Witaj
Gość

Wątek: powrót na dn dragon x15  (Przeczytany 2417 razy)

• Pochwał: 0

powrót na dn dragon x15
« dnia: Marzec 13, 2009, 08:05:26 pm »
mam parę pytań

1. Czy pojawiają nowi gracze?
2. Czy bez sub'y mam jakieś szanse na servie?
3. łatwo o horna?
4. Czy dalej opłaca się grac sps'em?
5. Jak wygląda sytuacja z rzeczami b-grade
6. Czy znajdzie się klan który przyjmie kogoś z zerowym doświadczeniem?

Mój char to 55 sps

Odp: powrót na dn dragon x15
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 13, 2009, 08:14:32 pm »
mam parę pytań

1. Czy pojawiają nowi gracze?
2. Czy bez sub'y mam jakieś szanse na servie?
3. łatwo o horna?
4. Czy dalej opłaca się grac sps'em?
5. Jak wygląda sytuacja z rzeczami b-grade
6. Czy znajdzie się klan który przyjmie kogoś z zerowym doświadczeniem?

Mój char to 55 sps
1. Wydaje mi się, że tak, przynajmniej ostatnio spotkałem parę nowych osób.
2. Raczej małe, bez suby mało zdziałasz, chociaż ja moim necrusem często chodziłem, nawet na siege.
3. Różnie 15 -40 golka wypada, ale znam który chodzili nawet po 100-pare razy na golke i im nie wypadała
4. Tak
5. Nie rozumiem pytania, rzeczy b-grade ogólnie (sety) ostatnio nie patrzyłem, ale pamiętam, że chodziły kiedyś do 300kk, teraz myślę, że ok. 150kk (chyba).
6. Myślę, że tak, jak by co to mogę ci pomóc, PM mi to coś się załatwi :) .
« Ostatnia zmiana: Marzec 13, 2009, 08:16:05 pm wysłana przez Zovi »
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 13, 2009, 11:26:37 pm »
Zovi odpowiedział ci dokładnie tak jak teraz jest na DN, ja tylko się wtrące do pytania z golką:

zaczerpnięte z forum DN ;)
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 14, 2009, 12:52:10 am »
eee to szansa na horna i tak ciągle wieksze niz wygrana w lotka  :D

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 14, 2009, 01:03:10 am »
Ale to chyba jakiś trochę starszy screen, bo widzę, że mój CL tam jest :) . Myślę thorns, że szansa jest pomiędzy wygraniem w totka, a zdobyciem horna jest porównywalna :D .
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 14, 2009, 01:24:47 am »
tego de questa ?? a nie z lota :D żeby tylko sube mieć gdzieś czytałem ze wystarczy w party być to prawda ??

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 14, 2009, 09:16:43 am »
tego de questa ?? a nie z lota :D żeby tylko sube mieć gdzieś czytałem ze wystarczy w party być to prawda ??

z questa tez dostaje tylko jedna osoba w party z ktorego padl "last hit" podstawa to miec w party destro, tyra lub sps szanse o wiele wieksze.

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

• Pochwał: 23

« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 14, 2009, 12:55:00 pm »
(...)" podstawa to miec w party destro, tyra lub sps szanse o wiele wieksze.
Ja bym dorzucił jeszcze jakiegoś ogarniętego łucznika. Też ładnie over-hitują -> zadają last hit :)

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

« Odpowiedź #8 dnia: Marzec 14, 2009, 01:06:58 pm »
(...)" podstawa to miec w party destro, tyra lub sps szanse o wiele wieksze.
Ja bym dorzucił jeszcze jakiegoś ogarniętego łucznika. Też ładnie over-hitują -> zadają last hit :)

Pozdrawiam
DEstro+necro i jego summon + tyran (najlepiej kilku)  i  oczywiscie full support a szanse na last hita masz zajebiste.

Dobym p jest tez 4x destro + bd+pp
zzOMGzz AW/sk

« Odpowiedź #9 dnia: Marzec 14, 2009, 02:50:43 pm »
Moim zdaniem sh/ sps/ necro mają największe szanse na horna. Dlaczego? :) Dlatego, że necro i sh mają wielce przydatny... damn :/ zapomniałem nazwy, to co jak się ma mało HP to bije mocniej, więc kilka razy było tak, że golka się tylko na mnie agrowała, co niestety nie zbyt dla mnie było fajne, bo miałem mało HP. SPS, to oczywiście aura flare pod koniec HP golki i jest bardzo duża szansa na horna dropowego.

• Pochwał: 23

« Odpowiedź #10 dnia: Marzec 14, 2009, 05:50:22 pm »
Curse Death Link.
A jak się na ciebie zagruje to zawsze jeszcze masz Vampira i poty :D

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

• Pochwał: 2

• Sh!t happens... So do I XD
« Odpowiedź #11 dnia: Marzec 14, 2009, 09:02:13 pm »
Nowych jest tyle co kot napłakał bo rynek podstawowych matsów leży martwy. 0 sklepów w Dion i gludio. A newbie bez sprzedaży dropów nie wyżyje raczej tylko z wydrpionej adeny.... Jedyny sensowny wybór to zaczać grać spoilem albo daggerem, choć na forum pojawił się topic nałogowo spoilujących graczy, którzy żalą się, ze o drop to cholernie ciężko i gra spoilem w ogóle się nie opłaca..... mówiąc krótko chcesz grać to tylko daggerem i na początku staraj się zabijać ol mahumy :) Oby na Hellboundzie drake poprawił drop rate :/