jak zarobic x30

Zaczęty przez zenx1521, Luty 17, 2009, 09:30:02 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

zenx1521

tak jak w temacie chcial bym sie dowiedziec jak zarobic na serwerze x30 mialem pomysl ze spoilem ale nie wiem co spoilowac chce zebrac tyle kasy zeby starczylo na set talluma nc+6 jakies dualki s fajne i na bizu best a grade tak wiec co mam zbierac i ile zeby mnie bylo stac na te zeczy z gory dzieki za pomoc przepraszam ze napisane po Polskiemu ale pisze to z Psp komp zepsuty jak na niego wejde to poprawie

Laureavandrel

Cytat: zenx1521 w Luty 17, 2009, 09:30:02 PM
tak jak w temacie chcial bym sie dowiedziec jak zarobic na serwerze x30 mialem pomysl ze spoilem ale nie wiem co spoilowac chce zebrac tyle kasy zeby starczylo na set talluma nc+6 jakies dualki s fajne i na bizu best a grade tak wiec co mam zbierac i ile zeby mnie bylo stac na te zeczy z gory dzieki za pomoc przepraszam ze napisane po Polskiemu ale pisze to z Psp komp zepsuty jak na niego wejde to poprawie
Generalnie to możesz zrobić TH,AW albo PW i otwierać boxy koło oren tam gdzie timac orki jest tam bodaj 12% na drop EWC i około 80% na EAC. A jak chcesz spoila to wbij ze 42 level i idz na EV na Valley Treant i spoiluj z nich tez EWC spoilujesz i dropisz jakieś książki.