Kilka pytan co do x13

Zaczęty przez Pablox8, Luty 02, 2009, 11:05:47 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pablox8

Witam. Ostatatnio wzielo mnie na pofragowanie L2 i tak jak zwykle nawina sie abyss x300:) Na stronie zobaczylem ze powstal nowy serwer z ratami x13 ktory mi nawet odpowiada aby zostac tu na dluzej i tu kilka pytan:
1. Kiedy mniej wiecej ruszyl ten serwer?
2. Jaki jest sredni online?
3. Czy jest tam duzo graczy z poza Rosji?
4. Jak z gospodarka na serwerze? ceny sa w miare normalne?
5. Czy znajdzie sie miejce w jakims klanie(najlepiej polskim:P) dla kociarza? od razu mowie ze niebede nolajfowal... Z godzinke
   dziennie plus nocki w weekendy jak bd w domu:P

A i cos niemoge sie zalogowac na abyssa dzisiaj, na stronie pisze ze wszystko stoi a wbic niemoge, wpisuje passy i nic sie nie dzieje a w nocy gralem jeszcze na x300

GKmastach

1. nie wiem
1. ponad 2k
3. same glupie ruski
4. ceny jakies kosmikos sam ich nie czaje ale mozna sie przyzwyczaic
5. sam nie mam klanu a serv ogolnie fajny gdyby nie te ruski

monrose

Witam  :)

Chciał bym nieco odświeżyć temat i kieruje parę pytań do graczy x13 Abbys. Zastanawiam się ze znajomymi nad przejściem z Gravelandu x13 na Abbysa x13. Co o tym myślicie? Czy jest to dobry pomysł czy marnowanie czasu na zaczynanie od początku. Nigdy nie grałem na Abbysie i nie wiem co myśleć o tym serverze; na waszym Forum w wielu postach narzekano na mało przyjaznych Rosjan, czy faktycznie warto się ich obawiać i nie wchodzić z nimi w jakiekolwiek dyskusje ( po ang. oczywiście - rosyjskiego nie znam )? Czy na serwerze mocno rzuca się w oczy ilość graczy ( ok. 1900 )? Na GL-u >600 online w dzień i spokojnie można sobie manorować w "Kata" bez obawy że wpadnie nam do sali jakiś "gracz" który umyśli sobie expić akurat właśnie w tej samej sali co my i niczym mu tego nie wyperswadujemy. Jak jest na Abbysie?
Czy na x13 jest/są polskie klany?

Prosił bym o w miarę szybką i rzetelną odpowiedź. Z góry dziękuje.

Wodniak

A wiec bardzo polecam server x13 abyssa, mamy tu calkiem fajny klanik jest nas 30 i powoli wspinamy sie po drabinie najlepszych klanow, jesli jestes zainteresowany to pm w grze mnie ( mam taki sam nick jak na forum) albo napisz na gg 1458856