Witaj
Gość

Wątek: Kilka pytan co do x13  (Przeczytany 1885 razy)

• Pochwał: 0

Kilka pytan co do x13
« dnia: Luty 02, 2009, 11:05:47 am »
Witam. Ostatatnio wzielo mnie na pofragowanie L2 i tak jak zwykle nawina sie abyss x300:) Na stronie zobaczylem ze powstal nowy serwer z ratami x13 ktory mi nawet odpowiada aby zostac tu na dluzej i tu kilka pytan:
1. Kiedy mniej wiecej ruszyl ten serwer?
2. Jaki jest sredni online?
3. Czy jest tam duzo graczy z poza Rosji?
4. Jak z gospodarka na serwerze? ceny sa w miare normalne?
5. Czy znajdzie sie miejce w jakims klanie(najlepiej polskim:P) dla kociarza? od razu mowie ze niebede nolajfowal... Z godzinke
   dziennie plus nocki w weekendy jak bd w domu:P

A i cos niemoge sie zalogowac na abyssa dzisiaj, na stronie pisze ze wszystko stoi a wbic niemoge, wpisuje passy i nic sie nie dzieje a w nocy gralem jeszcze na x300

Odp: Kilka pytan co do x13
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 09, 2009, 08:53:51 pm »
1. nie wiem
1. ponad 2k
3. same glupie ruski
4. ceny jakies kosmikos sam ich nie czaje ale mozna sie przyzwyczaic
5. sam nie mam klanu a serv ogolnie fajny gdyby nie te ruski

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 18, 2009, 04:42:33 pm »
Witam  :)

Chciał bym nieco odświeżyć temat i kieruje parę pytań do graczy x13 Abbys. Zastanawiam się ze znajomymi nad przejściem z Gravelandu x13 na Abbysa x13. Co o tym myślicie? Czy jest to dobry pomysł czy marnowanie czasu na zaczynanie od początku. Nigdy nie grałem na Abbysie i nie wiem co myśleć o tym serverze; na waszym Forum w wielu postach narzekano na mało przyjaznych Rosjan, czy faktycznie warto się ich obawiać i nie wchodzić z nimi w jakiekolwiek dyskusje ( po ang. oczywiście - rosyjskiego nie znam )? Czy na serwerze mocno rzuca się w oczy ilość graczy ( ok. 1900 )? Na GL-u >600 online w dzień i spokojnie można sobie manorować w "Kata" bez obawy że wpadnie nam do sali jakiś "gracz" który umyśli sobie expić akurat właśnie w tej samej sali co my i niczym mu tego nie wyperswadujemy. Jak jest na Abbysie?
Czy na x13 jest/są polskie klany?

Prosił bym o w miarę szybką i rzetelną odpowiedź. Z góry dziękuje.

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 22, 2009, 10:31:11 pm »
A wiec bardzo polecam server x13 abyssa, mamy tu calkiem fajny klanik jest nas 30 i powoli wspinamy sie po drabinie najlepszych klanow, jesli jestes zainteresowany to pm w grze mnie ( mam taki sam nick jak na forum) albo napisz na gg 1458856