Witaj
Gość

Wątek: Polskie klany na Abyss x 5  (Przeczytany 3458 razy)

• Pochwał: 0

Polskie klany na Abyss x 5
« dnia: Marzec 28, 2009, 06:12:11 pm »
Czy na Abyss x 5 graja jakies sensowne polskie klany?
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 01, 2009, 10:30:38 pm wysłana przez Koszałek Opałek »

Odp: Polskie klany na Abyss x %
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 01, 2009, 07:53:56 pm »
PeopleOfTheStars (bodajże największy teraz, część ludzi z dawnej ekipy Shadow x10), Acheron (stary klan, ale teraz już chyba mało aktywny), ComClan (dużo high-lvl, nie jestem pewien co do polskości), FightClub (częściowo polski), DreamTeam (starzy wyjadacze ;), pozdro ) oraz Mocher (stosunkowo nowy klan, dobry dla początkujących).

To te które znam :)

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 01, 2009, 08:51:19 pm »
dreamteam z ryzakiem ( jakos tak) ?

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 01, 2009, 09:17:36 pm »
Tak, DT z Ryzakiem.

Odp: Polskie klany na Abyss x 5
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 05, 2009, 08:29:21 pm »
Polskie klany?!?!
ComClan zostalo calkowicie ruskim klanem... wiem bo sami wyszlismy ... jak i reszta polakow ;)
DT stary klan ale nie bd komentowal ich zachowania na serwie... <żal.pl.com>,
Moher... klan zdecydowanie dla poczatkujacych... srednia wieku 10 lat xD <serio>
FightClub jest miedzynarodowym klanem... z polakow jest tam tylko moj kumpel... ;>
Pots... tak jak ForEver ekipa z DragonNetwork. <jedno "byle" ally>

A najlepszym klanem jest ForEver... CL-em jest Almayer. Ekipa z "świetej pamięci" Shadow x10... <ja tez>. Klan chwilowo zaiweszony poniewaz poszlismy do ComClan... ale chyba bd reaktywcja xD Dyskusje trwaja :P

Jak cos poszukujemy aktywnych graczy... najchetniej suportu. PM w Grze.

Pozdro all. bb
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 05, 2009, 08:31:12 pm wysłana przez Malposzczuk »

« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 19, 2009, 12:18:42 pm »
Ja Ci mogę powiedzieć tak. Nie chce się kłócić z Małposzczukiem bo to sensu nie ma... (a <żal.pl.com> to jest jak ktoś OLA nie ogarnia)
Najlepiej sam zdecyduj ja do niczego Cie nie namawiam tu masz link na forum dt.
http://z10.invisionfree.com/L2_DreamTeam/index.php?
Poczytać możesz zawsze
Pozdrawiam

« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 19, 2009, 12:21:04 pm »
:];];]
Widzę, że Małposzczuczuś chce podebatować:P
Tak więc owszem, ja również gram na tym servie w DT i moje zdanie jest takie, że Polacy się nie umieją pobratać tak, jak robią to nasi Rosyjscy wrogowie(bądź co bądź).
Polacy sobie wrzucają, Polacy się nie lubią i jeden klan  najchętniej podrzuciłby granat do ClanHallu drugiego...
A Ruski się śmieją...
Interesuje mnie to zachowanie naszego klanu, ktorego to nie chcesz komentować, ja bardzo chętnie posłucham(poczytam).
Zapewne będzie to zabawna dyskusja na wysokim poziomie:] w końcu czego innego spodziewać się po Małposzczuku;]
Czekam  z zapartym tchem
Teoria - Lodziara Szatana.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 19, 2009, 12:27:14 pm wysłana przez Teoria »

« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 26, 2009, 06:23:30 pm »
Widze DT ozylo jesli sie o nim mowi?!?! Bravo! :P

Powiem tak... jesli chodzi o caly klan to jestem pelen szacunku co do DT. Na prawde dlugo trzymacie sie na servie <ruskim servie!> i to jest imponujace... Bieganie jednak kilku waszych graczy po np. bs i PK-owanie dla zabawy czy szpanu calego ustawionego w "bezpiecznym miejscu" supportu roznych ludzi... ruskow i anglojezycznych graczy jest dosc zalosne. Zwlaszcza jezleli w obliczu nadchodzacego wroga na rozym lvl-u z ciekawym wyposazeniem i nie bedacego afk wiekszosc tych "koksow" potem robi bsoe nie prubujac nawet walczyc. Wiem co mowie bo kilka razy juz widzialem taka sytuacje w roznych miejscach...

To jesli chodzi o neutralna ocene zachowanie niektorych, podkreslam NIEKTORYCH waszych graczy <ktorzy wyrabiaja jednak opinie calemu klanowi>

Miałem tez osobiste konflikty z 2 "panami" z DT ale jesli ktos jest w tym klanie kilka miesiecy to wie raczej o co chodzi. Sprawa ta była poruszana na waszym allyczacie... Nie warto jeszcze raz tego rozstrzasac bo po prostu szkoda slow.

Co do kłótni polskich klanow na servie x5 to sytuacja jest praktycznie taka sama jak z rosyjskimi klanami. Oni tez sie kluca, maja ze soba wojny... nigdy nie bd tak ze wszyscy bd mili i radosni, chetni do wspolpracy... Nie uwazam ze polski noob jest duzo lepszy od ruskiego nooba. Liga jest taka sama :P Po prostu to jest rosyjski serv i tych ruskich noobow zawsze bd wiecej :P Trzeba sie z tym pogodzic lub odejsc z abyssa...

Jakiego poziomu rozmowy mozna spodziewac sie po mnie?!?! Nie uwazam siebie za gbura... Mozna ze mna normalnie porozmawiac. Czasami po prostu ta druga strona nie chce sluchac co do niej sie mowi...

Tak wiec jesli ktos szuka klanu w ktorym mozna na czacie pochwalic sie ile sie spekowalo czujek lub supportu to DT bd idealne! Pozdrawiem. GL & BB
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 26, 2009, 06:28:52 pm wysłana przez Malposzczuk »

« Odpowiedź #8 dnia: Maj 18, 2009, 02:00:09 pm »
Małposzczuk ... nie wiedziałem, że Ty takie mądre słowa znasz ;D

nie wiedziałem też, że Potsi się liczą na abyssie xd

« Odpowiedź #9 dnia: Maj 25, 2009, 07:18:23 pm »
Oj Komi... Kimi...  :o  :D
Jeszcze wiele rzeczy o mnie nie wiesz :P A teraz to prawde mówiąc nie wiem kto sie na servie liczy ;|
Nie bawie sie juz w rozkodowywanie skrótów pisanych w cyrylicy. я плохо гаварй по русски! ;(

Jak by coś kiedyś to możesz mnie znaleźć <od jakiegoś miesiąca>
na RaidFight http://www.raidfight.com/---> "szynka" <cardinal 78/ sh 59>
Raty to x4 ale vitality system pomaga znacznie na początku!
Kamaele działają <jak i wiekszość zmian w Graci> bo sam sie bawilem SB ale dobiłem do 73 i dałem sobie spokój :P Słabo pasuje do consta ;| Ogolnie to 26 maja wchodzi gracia final, serv spoko... prawktycznie 99% graci. <ten pozostały 1 % jest na Abyss xD>
Jeśli POTS-i zdecydują o zmianie serva to zawsze miło było by pograć ze starymi znajomymi ;)

Rozpierdalajcie Świat! xD gl & bb

-------------------------------------------------------------------

Sry Kimi. Nie widzialem priv xD Wroce z wycieczki to skrobne na GyGy. ;>
« Ostatnia zmiana: Maj 25, 2009, 07:43:28 pm wysłana przez Malposzczuk »

« Odpowiedź #10 dnia: Maj 27, 2009, 10:43:20 am »
My z Abyssa sie na razie nie ruszamy ;d ale gl