Porównanie postaci na Hellbondzie

Zaczęty przez Alfik0406, Luty 20, 2009, 12:22:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alfik0406

Elo wszystkim, zakładam temat aby zebrać informacje jak poszczególne klasy spisują się na hellbondzie. oczywiscie chodzi mi o hellbonda dragonowskiego :D. Napewno nie jedna osoba zastanawia sie co będzie lepsze co dostanie w "4 litery" A wiedz proszę wszystkich GRAJĄCYCH NA ARENIE !!! o krótki opis jaka klasa i jak się spisuje.

Np. he/wk / sps/ee / sps/es  / pr/bd  / nekro/pp  itp.

ScovY

Jeśli ktoś będzie w stanie pomóc to mógł by powiedzieć jak wygląda sprawa z gladem/wk
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

Thorns

jak na razie nikt wam nie pomoze bo arena jest prawie pusta, nie ma gm shopow   wiec nikt nie siedzi bo nie ma nawet skad wziąć potek..   a jesli chodzi o parametry postaci  to tego jeszcze nikt nie wie..  co DRAKE wymysli
beda placze  to beda ciecia charów

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Alfik0406

wznawiam temat może coś już wiadomo??

Morok111

dalej po staremu....
propo tej super postaci to jak hellbound będzie tak jak powinien być to sk/aw będzie się sprawiać nieźle i pewnie sps/es, ze względu na sumona..

btw.
Gdzieś już o tym pisałem chyba w dziale subek, poszukaj a znajdziesz ;)
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

Matiasso

Wiem tyle, ze z magów The Best będzie SH
Może przybędzie troche sh/ol :P
Ja osobiście gram sh/wk i polecam ta postac do pvp ;)
Nie wspomne juz, że chyba na razie jest taki tylko jeden na Servie :D

Daab

Ja zasłyszałem że Necro będzie miał słabsze nuki. A miałem robić z mojego elfika Necro / EE  ~_~
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć

Morok111

też własnie planowałem necro ee po wejściu HB sobie zrobić, ale osłabiają go już jak mogą ;) kiedyś dojdzie do takiego stanu że necro będzie bił po 20 dmg ;)
propo tego SH, to tak bedzie dobry fakt, SH/OL hmm też niczego sobie, chociaż teraz sh/ps jest dobry a jak ktoś gdzieś napisał na HB ma byc nieśmiertelny (ofc z bufami, chociaż bez nich pewnie też będzie dawał radę) SH/SE/BD też pewnie będą się dobrze sprawdzać....

IMO
sk/aw będzie wyczesany i wg. mnie przybędzie duzoooo własnie tych postaci co wymieniłem ;)

Btw.
Myślę że już wszystko jasne i do tematu już nic więcej nie wniesiemy :)
Poczytaj dział subek tam też jest napisane coś o HB.

pozdrawiam
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

Daab

Cytat: Morok111 w Marzec 17, 2009, 01:47:40 PM
też własnie planowałem necro ee po wejściu HB sobie zrobić, ale osłabiają go już jak mogą ;) kiedyś dojdzie do takiego stanu że necro będzie bił po 20 dmg ;)
propo tego SH, to tak bedzie dobry fakt, SH/OL hmm też niczego sobie, chociaż teraz sh/ps jest dobry a jak ktoś gdzieś napisał na HB ma byc nieśmiertelny (ofc z bufami, chociaż bez nich pewnie też będzie dawał radę) SH/SE/BD też pewnie będą się dobrze sprawdzać....

IMO
sk/aw będzie wyczesany i wg. mnie przybędzie duzoooo własnie tych postaci co wymieniłem ;)

Btw.
Myślę że już wszystko jasne i do tematu już nic więcej nie wniesiemy :)
Poczytaj dział subek tam też jest napisane coś o HB.

pozdrawiam

I co będziesz robił mimo wszystko tego Nec/ EE ?? Tak szczerze to ostatnio spotkałem się z różnymi opiniami. M.in. taką że Nec wcale nie został osłabiony, tylko doszły bufy anty darc att. a moc skili pozostała i pozostanie i wszystko ma zależeć od tego czy drake dobrze zainstaluje system atrybutów. Ja tam nie wiem co zrobić z moim elfikiem.... Nec / ee ; SPS / EE ; HE / sws (dobry to huntowania moonstonkow na następnego suba :D ) choć na początku byłem napalony na nec / ee  :P a pewnie skończe jako sps / es   :o

Laner

SH/PS w HB z łączonymi subkami powinien być overpower (mowa o L2)(jeśli macie możliwość mieszania klas w sposób: elf/dark elf to SH/ES = zabijcz sfiatof)
Tutaj niestety ciężko powiedzieć ale myślę że aż tak dramatycznych zmian nie będzie bo żeby ope nie był to naprawdę musieliby go nieźle nerfnąć;p
Necro wcale nie zostaje osłabiony w hb dochodzą tylko nowe buffki antidark

Daab

Cytat: Laner w Marzec 18, 2009, 08:10:14 PM
SH/PS w HB z łączonymi subkami powinien być overpower (mowa o L2)(jeśli macie możliwość mieszania klas w sposób: elf/dark elf to SH/ES = zabijcz sfiatof)
Tutaj niestety ciężko powiedzieć ale myślę że aż tak dramatycznych zmian nie będzie bo żeby ope nie był to naprawdę musieliby go nieźle nerfnąć;p
Necro wcale nie zostaje osłabiony w hb dochodzą tylko nowe buffki antidark
Cytatdochodzą tylko nowe buffki antidark

Więc właśnie o tym mowa :) (przydałby się cancel  8) )

Jak tylko zauważą że SH/PS jest overpowah to dostanie nerfa jak he/tyr i po zabawie

Demitry

SH/PS to będzie wykoksowane :) Słyszałem, że PS w hb będzie miał self buff'a coś w stylu własnego emp'a więc jeżeli taka postać będzie mogła latać na podwójnym empowerze  to będzie naprawdę wymiatała :) Swoją drogą co myślicie o sporc/es ? O tej subie też coś słyszałem, że w hb też będzie dobra... macie jakieś swoje opinie na jej temat ?

Matiasso

Cytat: Demitry w Kwiecień 08, 2009, 04:09:59 PM
Swoją drogą co myślicie o sorc/es ? O tej subie też coś słyszałem, że w hb też będzie dobra... macie jakieś swoje opinie na jej temat ?

Mialem w klanie takiego ... Wedlug mnie to strata horna ... nie ma wiekszej roznicy w stosunku do spsa poza nukiem i kilkoma skillami ... nie masz draina itp czyli cala twoja zabawa to nukowac do bolu az koles dostanie m.crita ;)

Laner

Cytat: Demitry w Kwiecień 08, 2009, 04:09:59 PM
SH/PS to będzie wykoksowane :) Słyszałem, że PS w hb będzie miał self buff'a coś w stylu własnego emp'a więc jeżeli taka postać będzie mogła latać na podwójnym empowerze  to będzie naprawdę wymiatała :) Swoją drogą co myślicie o sporc/es ? O tej subie też coś słyszałem, że w hb też będzie dobra... macie jakieś swoje opinie na jej temat ?

Z tym self buffem w stylu empa u PS'a to jakaś bzdura:P

Matiasso

Ps jak kazdy summoner bedzie mial 3 buffki od summona ale nie jestem pewnien czy to na pewno w HB

Co do empa to sh bedzie mial empowering echo