Witaj
Gość

Wątek: PvP  (Przeczytany 2386 razy)

• Pochwał: 0

PvP
« dnia: Luty 21, 2009, 02:03:11 pm »
mam takie pytanko odnosnie PvP. czy taka postac jak bd/glad i do tego buffy wc bedzie dobra na pvm/pvm jaki set itd mam kupic?gram na nightmare
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2009, 02:19:33 pm wysłana przez zenx1521 »

Odp: PvP
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 21, 2009, 06:03:58 pm »
Moje zdanie jest takie gram w to już ponad 2 lata .Nie jest istotne kim będziesz co  chesz zrobic i co masz wszyscy juz na tych serwerach zaliczyli glebe .Siła nie w 1 graczu a klanie znajomych poprostu online.Będziesz miał itemki  lv high połozysz 3 moze 4 a potem zbiorą sie i sklepią tyłek .Dobry klan wierzytelne ally jeśli prosisz o pomoc w słusznej sprawie stawia sie wszyscy i jest OK. Jesli nie wierzysz popatrz na pvp  niebiańskie itemy i padają jak muchy .Siła to wielu graczy Online a tak jak masz z 10 wojen a nikt nie wbija do gry pozostaje Ci pograć na respawnie :)Reasumujac postać musisz lubieć wypróbować na high rateowych serwerach i wybrać to co Ci najbardziej odpowiada .To co lubisz a jeśli się nastawisz że chcesz zawsze wygrc i który wymiata .Niech Ci Mod Thorns odpowie sam wielokrotnie leżał choc ma itemki nieziemskie.Musisz wybrać postać którąpolubisz na lata :) a wtedy 1 death czy 100 nie zmąci Ci pasji do tej Gry

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 21, 2009, 08:45:55 pm »
mam jeszcze 1 pytanko na serwie x 30 ol mahum fur powinien leciec bardzo czesto a mi leci tak co 6potworkow wie ktos moze czemu? sorki za pisanie po polskiemu ale alt mi sie zepsul

« Odpowiedź #3 dnia: Luty 21, 2009, 09:22:03 pm »
To normalka kiedyś z mahuma wylatywało full poustawiał admin że teraz trzeba się napocić aby coś wyskoczyło świadczy o tym cena Combata na Dragonie od 700 do 900 K .Jak sam zauważasz większosć nie trzyma się tutaj kupy :( ale jest to jeden z niewielu serwerów który trzyma się juz około 5 lat .Choć jego kroniki pachną juz Biskupinem wszędzie Gracia 2 a tutaj ?? .THORN MODERATORZE WALCZYSZ O WPŁYWY MOZE ODPOWIESZ KOLEDZE .Z Całym szacunkiem Thorns to jeden z nielicznych wporzo grających w L 2 ale ma  30 dzieche na karku :)

« Odpowiedź #4 dnia: Luty 21, 2009, 09:35:38 pm »
cos Ty sie tak Thornsa przyczepil -.-" robi tu naprawde dobra robote i to co robi z wolnym czasem to jego sprawa a nie Twoja :>

« Odpowiedź #5 dnia: Luty 21, 2009, 10:41:14 pm »
a moze to  byc wina tego ze jakiegos pliku niemam sciagnietego? w drop kalku na DN pisze ze jest 100% ze dropnie to co to ma byc?

« Odpowiedź #6 dnia: Luty 22, 2009, 10:10:02 am »
Ja nie wiem więc sie nie wypowiem dlaczego ale Thorns ma obcykane L2 jak będdzie napewno udzieli Ci odpowiedzi.I nie czepiam się moda :) .Jest jedynym którego znam że jak padł Shadow przyszedł na Dragona i nie biadolił jak większosć polaków zabrał sie do roboty na Bsie dropił dc rekawice aż huczało :) Jeśli coś mam to do dzieci grających na serwch gdzie po ubiciu rzucaja stek przekleństw  łącznie z tłumaczeniem że nuie miał bufków itd itp :).Doradzam koledze tylko ze musi lubieć swoją postać a z machumków z tego co wiem nie wypada juz tyle furków jak przyczyna nie znam :) Pozdrawiam wszytkich szaleńców uzależnionych od L 2 :)a i rada nigdy nie dawaj pasów nikomu nawet klanowiczom za rok może 2 zemści sie to na Tobie chyba ze kolege znasz w realu.Wielu potraciło swe postacie kolesie wchodzili na nie znajac paski pisali do KoTeHku :) Gmki a ta zmieniaja im przesyłając na maila zatem drobna pomoc tak pasy i itemy nigdy :)

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #7 dnia: Luty 23, 2009, 01:32:11 pm »
yyyy na weekend w warszawie bylem a tu no prosze jak sie duzo o mnie pisze  hehe

po 1 primo:  Pytania o subklasy prosze zadawac w dziale do tego stworzonym : Sub-klasy

po drugie:
stare powiedzenie: kiedy wrogów kupa kazdy szermierz dupa, bez wzgledu na sprzet.. sila jest w grupie

Glad/bd moze byc dobry tylko pod wzgledem tanców "pod reka" .. ale tylko jesli grasz duzo w pojedynke, lub chcesz byc klanowym/party BD, jest wiele wiecej lepszych kombinacji dla Glada do Pvp tym bardziej nie rozumiem czemu chcesz glada do pvm
Do farmienia są lepsze chary, a jesli chodzi ci o expienie to wybieranie sub klasy pod tym wzgledem mija sie z celem, wiec patrzac w przyszlosc jesli chcesz latac sam to glad/bd daje ci o tyle przewage ze bufy pp/wc trwaja dłuzej od dance (2 min) które masz zawsze, ale tez zawsze bedzie brakowalo pof/cov, a jesli chcesz latac z dualem na plecach to lepiej zrobic np glada/wk  i latac na plecech z bd/pp lub bd/wc...

@korthez

jasne ze wiele razy lezalem.. na shadow (3 lata temu?) mialem wszystko ze sprzetu (którego dorabialem sie sam krok po kroku )ale caly czas sie uczylem walczyc jak kazdy, były chwile ze padalem ale tez takie gdzie mialem satysfakcje wygrywajac 1vs1 z takimi postaciami jak benitoz czy p1ng itd
na dragonie poznalem co to jest dobre i zgrane party (thx for Syndicate) teraz jedynie wpadam na arene gdzie nie ukrywam
bez itemek ++ potrafie troche zamieszac vs 2-3, wszystko kwestia opanowania i poznania własnej postaci.
a pada sie zawsze bez wzgledu na doswiadczenie i sprzet, zawsze znajdzie sie ktos lepszy
nudne by bylo pvp gdyby sie ciagle wygrywało.

« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2009, 01:40:37 pm wysłana przez Thorns »

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #8 dnia: Luty 23, 2009, 10:19:27 pm »
mimo tego Thorns na starej arenie nie był kozakiem xD ale na arenie da rade zrobić dymek bez itemów++ i można nawet sie dobrze bawić bez itemków ++, ale do czasu kiedy przyjdzie kilka "itemków +++" których wcześniej udało Ci się sklepać samemu :)
Pozdro dla tych co grają dalej na DN ;)

pzdr i sorki że długo nie odpisywałem ale problemy z łączem netowskim ;)
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #9 dnia: Luty 23, 2009, 11:15:18 pm »
heheh i tu sie myslisz :)   wlasnie stara arene wspominam najlepiej :) (ta z testów tez byla niezla nawet w klanie mialem z 20 osob ) a na juz pelnej arenie jako jeden z pierwszych latalem na full bufie bo kilka dni po wstaniu areny mialem juz bd/se i pp/sws

A jesli masz na mysli to ze jak wpadalo na mnie cale party z toba wlacznie i dostawalem lanie  no to faktycznie kozak nie bylem :)
Na obecnej mialem 2 razy pvp z np. NUN  który ma am+a+16 dynasty seta +6 i full bosa i potrafilem wygrac z am+a+3 ^^  wiec itemki duzo nie robia

na testowej mialem 1k pvp+ i na obecnej tez mam ponad 2k+  bynajmniej nie z gludio :)  ale nie pisze wiecej , screenow tez nie daje bo jak wiemy morok z ktorego
az kipi sympatia do mnie..   :P zaraz mi zacznie gadac ze sie za takiego super PRO uwazam  hehe no nie morok??  tylko wpadasz tu by mi cos wypomniec  hehe

Na obecnej arenie za bardzo grac mi sie nie chce, tam juz rozwinelo sie zycie i walki  klanowe a ja nie mam juz na to czasu :)

I nigdy nie mowilem o sobie PRO gracz... po prostu co nie co wiem juz o tej grze po 4 latach a najbardziej cenie "GF" zarowno po wygranej jak i przegranej walce

« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2009, 11:29:32 pm wysłana przez Thorns »

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #10 dnia: Luty 24, 2009, 07:23:45 pm »
e tam przesadzasz, nie piszę nic o pro... chciałem żeby wyszła ironia, a ty to traktujesz jak obrazę aj...

poza tym stara arena byłą lepsza 20x.. i też pamietam jak zbijaliśmy pk w 3 na varce a tutaj wpada thorns i nas kładzie sam 1.. a my tylko lolz omfg... i tak było chyba 3x pod rząd ;D
była git wtedy, teraz mi się nie podoba, ale idzie grać.

btw.
A screeny możesz dać ja też mam ich troche ;) najwięcej z obrony zamku w rune ;)
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

« Odpowiedź #11 dnia: Luty 24, 2009, 08:20:36 pm »
Namyslilem sie i doszedlem do wniosku ze nie podoba mi sie glad chcialbym zrobic jakas postac z ps i mam pare pytan
1.z kim go zrobic i czy np jesli to mutek to czy mam robic retaila? jak tak to kogo żeby go szybko zrobic
2.jakie beda mocne strony tej postaci
3jakich bufferow moge 3 lineage na raz czyli czy np wc/bd i sws/se czy innych?
4O co lazi z tymi retailami itd ze mianami class
5Jaki sprzet ma byc dla takiej postaci z ps/?
6i sposoby gry czyli jak na pvp i pve? z gory dzieki sorki za to ze pisze po polskiemu ale nia mam czasy to to szybko pisze jak potem wejde to zmienie ;]

« Odpowiedź #12 dnia: Luty 24, 2009, 08:22:17 pm »
aha no i jeszcze jak tu zarobic kase? to pytanko mnie meczy ;/ prosze o pomoc gram na nightmare x30 ;p

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #13 dnia: Luty 24, 2009, 09:05:27 pm »
Wydaje mi się ze na wszystkie Twoje pytania znajdziesz odpowiedz szukając troszkę na forum...

Btw. Dobrze używać opcji "modyfikuj" ;p
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 02:08:18 pm wysłana przez ScovY »
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

« Odpowiedź #14 dnia: Luty 25, 2009, 01:17:58 pm »
aczkolwiek prosił bym o odpowiedź

« Odpowiedź #15 dnia: Luty 25, 2009, 04:25:51 pm »
mysle nad spellhowlerem jako subka lub pr albo jeszcze sk prosze o pomoc i czy np taki ps/sh da rade innym? bo ta psotac by mi sie najbardziej podobala ;]
i ktora robic 1 ? bo moge jszcze wybrac ;p

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #16 dnia: Luty 26, 2009, 01:14:10 pm »
Czy da rade innym? To zależy na kogo trafisz.
A zacząć lepiej od sh bo szybciej wyexpisz
« Ostatnia zmiana: Luty 26, 2009, 03:10:49 pm wysłana przez ScovY »
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..