Witaj
Gość

Wątek: Hatchling na rynku  (Przeczytany 3869 razy)

• Pochwał: 0

Hatchling na rynku
« dnia: Luty 05, 2009, 08:33:07 am »
Hej małe pytanie po ile chodzą hatchlingi? najbardziej zalezaloby mi na Wind Hatchlingu...

• Pochwał: 11

Odp: Hatchling na rynku
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 05, 2009, 09:27:28 am »
hmmm 35 lvl widzialem od 5kk do 15kk a nawet 20kk.

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 05, 2009, 11:23:23 am »
hmm a jeszcze jedno pytanie jako ze w l2 gram od tygodnia(ale mam Sh 42 lvl;P) i nie wiem czy moge swojego hatchlinga sprzedac i potem zrobic znow questa na kolejnego...?

« Odpowiedź #3 dnia: Luty 05, 2009, 01:21:19 pm »
możesz robic questa ile tylko chcesz razy :) nie mussiz nawet sprzedawac a juz mozesz miec 2,3 , 4  ...1231321 smoczkow (ale przyzwany moze byc tylko 1) jak moze nei wiesz teraz nie musisz bic zwierzakiem zeby dostawal exp, bedzie tam od Twojego expa zabierał. AA wyexp go do 55 lvl zmien w stridera i jest juz dobry zarobek :P

« Odpowiedź #4 dnia: Luty 05, 2009, 01:29:07 pm »
wlasnie zauwazylem ze moge sam bic mobki a jemu exp leci :D
a co do icjh ilosci to super bo widzac poziom trudnosci questa to latwy zarobek;D

tylko nasuwa mi sie kolejne pytanie:po ile chodzą stridery... :D
bo na rynku to widze tylko wolfy i baby petsy :D

« Odpowiedź #5 dnia: Luty 05, 2009, 02:06:20 pm »
stridery widzialem po 80-100kk a nawet i 120kk ale to wiesz różnie to bywa, czasami nawet ktos i wystawi za 50kk ale po wejsciu HB wlasnie pety i ich cena poszła w góre, a WIlki każdy własnie po wejsciu w/w HB to jest moda poprostu na nie. A male petki to wiesz buffy daja wiec fajna sprawa do expa, np emp 3.

« Odpowiedź #6 dnia: Luty 05, 2009, 02:21:02 pm »
wilki to ja w zoo sobie poogladam a hatchlingow nie :P
a co do baby petsów to fajna rzecz buffy,myslalem o takim ale jakos mało z nimi ludzi expi co nie zachecalo :P

« Odpowiedź #7 dnia: Luty 05, 2009, 04:18:02 pm »
ale chodzi wiesz o sprzedaż wilka. to juz jest ladny zarobek a expi sie go fajnie i szybko :)

a co do babe to wiesz moze i fajna sprawa dla Ciebie do expa by bylo jak grasz SH dobrze pamietam? i wiesz  miec Emp'a 3 to daje dużo.

« Odpowiedź #8 dnia: Luty 05, 2009, 08:41:17 pm »
co do wilka to sie zgadzam ze zarobek jest bo widzialem ceny ale ich jest pelno -jak chodze po giran ok 12h to z 3 wolfy na sprzedaz tak samo petsow :P...a hatchlingow zero...czego nie rozumiem bo moim zdaniem od wolfa lepszy jest hatch dla maga szczegolnie wind jako ze robic moze za malego tanka :D
no i wieeelki plus w stosunku do baby petsow-na striderze pojezdze a i on walczy :D a pety maja takie staty ze plakac mozna  :( wiec lepiej zeby byly z tylu,chyba ze da sie je rozwinac jakos ale o tym nic nie wiem...nic nie znalazlem takiego w necie kochanym... :?
a buffy...jak expie to buffer zawsze sie znajdzie i co miłe,gram tydzien po 10h dziennie(ferie...) i ani razu bufferowi nie płacilem,ba,nawet prosic nie musze,sami buffują za darmo :D zreszta kolega (SK 46lvl) ma cougara i probuje go sprzedac ale nikt nie chce :shock: a poza tym zdaje sie ze zaden nie ma empower 3 :P
max.empower 2... :P albo w HB coś inaczej jest juz... :P

i jeszcze pytanko:na stronkach czytalem ze mozna miec 3 pety max...czyli jak w koncu,3 czy ile chce???
« Ostatnia zmiana: Luty 05, 2009, 08:51:16 pm wysłana przez kyr »

« Odpowiedź #9 dnia: Luty 05, 2009, 10:08:37 pm »
z tego co ja wiem mozna miec ile sie chce.. o.O no taka prawda że przeciez tyle jest rodzajow petow ze bylo by to idiotyzmem ograniczenie do 3. A Różnica jest taka że wszystkie zoofile poprostu sa juz znudzeni Striderem bo juz był dostępny na c4 a Great wolf , fenir itp dopiero od HB.

poczytaj sobie tutaj

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,25266.0.html

« Odpowiedź #10 dnia: Luty 06, 2009, 07:53:04 am »
dawno go juz czytalem :P
ale tera po nim nasunelo mi sie pytanie jako ze wolfy po 55 lvl i kolejno na 60,65 i 70 dostaja po nowym skillu a jak to jest ze striderami?nigdzie nic nie ma na ten temat czyli wynikaloby ze jadą na tych skillach co je maja od narodzin jako hatchlingi... :?

• Pochwał: 4

• :D:D
« Odpowiedź #11 dnia: Luty 07, 2009, 07:27:32 pm »
strider ma lol staty... 60lvl wind z topowym sprzętem ma 300 p.atk, niezbuffowany fenrir 70 prawie 2000p.atk. Jest roznica? jest. Dlatego wlasnie ludzie lvluja wilki a nie smoki.