Widze DT ozylo jesli sie o nim mowi?!?! Bravo!

Powiem tak... jesli chodzi o caly klan to jestem pelen szacunku co do DT. Na prawde dlugo trzymacie sie na servie <ruskim servie!> i to jest imponujace... Bieganie jednak kilku waszych graczy po np. bs i PK-owanie dla zabawy czy szpanu calego ustawionego w "bezpiecznym miejscu" supportu roznych ludzi... ruskow i anglojezycznych graczy jest dosc zalosne. Zwlaszcza jezleli w obliczu nadchodzacego wroga na rozym lvl-u z ciekawym wyposazeniem i nie bedacego afk wiekszosc tych "koksow" potem robi bsoe nie prubujac nawet walczyc. Wiem co mowie bo kilka razy juz widzialem taka sytuacje w roznych miejscach...
To jesli chodzi o neutralna ocene zachowanie niektorych, podkreslam NIEKTORYCH waszych graczy <ktorzy wyrabiaja jednak opinie calemu klanowi>
Miałem tez osobiste konflikty z 2 "panami" z DT ale jesli ktos jest w tym klanie kilka miesiecy to wie raczej o co chodzi. Sprawa ta była poruszana na waszym allyczacie... Nie warto jeszcze raz tego rozstrzasac bo po prostu szkoda slow.
Co do kł
ótni polskich klanow na servie x5 to sytuacja jest praktycznie taka sama jak z rosyjskimi klanami. Oni tez sie kluca, maja ze soba wojny... nigdy nie bd tak ze wszyscy bd mili i radosni, chetni do wspolpracy... Nie uwazam ze polski noob jest duzo lepszy od ruskiego nooba. Liga jest taka sama

Po prostu to jest rosyjski serv i tych ruskich noobow zawsze bd wiecej

Trzeba sie z tym pogodzic lub odejsc z abyssa...
Jakiego poziomu rozmowy mozna spodziewac sie po mnie?!?! Nie uwazam siebie za gbura... Mozna ze mna normalnie porozmawiac. Czasami po prostu ta druga strona nie chce sluchac co do niej sie mowi...
Tak wiec jesli ktos szuka klanu w ktorym mozna na czacie pochwalic sie ile sie spekowalo czujek lub supportu to DT bd idealne! Pozdrawiem. GL & BB