Bleach

Zaczęty przez Pheonix, Październik 30, 2008, 07:57:38 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ugh

A Hogyoku wybrało nowego właściciela... Ichigo  :P

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Hermit

Ta, mam nadzieje, że nie będzie tak, że Ichigo straci swoje moce, hojoku zostanie zniszczone przez co Ci ludzie też stracą swoje moce razem z Ishida i będą żyć spokojnie i szczęśliwie.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Ryltar

Cytat: Hermit w Wrzesień 23, 2010, 09:00:44 PM
Ta, mam nadzieje, że nie będzie tak, że Ichigo straci swoje moce, hojoku zostanie zniszczone przez co Ci ludzie też stracą swoje moce razem z Ishida i będą żyć spokojnie i szczęśliwie.

Na koniec przez miasto przebiegną kutaso-żerne piekielne ogary które zabiją każdego a ci co przeżyją będą mieli żute jaja do końca życia.

mpxx24

albo pojawi się nowy - silniejszy przeciwnik, którego tylko Ichigo będzie mógł pokonać

i przez kolejne xx chapterów będą mu przywracać moc shinigami
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

TheOwn3r

imho jest opcja że Ichigo spotka się ze Spirit Kingiem i ten powie że jest jakieś gorsze zagrożenie od Aizena =P
;o

Ryltar

Albo wyjdzie ze stary/stara ichigo nalezal/nalezala do rodziny krolewskiej i on ma w sobie krew wiec zostanie nastepcom.Albo Aizen to przewidzial i Ichigo bedzie zagrozeniem.Pewnie cos debilnego tam jeszcze wsadza.

Art

spirit king bedzie zly xD
)

Kamal

zakocha się w ichigo

Hermit

Ale jakby na to nie patrzeć będzie to koniec blicza ;<
=

Ryltar

Zly spirit king naslal fishera na matke Ichigo bo ichigo mial mu siadac na kolankach a jak dorsnie king mial sie z nim kompac.Jako ze jego ojciec uciekl i zlapal aids od matki ichigo co spowodowalo utrate jego mocy shinigami aizen chcial miec ichigo dla siebie a ze lubi brutalny sex sholofikowal ichigo zeby ten mu sprzedawal klapsy i zul jego jaja.Niesty wszyscy sie pomylili bo Ichigo jest hetero a nie jak mysleli ze gejem bo niby mial miec to w genach.I wlasnie dlatego Aizen wyslal Rukie zeby ona mu obrzydzila kobiety ale ze on ma dziwny gust spodobala mu sie Rukia.Niestety na jego niefart ona kocha sie w Byakuya ktory jest zakochany w Kenpachim ktory kocha swoj miecz "Marlenke".I tak dochodzimy do Urahary ktory jest naprawde alkoholikiem,dilerem broni i alfonsem a te 2 dzieciaki u niego pracuja.

Koncem koncow Ichigo uczy sie jednej waznej rzeczy:Smarowac chleb maslem.

Shen

jaka to jest bzdura, tyle pierd$%^ z Aizenem a Ichigo mu doj%^&l w jednym chapterze, w anime pewnie mu to zajmie 3 minuty

Kamal

w anime to zajmie ze 3 odcinki

2 tygodniowy odwyk nas czeka, ciekawe co będzie, czy też podzielą jak naruto.

Hermit

No i nie ma mocy, pożegnanie, tamci się szkolą... END?
=

Kamal

Ja byłbym za zmianą głównego bohatera....

Shen

Cytat: Hermit w Październik 07, 2010, 10:25:17 PM
No i nie ma mocy, pożegnanie, tamci się szkolą... END?
watpie, bleach to $$$$$$$

Kamal

CytatKubo himself said two more arcs (one 6-8month, one 2-3years) are still to come.

Oj będzie się działo...

Kepos

A może akcja przeniesie się 30 lat do przodu ? Syn Ichigo spotka Shinigami córkę Ruki, która uratuje go przed pustym przekazując mu swoje moce... dalej się domyślcie XD

Kokiruka

Albo cofną się wstecz i pokarzą historię jak ojciec Ichigo otrzymał moce shinigami i całą jego historie/karierę aż do poczęcia Ichigo  :)

Hermit

Albo dostanie swoje moce znowu ^^
=

Ryltar

Nie,Aizen wszystko zaplanowal i poszlo tak jak chcial wiec to jeszcze nie koniec bo on byl za bardzo zadowolony.

Shen

Cytat: Kokiruka w Październik 08, 2010, 12:55:31 PM
Albo cofną się wstecz
mokra woda :|

Jakos specjalnie w fabułe sie nie zaglebialem, ale Ichigo stracil moce bo uzyl final getsuga tenshou czy jak to sie tam zwie? Jego stary z tego co wiem znal ta technike, wiec pewnie tez jej uzyl, a moce ma.

Ryltar

Jego stary po jakims czasie je odzyskal.Mozliwe ze przez Ichigo tak samo jak Inoue i Chad mieli przebudzone moce przez niego.

Kamal

New arc: online :) Będzie ciekawie, chociaż nie spodziewam się fenomenu.

Hermit

Ja mam tylko nadzieje, że jego siostra nie zostanie shinigami
=

Shen

Cytat: Kamal w Październik 28, 2010, 01:05:25 PM
New arc: online :) Będzie ciekawie, chociaż nie spodziewam się fenomenu.
Gorzej juz raczej nie bedzie  :)

edit: Te ostatnie chaptery to jakis zart, ciekawe jak sie akcja rozwinie