy jak Ulqa z Yamim wstapili do Karakury i Ichigo zaczal trenowac u Vizardow, krotko piszac od ok 110/120 odcinka zrobilo sie ciekawie ;P
"Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."
Prov - Feoh -  SixthSense™

Ryane

Ale mnie denerwuja tworcy Bleacha (anime)... Teraz jak zaczelo sie cos rozkrecac zas wepchna z 10 fillerow ;/

Ryltar

3 lata fillerow o jakis bzdurach.Czemu nie moga zrobic fillerow jak w One Piece.

Kepos

Eeee? Nazwy następnych odcinków po tym lame filerze wydają się już być normalne.

287    "Side Story! Ichigo and the Magic Lamp"
"Gaiden! Ichigo to mahou no ranpu" (外伝!一護と魔法のランプ)     September 7, 2010    —
288    "The Final Trump Card! Ichigo, Towards the Decisive Battle"
"Saigo no kirifuda! Ichigo, kessen e" (最後の切り札!一護、決戦へ)     September 14, 2010    —
289    "Byakuya vs. Kenpachi?! The Melee Commences"
"Byakuya VS Kenpachi?! Ransen kaishi" (白哉VS剣八?!乱戦開始)     September 21, 2010    —
290    "For the Sake of Justice?! The Man Who Deserted the Shinigami"
"Seigi no tame ni?! Shinigami o suteta otoko" (正義の為に?!死神を捨てた男)     September 28, 2010    —