Witaj
Gość

Ankieta

Czy popierasz akcję "Stop the BOT!"?

Tak, wszystkie boty powinny zniknąć z gry raz na zawsze.
Nie, sam botuję i dobrze mi z tym.
Sam botuję, ale gdyby nie było powszechnego przyzwolenia - zacząłbym grać legit.
Poparłbym, ale wiem, że cała ta akcja i tak nic nie da.
Boty są mi obojętne. Mogę grać po swojemu bez względu na to czy są, czy ich nie ma w grze.

Wątek: Stop the BOT!  (Przeczytany 55669 razy)

Odp: Stop the BOT!
« Odpowiedź #250 dnia: Maj 07, 2009, 11:04:16 pm »
widywalem takie i lepsze CC na NA serwerach wiec ten argument failed

• Pochwał: 16

« Odpowiedź #251 dnia: Maj 08, 2009, 10:16:12 am »
lol 1000 osob na siege na privie? na 90% to jest 100% populacji serwera a na tych duzych jak dex okolo 40% :p, i to wszystko ma sie tluc o baiuma? no wai!

btw nie porownujcie ruofa z privami, na ruoff przynajmniej w prawdziwe l2 gramy a nie c4 :p eu/us >ru> reszta serwerow ncsoft > dlugo dlugo nic > privy  :D

nudzac sie w pracy zaczalem czytac i czytac i oczom nie wierze , zamiast tematu o botach zrobil sie temat o wyzszosci pvp prv serwow nad offem.

ja powiem krotko, mechanika made in korea >>> mechanika c4 +wesola tworczosc adminow dlatego pvp na off bedize lepsze od prv

• Pochwał: -3

« Odpowiedź #252 dnia: Maj 09, 2009, 11:03:21 am »
Falconek: ja grałem na teonie czyli serwerze z najwyższym poziomem online i grałem na dex, poziom ludzi jest całkowicie inny, na teonie może jest zbliżona ilość online do dex, ale ilość graczy to inna bajka bo połowa a może i więcej online na teonie to boty kolejna spora cześć to boxy i afk krasie na rynku wiec do grania zostaje jakaś garstka tyle co na marnych privach, grać owszem się da, da się i w 20 na serwerze, wczoraj patrzyłem czy stoi priv na którym zaczynałem i dalej stoi ludzie grają ci sami pomimo online ~150 w porywach wiec i na tych oficjalach się da z tym 1k grać pytanie tylko po co jak są serwery lepsze?

A wyszedłeś poza Dion? Bo właśnie dlatego pytałem cię o klan i level, że większość ludzi na offie jest skupiona w end-game'owych lokacjach (w przeciwieństwie do privów gdzie gracze rozłożeni są bardziej równomiernie i zawsze jest dużo low leveli), i ktoś kto expi na niższych lokacjach, czy solo spotach faktycznie może odnieść wrażenie że graczy nie ma. Twoje wrażenia są zupelnie przeciwstawne do moich w każdym razie. A porównywanie Teona do serwera ze 150 online to lol. Jak brakowało ci ludzi do gry, to znaczy, że naprawdę robiłeś coś nie tak.

Jeszcze raz proszę o jakieś screeny z command channel na dex czy, celes (które pokażą chyba najlepiej ile naprawdę masz "ludzi do grania") bo liczniki na stronach privów są dla mnie mało warte, tym bardziej teksty o mass pvp o baiuma w 1000 osób.

cc z lolwrath, max na cc mielismy 18 full pt  (+enemy z podobna iloscia)

tak czy siak 400 osob =/= 1k osobom wiec u failed

Nigdy nie pisalem, ze mamy tam pvp gdzie jest 1k osob, tak samo jak nie pisalem, ze priv pvp > retail pvp... Przykro mi to stwierdzic, ale to ty failujesz i to dosc mocno... Proponuje nauke czytania ze zrozumieniem - czasem sie przydaje QQ.
btw. ile z tych osob zachwalajacych epic retail pvp tak naprawde w nim uczestniczy? 1 czy 2? Na 102% 3/4 to randomy z pve klanow albo ludzie co pograli 3 miesiace i quitneli "bo nie maja czasu" etc.
jestem klamliwa kur.wa
boli mnie dupa, bo zaden klan nie chce mnie i mojego party :( przez robienie z siebie kretyna na forum czuje sie factorem nie odbierajcie mi tego!

• Pochwał: 10

• It's gonna be Legen - wait for it - dary!
    • Diablo 3 Clan League
« Odpowiedź #253 dnia: Maj 09, 2009, 01:11:07 pm »
Nie powiedzialem ze to ty napisales...ale ktos pisal ze na baiuma u niego chodzi 1k ppl a Ty dales screena gdzie jest 140 osob po jednej stronie po czym mozna wywnioskowac ze chciales sie pochwalic liczebnoscia ludzi na pvp....wiec tak czy siak u failed w moich oczach :) i pewnie nie tylko :)

nikt Ci nie bedzie robil listy kto uczestniczy w jakich eventach...

Ale skoro ktos to wychwala to znaczy ze mial z Tym jakąś styczność prawda ?? Nikt nie wychwala Ci telewizora na ktorym w zyciu nic nie ogladal (chyba, ze dostaje za to kase w MM albo Saturnie:P)
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

« Odpowiedź #254 dnia: Maj 09, 2009, 03:17:57 pm »
Nie powiedzialem ze to ty napisales...ale ktos pisal ze na baiuma u niego chodzi 1k ppl a Ty dales screena gdzie jest 140 osob po jednej stronie po czym mozna wywnioskowac ze chciales sie pochwalic liczebnoscia ludzi na pvp....wiec tak czy siak u failed w moich oczach :) i pewnie nie tylko :)

Ale skoro ktos to wychwala to znaczy ze mial z Tym jakąś styczność prawda ?? Nikt nie wychwala Ci telewizora na ktorym w zyciu nic nie ogladal (chyba, ze dostaje za to kase w MM albo Saturnie:P)
nigga plz... Skoro ty wierzysz osobie, ktora robila sobie jaja z alt acc na forum to nie pozostaje mi nic innego jak pogratulowac ci inteligencji(jak mozna bylo prosic o jakikolwiek dowod z pvp w ktorym uczestniczy 1k osob? idiota by sie domyslil, ze ktos robi sobie jaja)... Chciales zobaczyc cc z jakiegos priva - wkleilem, a teraz placzesz, ze zaliczylem fail bo chcialem sie pochwalic iloscia ludzi lol :O

Tak, mieli stycznosc na frapsach ew. przebiegali obok. Dobrze wiem, ze priv to nie retail i wcale nie probuje go bronic tylko rozbrajaja mnie ludzie ktorzy dopiero co przeszli na retaila/graja w lolpve klanach i chrzania glupoty.
jestem klamliwa kur.wa
boli mnie dupa, bo zaden klan nie chce mnie i mojego party :( przez robienie z siebie kretyna na forum czuje sie factorem nie odbierajcie mi tego!

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #255 dnia: Maj 09, 2009, 05:30:12 pm »
mdh:na przykład podczas oglądania filmów:P
jedynie Marcin i byłyforumowicz z tych co się w tym temacie wypowiadają mieli styczność z takim pvp
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

• Pochwał: 1

• BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #256 dnia: Maj 09, 2009, 06:43:03 pm »
Jacy ci ludzie musza byc glupi jak graja na offie przeciez priwy sa 10000000x lepsze i nie ma botów ktore niszcza gre tak jak ten zydowsko-niemiecki kapital ktory robi z nas nygrów. Boże ratuj nas i ta gre.........

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
[quote author=120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

« Odpowiedź #257 dnia: Maj 09, 2009, 07:54:12 pm »
jak bym wiedział o czym do mnie rozmawiasz to bym ci odpisał ale nie wiem wiec nie odpisze
Auto Giełda:

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

• Pochwał: 10

• It's gonna be Legen - wait for it - dary!
    • Diablo 3 Clan League
« Odpowiedź #258 dnia: Maj 10, 2009, 12:11:49 am »

nigga plz... Skoro ty wierzysz osobie, ktora robila sobie jaja z alt acc na forum to nie pozostaje mi nic innego jak pogratulowac ci inteligencji(jak mozna bylo prosic o jakikolwiek dowod z pvp w ktorym uczestniczy 1k osob? idiota by sie domyslil, ze ktos robi sobie jaja)... Chciales zobaczyc cc z jakiegos priva - wkleilem, a teraz placzesz, ze zaliczylem fail bo chcialem sie pochwalic iloscia ludzi lol :O

Tak, mieli stycznosc na frapsach ew. przebiegali obok. Dobrze wiem, ze priv to nie retail i wcale nie probuje go bronic tylko rozbrajaja mnie ludzie ktorzy dopiero co przeszli na retaila/graja w lolpve klanach i chrzania glupoty.

po 1 nie wiem kto ma kogo alt acc a kto nie i malo mnie to obchodzi...poza tym inteligencji to polowa forum moze pogratulowac Tobie czytajac wiekszosc Twoich postów.

Poprostu nie lubie, jak ludzie rozmawiaja na jakis powazniejszy temat a ktos p!@#$%^& glupoty..dlatego to napisalem (ze 400 =/= 1k).

Widzisz a mnie rozbaraja ludzie, ktorzy kluca sie o to kto ma alt acc a kto nie, zapychaja temat jakimis pierdolami, ktore nikogo nie obchodza i robia z siebie debili.

Moze gram na retku od niedawna. Moze i moj klan jest,jak to twierdzisz opierajac sie na wlasnych doswiadczeniach i wiedzy opartej na faktach, PvE. Ale co z tego ? Nie musze byc w klanie z 18hero, 3/4 klanu z 80+ i w S80 z weaponami +10 zeby bawic sie w pvp,mass pvp, siege i pvp o epici. Pisze co wiem, co widzialem i co mysle o tym wszystkim. Tez grałem kiedys na prywatnych serverach i dokladnie wiem jak gra tam wyglada. Jezeli twierdzilbym, ze ruoff>priv>off to nie kupowalbym w ogole l2 po skonczonym trialu. Dobrze mi sie tam gra, podoba mi sie i czerpie z tego wiekszy Fun niz granie na jakimkolwiek wczesniejszym privie wiec nie bede sluchal ludzi, ktorzy urwali sie z choinki i sypia ludziom moraly gdzie gra sie lepiej. Potem pojawia sie kolejni uzytkownicy z 0 postami i kontami zalozonymi 10min temu i bede pisac innym jaki to off jest zly, fee i w ogole i ze privy > all....

jedynie Marcin i byłyforumowicz z tych co się w tym temacie wypowiadają mieli styczność z takim pvp

o rly ?? how do you know ?
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

• Banned

• Pochwał: 4

« Odpowiedź #259 dnia: Maj 10, 2009, 12:51:20 am »
oczywiście dajmy na to taki montezuma aka Zoja to random w dupnym ally na lolserwerze, k...

nie wypowiadaj się plix na tematy, o których nic nie wiesz, bo z tego nawet średniego flame'u nie będzie...
« Ostatnia zmiana: Maj 10, 2009, 12:55:18 am wysłana przez YoungPadawan »
I'm offline.

« Odpowiedź #260 dnia: Maj 10, 2009, 11:12:01 am »
dajmy na to że montezuma nie napisał w tym temacie ani jednego posta, wiec plix nie wypowiadaj się jeśli nie potrafisz zrozumieć jednego zdania
Auto Giełda:

Stanisław Lem

« Odpowiedź #261 dnia: Maj 10, 2009, 11:13:38 am »
Jak nauczycie sie czytac i uzywac tego co macie w glowie to mozemy wrocic do rozmowy.
jestem klamliwa kur.wa

• Pochwał: 0

• Moja strona
« Odpowiedź #262 dnia: Maj 10, 2009, 11:22:22 am »
Cytat: funny quotes by myha, większość z wątku o akcji "stop the bot"
nie, sugeruje tylko żeby w dyskusjach retail vs priv nie używać argumentu że serwery oficjalne są strasznie stabilne bo jak grałem to padały też dość często teraz widzę też nie za wiele się w tej kwestii zmieniło

a podobno serwery oficjalne sa takie stabilne

ja grałem na teonie czyli serwerze z najwyższym poziomem online i grałem na dex, poziom ludzi jest całkowicie inny, na teonie może jest zbliżona ilość online do dex, ale ilość graczy to inna bajka bo połowa a może i więcej online na teonie to boty kolejna spora cześć to boxy i afk krasie na rynku wiec do grania zostaje jakaś garstka tyle co na marnych privach,

gracze offa na/eu nie chcą tam iść (na ru offa:przypisek mój) bo ciężko się z bota na ręczny grind przerzucić i porzucić swojego 81+ botka i koksac od nowa

co to za różnicą na tych 8 lol serwerach gra łącznie tylu ludzi co na jednym celes:P

jak widać ilość graczy jest powalająca myliłem się twierdząc ze są tam 2-3 żywe serwery jest raptem jeden który przekracza 1k żywych graczy co jest moim zdaniem absolutnym minimum żeby serwera nie nazywać dead

no sorry ale jakość gry na większości privów jest nie porównywalnie większa niż na retailu, przynajmniej posiadają bezstronnych gm

myha, chodzi o to że wp** się w wątki dotyczące offa ze swoją krucjatą pod hasłem "przekonać ludzi że off jest do dupy" i dziwisz się że cię flamują   :D Jakbyś wiedzę o aktualnej sytuacji na offie czerpał z grania tam, a nie z blaha i tego forum, to byś wiedział czemu te cytaty są śmieszne.

Jeżeli grałeś na Teonie w przedziale interlude-dziś (bo za c5 miałem jakiś 6x lvl ) to jest 90% szans na to, że spotkaliśmy się na jakimś siege czy innej zadymie bo do niedawna większość Polaków była skupiona raptem w pięciu klanach, dlatego ciekawi mnie kim jesteś. No, chyba że grę na offie zacząłeś i zakończyłeś w klanie Armagedon :D

poniżej nonfactor pve ally podczas nonfactor siege na dead serwerze Teon :D
Próbowaliśmy obronić dwa zamki, w efekcie straciliśmy oba >< ale siege fajny ogólnie

« Ostatnia zmiana: Maj 10, 2009, 11:40:04 am wysłana przez Falconek »

« Odpowiedź #263 dnia: Maj 10, 2009, 11:52:52 am »

@Raziel(czy kto tam pisal ze na offie jest pvp 40 vs 40)

lol

• BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #264 dnia: Maj 10, 2009, 01:51:55 pm »

lol
Przeciez ewidentnie na tym obrazku widac ze te 199 osob to karasie w giran i boty XD

Luna
Franz
Lancer

« Odpowiedź #265 dnia: Maj 10, 2009, 11:52:14 pm »

lol
Przeciez ewidentnie na tym obrazku widac ze te 199 osob to karasie w giran i boty XD

Ile z nich to ludzie grający w L2? Oj sry na tym screenie takich nie ma. Jak już wrzucacie screeny to chociaż jakieś normalne bo wrzucanie screena na którym w ogóle nie ma graczy jest imo failem

« Odpowiedź #266 dnia: Maj 11, 2009, 12:13:52 am »
Laner a ty grasz w l2? oj sry, chyba nie bo grasz na privach ...

• Pochwał: 14

« Odpowiedź #267 dnia: Maj 11, 2009, 07:44:56 am »

lol

Ile z nich to ludzie grający w L2? Oj sry na tym screenie takich nie ma. Jak już wrzucacie screeny to chociaż jakieś normalne bo wrzucanie screena na którym w ogóle nie ma graczy jest imo failem
Myslisz, ze Teon nagle zaczal robic party na jakis dziwnych osobach, aby tobie udowodnic, ze jest duzo ludzi? Wez mnie nie zalamuj
HATE ME MOAR!

• BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #268 dnia: Maj 11, 2009, 09:41:04 am »

lol

Myslisz, ze Teon nagle zaczal robic party na jakis dziwnych osobach, aby tobie udowodnic, ze jest duzo ludzi? Wez mnie nie zalamuj
I nie zapomnij że zaczoł wszystkich upychać pod jednym cerestem XD

Luna
Franz
Lancer

« Odpowiedź #269 dnia: Maj 11, 2009, 11:40:07 am »
Ile razy jeszcze bedziecie cytowac ten obrazek? :> naby wredne.

Wracajac do tematu off>priv :D Mozemy przyjac cos takiego na Offie jest tak jakby rate x1 i powiedzmy jest sobie serwer prywatny x1 obojetnie czy L2OFF/L2j i tak dzo rzeczy nie dziala. Priv zabezpieczony przed botem, ale duala spokojnie mozna odpalic. Ciekawe gdzie wolelibyscie grac:>

• BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #270 dnia: Maj 11, 2009, 12:42:05 pm »

Wracajac do tematu off>priv :D Mozemy przyjac cos takiego na Offie jest tak jakby rate x1 i powiedzmy jest sobie serwer prywatny x1 obojetnie czy L2OFF/L2j i tak dzo rzeczy nie dziala. Priv zabezpieczony przed botem, ale duala spokojnie mozna odpalic. Ciekawe gdzie wolelibyscie grac:>
oczywiscie ze na privie. Nie ma czegos takeigo jak zabezpieczenia przed botem :P To są tylko zabezpieczenia przed dziecimi które botów podłaczyc nie umieja :P

Luna
Franz
Lancer

« Odpowiedź #271 dnia: Maj 11, 2009, 12:57:20 pm »
odpal i przekonaj się ze te zabezpieczenia są również przeciwko tobie bo nic na tym bocie i tak nie wbijesz bo ban
Auto Giełda:

Stanisław Lem

« Odpowiedź #272 dnia: Maj 11, 2009, 01:02:11 pm »

oczywiscie ze na privie. Nie ma czegos takeigo jak zabezpieczenia przed botem :P To są tylko zabezpieczenia przed dziecimi które botów podłaczyc nie umieja :P
gieef azure dex nagraj mi film z pulpitu. I nie traktujmy L2c jako bota bo tam tez mozna uzyc pewnych funkcji i da sie tjb "bocic" moze byc l2net l2w... pozdro

• BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #273 dnia: Maj 11, 2009, 01:24:16 pm »

gieef azure dex nagraj mi film z pulpitu. I nie traktujmy L2c jako bota bo tam tez mozna uzyc pewnych funkcji i da sie tjb "bocic" moze byc l2net l2w... pozdro
Odpalalem jak jeszcze rajcowało mnie granie na privach XD Tak już sciagam ściagam klienta zeby wam pokazać oczywistą rzecz. I przy okazji nakręcę film jak moja 2,5 letnia siostrzenica otwiera opakowanie apapu z "zabezpieczeniem przed dziecimi" bądźcie realistami tam gdzie gra ponad ten 1k ludzi musi ktoś z nich bocić

Luna
Franz
Lancer

« Odpowiedź #274 dnia: Maj 11, 2009, 01:41:46 pm »
OK, czekam na film.