Witam.
Dużo przeglądnąłem tematów, zanim napisałem posta, ale zbyt dużo się nie dowiedziałem, ogólnie. Przynajmniej nie to co chciałbym wiedzieć. :E
W L2 gram od tygodnia, moze troche więcej niż tydzień. Może dwa lata temu grałem na Dragon Network Orkiem, ale nie miałem jakiegoś dużego lvl. Aktualnie gram na jakimś privie - najnowsza część L2 - Gracia.
Ogólnie to mam klan i próbuję się wkręcać raz od czasu, żeby nie expić solo. Sws solo na większym lvl to już się nie opłaca. Aktualnie muszę przejść na b grade. Cos tam, mój klan, mam nadzieje mi pomoże, ale teraz kilka pytań, chciałbym Wam zadać:
-Jakie skille sobie odpuścić? Z tego co widziałem SP trzeba dużo, na późniejsze songi. Cure Bleeding jest chyba w ogóle nie potrzebne? Tak samo nie wiem co myśleć o Healu... [można leczyć tylko siebie, co mnei bardzo boli :E] Lista skilli:
http://lineage2-info.pl/viewpage.php?page_id=43&prof=elf_sword_singer-Jakie bronie? Na C grade goniłem w dualach, ale teraz chyba powinienem przejść na sword+tarcza. Po za tym zastanawiam się nad kupnem jakiegoś łuku... Czy to bedzie opłacalne? Np. jak bijemy RB, pośpiewam a potem postrzelać troche - czy to bedzie wyglądało lepiej, niżbym miał bić swordem? Po za tym, bow B grade bedzie trudno mi zdobyć, dlatego w gre wchodziłby chyba top C Grade. No i nie wiem jakich strzał się używa. Np jak mam C grade to moge tym łukiem strzelać Mihtrillami? :E
-Co do setu, znajomy miał mi oddać swój, kiedy poskłada sobie A grade'owy. Heavy oczywiście.
-Robić sobie jakieś dye? Jakie?
Bardzo prosiłbym o pomoc. Szukałem podobnych tematów, ale nigdzie jakoś nie mogę odnaleść jednoznacznych odpowiedzi.
No i nie znam się zabardzo na skrótach... :E
PS - przed chwilą czytałem temat o ulepszaniu broni kryształami - opłacalne? Powinienem tak ulepszać? Taka krycha droga jest? :E Ogólnie to wiele się zmieniło, od tych 2 lat przerwy.