Gracia Part 2

Zaczęty przez Gold dragoN, Marzec 24, 2009, 10:57:42 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Steve

No ale jak na razie to chyba na Abyss zmienił się jedynie interface. :(

Asta Entreri

interface to sprawa klienta, nie serwera.
a jak to powiedziano na forum abyssa na razie wprowadzono TYLKO obsługę klienta(ergo - nie ma NICZEGO z Gracii, to cały czas jest lolinterlude), a updaty będą wprowadzane stopniowo...czyli mniej więcej przy CT3 powinni skończyć Interlude a jakiś miesiąc przed premierą L3 będzie pełna Gracia...optymistycznie licząc.

krótko mówiąc - z dużej chmury mały deszcz a adminowie zrobili graczy czekających na gracię w uja.
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Gold dragoN

Cytat: Asta Entreri w Kwiecień 10, 2009, 08:08:26 PM
a jak to powiedziano na forum abyssa na razie wprowadzono TYLKO obsługę klienta(ergo - nie ma NICZEGO z Gracii, to cały czas jest lolinterlude), a updaty będą wprowadzane stopniowo...czyli mniej więcej przy CT3 powinni skończyć Interlude a jakiś miesiąc przed premierą L3 będzie pełna Gracia...optymistycznie licząc.

krótko mówiąc - z dużej chmury mały deszcz a adminowie zrobili graczy czekających na gracię w uja.

Nikt nie zrobil nikogo w balona, bo po 1 zaden admin nie pisal ze bedzie full gracia, cuda na kiju. Po 2 ktos kto gral wczesniej na abyssie i "przezyl" przejscie z c4 / interlude powinien wiedziec, jak to bedzie wygladac.
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

Gang

no właśnie tak jak było z c4 na IL wszyscy pisali Abyss fail oo shit itp ale jakoś się dało przeczekać i co IL było w 80 albo więcej procentach wprowadzone, a teraz znowu leszcze myślą ze Lineage to mario i wszystko można raz dwa trzy wprowadzić potrzeba czasu poczekajcie i będzie git na razie to pierwsze śliwki robaczywki, pogadajmy za 2~3 miesiące i zobaczymy czy nadal abyss fail. życzę wam cierpliwości bo jej nigdy za wiele
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Steve

Nie wiecie może co się dzieje z x10a?? Co chwile mam DC i jest napisane server status DOWN. Kilka razy zalogowałem się jak był status down... nie wiem co jest grane a obczajiłbym troche gry po malej przerwie.

Gang

wprowadzają Gracje czyli siłą rzeczy serwer może być down spróbuj później i nap jeśli problem będzie się nadal powtarzał i nie będziesz mógł wbić na żaden serwer
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Morswin

Czyli na Abyssie jest jak to ktos kiedys napisal Gracierlude :D

Asta Entreri

Cytat: Gold dragoN w Kwiecień 10, 2009, 08:15:21 PM
Cytat: Asta Entreri w Kwiecień 10, 2009, 08:08:26 PM

Nikt nie zrobil nikogo w balona, bo po 1 zaden admin nie pisal ze bedzie full gracia, cuda na kiju. Po 2 ktos kto gral wczesniej na abyssie i "przezyl" przejscie z c4 / interlude powinien wiedziec, jak to bedzie wygladac.
więc powiedzże mi, na jaką cholerę wprowadzali obsługę klienta Gracii skoro nie wprowadzają jednocześnie features graciowych?

Gold dragoN

The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

Yezo

tak to sie teraz nazywa ;P
League of Legends

Stroke

Na dexie nie jest inaczej o reszscie off serwerow nie mowie bo to komedia :D

Asta Entreri

Cytat: Gold dragoN w Kwiecień 11, 2009, 07:27:13 PM
Bo robia to stopniowo
czyli jak to yezo odrobinę bardziej zakamuflowanie ujął admini abyssa chcą przyciągnąć ludzi plikami l2off działającymi na Gracii, zią! ergo - z obietnicami adminów abyssa było jak z tymi polskiego rządu - miało być piknie, ślicznie, Yrlandia a mamy jedno wielkie gówno...

co do dexa - oni przynajmniej jak wprowadzili obsługę klienta HB to nie dla interfejsu...

Yezo

Cytat: Stroke w Kwiecień 11, 2009, 07:36:42 PM
a co ma dex do gracii na abyssie :O albo jej braku  :oops:
League of Legends

Steve

Ja wole poczekać. Jak wszyscy z C4 na Interlude wyczekiwali to i na Gracie wyczekają :)
Przynajmniej może z tego względu, że stopniowo się to wszystko odbywa, to nie będzie dwu miesięcznego wipe'a.

PS. Jak wcześniej pisałem to problem z logowaniem tylko na x10 u mnie sie pojawia. Ogólnie cały czas jest down.
Wrzuciłem box patcha tego co miałem na IL i gra się nie włączała. Więc jak ktoś nie ma instalki to nie ryzykować lepiej. Jest może jakiś box patch po aktualny klient?

Stroke

Cytat: Yezo w Kwiecień 11, 2009, 07:46:54 PM
Cytat: Stroke w Kwiecień 11, 2009, 07:36:42 PM
a co ma dex do gracii na abyssie :O albo jej braku  :oops:
Mimo tego ze na dexie i abyssie w tym samym czasie byl IL to tylko na jednym gospodarka zostala skopana przed adena dupe :D wiec....

A ma to ze na abyssie jak cos wprowadzaja to sprawdzaja! na dexie bywa roznie... hebry, adena dupe :)

Yezo

pytam jeszcze raz co to ma do tematu? Gracia na abyssie  :oops:
League of Legends

Koszałek Opałek

Cytat: Yezo w Kwiecień 12, 2009, 10:09:08 PM
pytam jeszcze raz co to ma do tematu? Gracia na abyssie  :oops:

Nic - dlatego dalej prosze w temacie ;)
"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,
stosownie do charakteru myśli, któreśmy wysłali."

"Myśli nasze tworzą nasze oblicze i nadają mu właściwe indywidualne piętno.
Nasze myśli określają ruch, postawę i kształt całego ciała."

Kalion

Czy "Lineage II Gracia 2 Full Client" i "Lineage 2 Gracia part 2" różnią się czymś i czy mając tego pierwszego mogę grac na Abyssie?

Steve

Jeżeli to ze strony Abyssa to pewnie w tym pierwszym jest juz patch. Nie wiem.

Morswin

RAczej sie chyba nie rozna. Ja na twoim miejscu i tak zrobilbym update zeby sie upewnic, ze bedzie dzialac :)

Healek

Jak teraz wygląda Gracia part 2 na abyssie(w sensie co działa a co jeszcze nie)?? Bo właśnie chce zacząć grac na x300.

Gang

kamaelów nie ma,skille nie działają,jest wyspa hellbounda podajże, z mobów lecą fire stone czy inne kamyczki do armorów i broni ale chyba jeszcze się tego nie da włożyć(nie wiem) ogólnie jest mało rzeczy a x300 umiera 1k średnie online tylko głupie donaty biegają w czerwonych lukach+full epic+sa w masce lol i mają great fun jak leją kolesi po 1 hicie za 6k dmg, x300 nie polecam
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

klawymario

Witam.
Już dość dawno nie grałem w L2 (po prostu czasu brakowało) ale jak chyba większość z was, nie mogę zapomnieć o tej cudownej i jedynej w swoim rodzaju grze. I gdy w końcu , po kilku miesiącach przerwy chciałem wrócić do gry okazało się że wprowadzili jakąś nowość ( GRACIA ). Nie bardzo wiem o co chodzi bo z angielskim nie najlepiej. Więc tu moja ogromna prośba o pomoc. Próbowałem uruchomić grę ale nie mogłem się zalogować , ściągnąłem clienta GRACIA part 2 i dalej nic . Pomóżcie bo nie wiem o co chodzi

Healek

Nie polecasz x300 :P Właśnie zacząłem gra, dość przyjemnie się gra, tylko najgorsze jest to ze ludzie mają client+4-5 Boxow :P

HatSauce

nom x300 umieral, chodz to w jego histori mialo miejsce bylo 1 k online i znowu sie podnioslo. moze jak cos kakretnego zmienia to bedzie jacys ludzie tam wroca? Granie bylo mile, chodz w jakis spos dalekie od grania w normalne l2, no jestem w stanie zrozumiec bronie +16 ale lol sa imba mask to przesada i bariera prawie nie do pokonania przez normalnego urzytkownika serwera, a to psuje zabawe:/
Celes x7
HatSauce - Arcana Lord 77/HE 62

The Abyss x300 - retired
Hatsaucee - Th/He/Sps/SwS - BloodyFist member, Schuttgart owner
Hatsauce - Necro - farmer, last BadBoyPL