Witaj
Gość

Wątek: Gracia Part 2  (Przeczytany 26105 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Gracia Part 2
« Odpowiedź #25 dnia: Marzec 27, 2009, 10:12:36 am »
Gm może zapewniać ze z Ru Offa nic oficjalnie nie maja ale to Rosjanie prawie tak jak Polacy czyli będą mieć all z Ru offa. a btw rb frintezza pojawia się w IL? bo jak tak to go na abyssie jeszcze nie ma albo ja nic nie wiem i system dueal/dual którego także jeszcze nie ma to niech się administracja abyssa weźmie ostro do roboty
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

• Pochwał: 5

• Head Shoot!
« Odpowiedź #26 dnia: Marzec 27, 2009, 01:37:58 pm »
Wiekszosc skrypterow ostatnimi miesiacami pracowala nad gracia, dlatego tez interlude zostalo pozostawione same sobie.
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

• Pochwał: -4

• du not peka mi ploks
« Odpowiedź #27 dnia: Marzec 28, 2009, 11:27:16 am »
ehh dzieci drogie...

Tak naprawdę to tylko "gdybacie". Poczekajmy z CT2.2 jak wejdzie. Potem będziemy oceniać co zrobili. Czy wszystko będzie działać - pewnie nie będzie. Nie tak prosto jest to wszystko zrobić. Liczyć tylko, że nie będzie większych problemów z przechodzeniem między częściami. System Duel`i chyba nie jest aż tak istotny dla całej gry. Ważne jest to by działały skille, by był dostępny cały sprzęt no i Frycia - przydało by się by ją zrobili :P

Pożyjemy - zobaczymy. Modlić się tylko by coś ciekawego wymyślili. Może bym zdobył się na to by odkurzyć swojego tanka (HK) na x10A i trochę przyfarmić :P

• Pochwał: 18

• <3
« Odpowiedź #28 dnia: Marzec 28, 2009, 12:37:35 pm »
ehh dzieci drogie...

Tak naprawdę to tylko "gdybacie". Poczekajmy z CT2.2 jak wejdzie. Potem będziemy oceniać co zrobili. Czy wszystko będzie działać - pewnie nie będzie. Nie tak prosto jest to wszystko zrobić. Liczyć tylko, że nie będzie większych problemów z przechodzeniem między częściami. System Duel`i chyba nie jest aż tak istotny dla całej gry. Ważne jest to by działały skille, by był dostępny cały sprzęt no i Frycia - przydało by się by ją zrobili :P

Pożyjemy - zobaczymy. Modlić się tylko by coś ciekawego wymyślili. Może bym zdobył się na to by odkurzyć swojego tanka (HK) na x10A i trochę przyfarmić :P

/agree

Jeżeli będzie działać to co powinno to będzie zajebiście i wbijam na abyss'a.
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

« Odpowiedź #29 dnia: Marzec 28, 2009, 12:41:28 pm »
Gm może zapewniać ze z Ru Offa nic oficjalnie nie maja ale to Rosjanie prawie tak jak Polacy czyli będą mieć all z Ru offa. a btw rb frintezza pojawia się w IL? bo jak tak to go na abyssie jeszcze nie ma albo ja nic nie wiem i system dueal/dual którego także jeszcze nie ma to niech się administracja abyssa weźmie ostro do roboty

frintezza w c5 sie pojawia  :D

• Banned

« Odpowiedź #30 dnia: Marzec 28, 2009, 02:06:57 pm »

frintezza w c5 sie pojawia  :D
na dexie pojawila sie pol roku po wprowadzeniu IL ludzie juz nawet zapomnieli ze ona powinna byc :> wiec looz.

« Odpowiedź #31 dnia: Marzec 30, 2009, 03:15:21 pm »
A wiadomo już kiedy Gracia wejdzie?

• Pochwał: 24

• mądrej głowie dość dwie słowie
« Odpowiedź #32 dnia: Marzec 30, 2009, 04:51:30 pm »
Mysle, ze nie ma takiej mozliwosci, zeby "szystko dzialalo".
Wiele rzeczy nie bedzie, ale powoli beda wprowadzac zmiany, poprawki, uzupelnienia i rozne uppy.
"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,
stosownie do charakteru myśli, któreśmy wysłali."

"Myśli nasze tworzą nasze oblicze i nadają mu właściwe indywidualne piętno.
Nasze myśli określają ruch, postawę i kształt całego ciała."

• <3
« Odpowiedź #33 dnia: Marzec 30, 2009, 07:18:39 pm »
A wiadomo może komuś kiedy wyjdzie już ta gracia?
Sebal- Life ...

• Pochwał: 5

• Head Shoot!
« Odpowiedź #34 dnia: Marzec 30, 2009, 09:13:51 pm »
Jakby ktos wiedzial to zapewne by sie ta informacja podzieli. Ludzie opanujcie sie troche i dajcie sobie na wstrzymanie. Codziennie sledze forum abyssa i jak cos bedzie wiadomo dam wam znac.
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

• <3
« Odpowiedź #35 dnia: Marzec 30, 2009, 09:20:58 pm »
No spoko.

Jakby ktos wiedzial to zapewne by sie ta informacja podzieli.

A jeśli nie :oops: ?
Sebal- Life ...

« Odpowiedź #36 dnia: Marzec 30, 2009, 09:27:34 pm »
My musimy wiedziec, my musimy ownowac xD

Ja juz dawno mam na wszystkich subach 80 lvl i 99%  :P  To jak czekanie na swieta :D
Serwer Abyss x7
Klan Wolfmoon
Nick Emilion
Ghost Hunter 79/Sagitarius 79/ Arcana Lord 80/Storm Screamer 77

Arion x4
Klan PHG
Nick Emilion
Arcana Lord 79/Spectral Dancer 77/SpellHowler 56

RPG-Club x5
Klan WolfMoon
Nick Emilion
Shillien Templar 79/Spectral Dancer 77

• <3
« Odpowiedź #37 dnia: Marzec 31, 2009, 05:18:57 pm »
My musimy wiedziec, my musimy ownowac xD

Ja juz dawno mam na wszystkich subach 80 lvl i 99%  :P  To jak czekanie na swieta :D

O ja pierdziele xD To ja wbijam od 1 lvl xD
Sebal- Life ...

• Pochwał: 24

• mądrej głowie dość dwie słowie
« Odpowiedź #38 dnia: Marzec 31, 2009, 05:25:55 pm »
Mi tez jeszcze sporo zostalo ;) - BH lvl 74,8
"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,
stosownie do charakteru myśli, któreśmy wysłali."

"Myśli nasze tworzą nasze oblicze i nadają mu właściwe indywidualne piętno.
Nasze myśli określają ruch, postawę i kształt całego ciała."

• <3
« Odpowiedź #39 dnia: Marzec 31, 2009, 05:29:20 pm »
Mi tez jeszcze sporo zostalo ;) - BH lvl 74,8

To i tak gratki, ja do tego czasu zastanowię się pal/destro ;p
Sebal- Life ...

« Odpowiedź #40 dnia: Kwiecień 01, 2009, 10:19:21 pm »
(***Koszalek: powiedzmy - odstawiaja) maniane z tym serwerem. Był c4 to i nawet newsy na angielskiej stronie sie pojawiały. Teraz ta stronka chyba jest zeby tylko byla (wróciła nagle).

//Koszałek Opałek: rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale starajmy sie zachowac odpowiedni jezyk na forum ;)
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 01, 2009, 10:26:12 pm wysłana przez Koszałek Opałek »

« Odpowiedź #41 dnia: Kwiecień 01, 2009, 11:25:39 pm »
Spokojnie, to tylko gra  :P Nie ma powodów do egzaltacji  :D
Serwer Abyss x7
Klan Wolfmoon
Nick Emilion
Ghost Hunter 79/Sagitarius 79/ Arcana Lord 80/Storm Screamer 77

Arion x4
Klan PHG
Nick Emilion
Arcana Lord 79/Spectral Dancer 77/SpellHowler 56

RPG-Club x5
Klan WolfMoon
Nick Emilion
Shillien Templar 79/Spectral Dancer 77

« Odpowiedź #42 dnia: Kwiecień 02, 2009, 02:33:27 pm »
(***Koszalek: powiedzmy - odstawiaja) maniane z tym serwerem. Był c4 to i nawet newsy na angielskiej stronie sie pojawiały. Teraz ta stronka chyba jest zeby tylko byla (wróciła nagle).

//Koszałek Opałek: rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale starajmy sie zachowac odpowiedni jezyk na forum ;)

Zawsze mnie śmieszyła taka frustracja... Stary, jeżeli chcesz grać tam, gdzie masz zawsze info po angielsku i wszystko zawsze będzie działać bez lagów i nizapowiedzianych padów serwera, to zapraszam na ofka. A jeżeli chcesz grać na privie, to chociaż przestań płakać nam tutaj, bo sam wiedziałeś na co się porywasz zaczynając tam grać.

Sam grałem ponad rok na abyssie x3 i nigdy nie emowałem, że za dużo ruskiego, że mało newsów, że jakieś pady serwera w weekend jak chciałem pograć itd. Nie podoba się, to wyjazd stąd i koniec...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #43 dnia: Kwiecień 06, 2009, 02:24:15 pm »
Stary... :) Skoro już tak rozmawiamy. Nie płaczę. Po prostu gram na Abyss od początków jego istnienia (prawie) i jestem zdumiony tym, że administracja ów też osoby zajmujące się serwerem po całości nie przykładają wagi na sprawy dotyczące też jakby nie patrzeć jakiejś części serwera. Mam tu na myśli cześć graczy, która pewnie nie jest zaciekawiona tym, że strona nie działa, że niczego konkretnie nie można się dowiedzieć.

Nie do końca wiedziałem i większość ludzi tu grająca też nie wiedziała na co się porywa, bo jednak serwer miał swoje wzloty i upadki i mogę bez żadnych wyżaleń powiedzieć że wszystko chodziło fantastycznie pomijając tam jakieś szczegóły.
Również wcale nie przejmuje się jak serwer jest off, bo i tak mało gram... czasami raz, dwa na tydzień i tyle.

Mnie śmieszy, że to Ty wyskakujesz z tekstami o "emowaniu" i płakaniu, bo wydaje mi się, że większość powiedziałaby coś w stylu - "no racja, coś się dzieje nie tak, może jakieś prace nad serwerem. Miejmy nadziej, że wszystko wróci do normy."
Oczywiście chcę grać tu i czy gram tu czy tam nie ma to mniejszego znaczenia, bo wszystko to jest dla mnie rozrywką, której mi jednak brakuje i to często.

Pozdrawiam Mateusz.

• Pochwał: 1

• BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #44 dnia: Kwiecień 06, 2009, 02:53:00 pm »
Stary... :) Skoro już tak rozmawiamy. Nie płaczę. Po prostu gram na Abyss od początków jego istnienia (prawie) i jestem zdumiony tym, że administracja ów też osoby zajmujące się serwerem po całości nie przykładają wagi na sprawy dotyczące też jakby nie patrzeć jakiejś części serwera. Mam tu na myśli cześć graczy, która pewnie nie jest zaciekawiona tym, że strona nie działa, że niczego konkretnie nie można się dowiedzieć.

Nie do końca wiedziałem i większość ludzi tu grająca też nie wiedziała na co się porywa, bo jednak serwer miał swoje wzloty i upadki i mogę bez żadnych wyżaleń powiedzieć że wszystko chodziło fantastycznie pomijając tam jakieś szczegóły.
Również wcale nie przejmuje się jak serwer jest off, bo i tak mało gram... czasami raz, dwa na tydzień i tyle.

Mnie śmieszy, że to Ty wyskakujesz z tekstami o "emowaniu" i płakaniu, bo wydaje mi się, że większość powiedziałaby coś w stylu - "no racja, coś się dzieje nie tak, może jakieś prace nad serwerem. Miejmy nadziej, że wszystko wróci do normy."
Oczywiście chcę grać tu i czy gram tu czy tam nie ma to mniejszego znaczenia, bo wszystko to jest dla mnie rozrywką, której mi jednak brakuje i to często.

Pozdrawiam Mateusz.
A powiedz mi synku czy ty dotujesz serwer? Bo jeżeli nie to dla administracji jesteś tylko wypierdkiem który używa a nie płaci :p Potęga pieniądza :P

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
[quote author=120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

« Odpowiedź #45 dnia: Kwiecień 06, 2009, 03:24:46 pm »
Raz, że nie synku - od tego zacznijmy :)
A dwa: tak dotuje serwer, jeżeli można nazwać kupowanie CR dotacją serwera.

Pozdrawiam.

PS. Właściwie to kupowanie CR tylko, aby można było postawić sklep. Tak od czasu do czasu z kumplem zrzutę robimy.

« Odpowiedź #46 dnia: Kwiecień 06, 2009, 05:10:36 pm »
Dear players! If you read this post, then you are unable to login in game with old Interlude client.
Now we performing technical works which will last till 7 April 03:00 (GMT +03:00) and when they will be finished you will need Lineage 2: The Second Throne: Gracia Part 2 client to login in game.
While server are offline you can discuss this news at forum and vote for us in ratings.
We congratulate you on the beginning of a new stage in The Abyss life and we wish you pleasant game.
Z tego co mi google powiedzialo to od jutra bedziem mogli cieszyc sie Gracia na Abyssie

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #47 dnia: Kwiecień 06, 2009, 05:36:36 pm »
no to czekamy na pierwsze opinie ile rzeczy działa ;S
League of Legends

« Odpowiedź #48 dnia: Kwiecień 06, 2009, 06:03:13 pm »
Oby duzo rzeczy dzialalo :D:D

• <3