Super Spercjaly Nowy Temat: "Pytanie"

Zaczęty przez Ruuddy, Kwiecień 12, 2009, 01:16:30 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ruuddy

Daab

Brawo zadałeś pytanie w dobrej sekcji... jakbyś nie zauważył foty w galerii i ich tematyka z deka odbiegały od tego co ty postujesz.... Na przyszłość więcej kultury, i bardziej skonkretyzowane pytania, to może wyjdziesz przed innymi na lepszego człowieka.

btw. Wesołych Świąt.
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć

Ruuddy

Hehehe, tacy ludzie jak ty od razu poprawiają mi humor :)

MastJedi

No na Twoje pytanie to najprościej mi odpowiedzieć - używając Photoshopa :D
Hex jak hex, ale lvl 15 i w dodatku enchantowany w klanowych skillach? lol.
A jeśli to prawdziwy screenshot no to gratuluję adminom pomysłowości xaxaxax

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Ruuddy

bula

to dalej moze byc photoshop/bug wizualny

a jak nie to zmien serwer ;<

Asta Entreri

i to jest kolejny dowód na to, że Dragon-Network to nie L2 a tylko klient podobny...
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Matim

Tu nie trzeba nawet PS'a..wystarczy paint  :oops:

Ruuddy

OMG... Jak ktoś ma wkupione skile klanowe to niech mi powie za jakiego skila to jest wstawione?

P.s. ten skil jest u każdego gracza jako skill aktywny

Laner

Nikt Ci nie powie bo ten skill nie istnieje zrozum to.
Admin Twojego servera wymyślił sobie coś takiego i już.
Zastanawiam się jak może działać passive hex.
Zabiera każdemu klanowiczowi 35% deffa? Fajny passive też taki chcę!:P

Ruuddy

To jest skill aktywny i jest na dn na serwerze infinity x5

Daab

Cytat: Ruuddy w Kwiecień 12, 2009, 08:54:39 PM
To jest skill aktywny i jest na dn na serwerze infinity x5

Używasz klienta HB podczas kiedy cały DN za wyjątkiem areny stoi na Interlude

MastJedi

@Ruuddy
Sam sobie odpowiedz na swoje pytanie, wiedząc, że do enchantowania skilla w Lineage2 potrzeba kilku rzeczy:
1. trzeba mieć tego skilla wyuczonego. OK, Jakiś BD albo AW z klanu (może nawet sam CL?) ma.
2. żeby enchantować skill potrzeba BoG - OK - można kupić/dostać z zamku/stać za zmianę profesji. można się postarać.
3. trzeba zużyć XP i SP - no i właśnie tutaj pytane - kogo? CLa? Wszystkich członków klanu? Wszystkich online? wszystkich noblesów? 7x? czy tych z akademii też? Czy też jeden CL się poświęci i odda swój EXP/SP dla dobra reszty klanu?

W Lineage2 klanowe skile są wyłącznie pasywne. I tu masz odpowiedź, że po prostu DN to NIE JEST Lineage2.
I jak widzę w końcu ktoś przeniósł to do właściwego działu :)

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Ruuddy

No jest nakładka graficzna z HB tylko, a co wy się dziwicie że to dn jak to jest w dziele dn...
Czyli nikt nie wie jak ten skill tam się dostał?

Daab

Cytat: Ruuddy w Kwiecień 12, 2009, 11:19:18 PM
No jest nakładka graficzna z HB tylko, a co wy się dziwicie że to dn jak to jest w dziele dn...
Czyli nikt nie wie jak ten skill tam się dostał?

Bug / Error (może być spowodowany nakładką HB, a może to jeden z wielu Bugów na dn)

Btw. Z tego co mówisz to wynika że to jest twój klan... Czemu nie zapytasz w klanie ??

Thorns

Panowie takiego skillu klanowego na DN nie ma, tym bardziej ze skilli klanowych nie mozna enchantowac
wiec nie wiem o czym ta dyskusja, widocznie to bug spowodowany nakladka zainstalowana przez goscia

Do jutra daje czas na refleksje i zamykam temat

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Ruuddy

To jest screen co robiłem kumplowi, bo sam nie wierzyłem jak mi to pokazał, klan ten to G2 z infinity i to nie jest żadna nakładka...
Jak kumpel się znowu u mnie pokaze to zrobię screnna jego skili z Glada/Pall gdzie w skilach jest aktywy HEX...

Widać że jak ktoś się nie zna to wymyśla sobie nie stworzone rzeczy:
-
CytatPanowie takiego skillu klanowego na DN nie ma
-
Cytatwidocznie to bug spowodowany nakladka zainstalowana przez goscia
-
CytatNikt Ci nie powie bo ten skill nie istnieje zrozum to.

Thorns

A smok tez był w tej bajce?

Tu masz link jakie sa dostepne skille klanowe:

1) http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,24735.msg273906.html#msg273906

2) Skille klanowe są pasywne i nie mozna ich enchantowac

Wiec są 3 rozwiazania

- bład przez nakladke wizualna hellbound na Interlude

- błąd ktory czasami wystepuje przy relogowaniu miedzy postaciami, gdzie wizualna lista skilli zostaje z poprzedniej postaci
   a przez nakladke pewnie skill powedrowal do klanowych

- przerobiony graficznie screen

CytatHex jak hex, ale lvl 15 i w dodatku enchantowany w klanowych skillach?

+5  automatycznie zmiania lvl na 15

potwierdza to tylko fakt ze jest to ikona z enchantowanego normalnego skilla HEX

I to na Tyle jezeli chodzi o obalanie dowcipów.

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Daab

Sam się nie zna a mówi na innych.... Było powiedziane że może to być przez nakładkę, ale jeżeli tak bardzo bardzo chcesz wierzyć że nie to na bank jest to bug gry, czyli w żaden logicznie poprawny sposób nie stworzysz klanu i nie nauczysz się Hexa jako skila klanowego.

btw. OFICJALNE informacje DN http://dnwiki.dragon-community.net/index.php/Clan#Clan_Skill mam nadzieje że zawartość tego linku jest wystarczająco wymowna

Ruuddy

CytatWiec są 3 rozwiazania

- bład przez nakladke wizualna hellbound na Interlude

- błąd ktory czasami wystepuje przy relogowaniu miedzy postaciami, gdzie wizualna lista skilli zostaje z poprzedniej postaci
   a przez nakladke pewnie skill powedrowal do klanowych

- przerobiony graficznie screen

Nie, nie, nie...
Jak kumpel będzie u mnie to zrobię screnna bez nakładki graficznej, 1 ze skili klanowych, 2 ze skili jego (tam też ma Hexa) i jednego jak go będzie castować...

Jak już coś ma być to są 2 opcję:
-bug
-drake dorabia na czymś takim...

Morok111

dobra bo jak to czytam to mnie skręca, wiadomo że to nie prawda, ale jeśli chcesz abyśmy uwierzyli to wyślij na pma pasy thornsowi, albo nie wiem komu i niech ten ktoś sprawdzi i powie i po temacie. ;)

pozdro
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

Ruuddy

To nie moja postać
Nie dygaj na screnie będzie "podpis" startowy serwera więc będzie wiadomo...

"Lud głupi, głupim nazywał to co było nie znane" - Mój nauczyciel na lekcji o Koperniku :P

bula

Cytat: Thorns w Kwiecień 13, 2009, 08:54:44 AM
CytatHex jak hex, ale lvl 15 i w dodatku enchantowany w klanowych skillach?

+5  automatycznie zmiania lvl na 15

potwierdza to tylko fakt ze jest to ikona z enchantowanego normalnego skilla HEX

nie Thorns ... popatrz jeszcze raz na screen i sie przyjrzyj :D to "15" to juz jest druga kolumna, dotyczaca nastepnych enchantow, w pierwszej sa 1-10, w drugiej 11-20 xD

Thorns

Cytatnie Thorns ... popatrz jeszcze raz na screen i sie przyjrzyj  to "15" to juz jest druga kolumna, dotyczaca nastepnych enchantow, w pierwszej sa 1-10, w drugiej 11-20 xD

moje przeoczenie, punkt dla ciebie ;)  co jednak nie zmienia faktu ze nadal według mnie ten screen jest fake