Ksiazka nie chcaca sie usunanc!

Zaczęty przez Not4you, Luty 05, 2009, 09:23:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Not4you

Witam, niedawno zrobilem sobie mutanta he/sws i w inventory mam książkę Guardian of the tablet - vol.1 - to ta chyba od 3 profki, i ona wlasnie nie chce mi się usunanc. W inventory mam takze quest itemy takie jak podwojny red totem, wesley mixing stone. Moze jest to jakos z tym powiązane. Z góry dziękuję i proszę o pomoc...
Dragon x15     Hawkeye 76
Aurora x15      Dark Avenger 78 <R.I.P>

Kazuya

a usuń questa to qi item również sie usuną
rpg x5 [gh85]

Not4you

usunołem, mam questy : supplierer of reagents i an arrogant serach...
Dragon x15     Hawkeye 76
Aurora x15      Dark Avenger 78 <R.I.P>

McViRR

sorka, ale po co usuwać QI skoro one nic nie ważą, ani mniejsca w EQ nie zajmują?

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

MastJedi

Cytat: McViRR w Luty 06, 2009, 06:06:44 PM
(...) ani mniejsca w EQ nie zajmują?
Lol, a od kiedy to? Chyba, że na tym serwie...

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Asta Entreri

Cytat: MastJedi w Luty 06, 2009, 06:45:35 PM
Cytat: McViRR w Luty 06, 2009, 06:06:44 PM
(...) ani mniejsca w EQ nie zajmują?

Pozdrawiam
jeez...wyróżnienie to nie za inteligencję tyś dostał...przecież jest oddzielny bag dla q itemów, więc nie zajmują one miejsca w eq isn't?
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Triss

to ,ze jest oddzielny nie znaczy ze nie zajmuja pozdro ;d

..::Provider::..

MastJedi

@Asta - ile czasu grasz w L2, lol. Odkąd ja gram na retailu  _zawsze_ quest inventory wliczało się w ogólną sumę możliwych przedmiotów do noszenia. Podobnie jak to co masz _na sobie_, a nie w inw. Sprawdź.

Chyba, że na Twoim serwie nie działa...

Pozdrawiam
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight

bula

Cytat: MastJedi w Luty 06, 2009, 06:45:35 PM

Pozdrawiam
Cytat: MastJedi w Luty 06, 2009, 09:19:52 PM

Pozdrawiam
tak, PP ownuje wszystkich wszedzie

Pozdrawiam

MastJedi

@bula, przyjąłem do wiadomości, że ludzie na tym form grają na różnych serwach i doskonale wiesz, że na każdym rozwiązania zależą wyłącznie od zdolności/widzimisię admina.

Do meritum. Screen shoty robione 5 min temu - jeszcze cieplutkie. Serwer Phoenix - retail/oficjal ten płatny, nie jakiś oficjal-privat.

I liczymy. W sumie 62 sloty zajęte na 80 dostępnych (prawy górny róg obrazka).

- na sobie - Majestic - 4 + tiara + rogi = 6
- miecz + tarcza = 2
- biżuteria 5
W sumie ubranie - 13 pozycji

W plecaku - (teraz będzie matematyka wyższa) 6 wierszy po 7 przedmiotów to daje 42 sztuki + 5 w ostatnim wierszu co razem
wynosi 47

47 + 13 to 60. A gdzie jeszcze dwa itemy? Ano siedzą w qest inventory..

Pozdrawiam

PS. Robe mimo iż zajmuje 2 sloty liczy się jako jeden przedmiot sic! Też się zdziwiłem jak liczyłem :)

Asta Entreri

Cytat: MastJedi w Luty 06, 2009, 09:19:52 PM
@Asta - ile czasu grasz w L2, lol. Odkąd ja gram na retailu  _zawsze_ quest inventory wliczało się w ogólną sumę możliwych przedmiotów do noszenia. Podobnie jak to co masz _na sobie_, a nie w inw. Sprawdź.

Pozdrawiam
miałem hero na retku w czasach, w których ty raczkowałeś na retku albo dopiero dowiadywałeś się że wynaleziono coś takiego jak l2
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

MastJedi

Cieszy mnie Twoje poczucie humoru, ale jak ono ma się do prezentowanej wiedzy i przekazywanych informacji innym użytkownikom?
Wiem, trudno przyznać się do błędu/niewiedzy.

Pozdrawiam

PS. A co do retaila, to rozumiem, że byłeś/jesteś legit graczem i sam sobie wywalczyłeś tego Hero. Bez pomocy klanu.

Thorns

Temat zamykam bo spamem jedzie....

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.