R.I.P. Teon

Zaczęty przez bula, Kwiecień 23, 2009, 08:38:21 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=122432

jakies blizsze info co teraz sie stanie z ufg?

Madith

peszek :D

so teon is 1sided now ? :O
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Sebal

Cytat: mdh w Kwiecień 23, 2009, 09:55:24 PM

z tego co mi na gg napisałeś, to raczej tak (jeżeli dobrze rozumiem ;D)
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

montezuma

Cytat: mdh w Kwiecień 23, 2009, 09:55:24 PM

ano bedzie, mass petycje od X.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

bylyforumowicz

Zeby od razu rip to watpie, i tak gra tam 2x wiecej ludzi niz na np lunie i biorac pod uwage to, ze predzej czy pozniej wiekszosc osob z euro serwerow skonczy na teonie, mysle ze teon jeszcze troche pozyje :P

Co do bana leadera unforgiven- mass petycja w druga strone czasami potrafi zdzialac cuda :) Nawet jesli, nie zostanie odbanowany, prawdopodobnie daloby rade zmienic cla za pomoca nc softu. W ostatecznosci zawsze mozna zrobic klan od nowa, zawsze jakis cios, ale nie jest to niewykonalne, zeby zrobic ten 9-10lvl.

bula

teon+luna+franz merge okgo :D

myha

to by jeden z przyzowitą ilością ludzi wtedy powstał
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Elenestir

To jest raczej nie możliwe żeby był 1 side na teonie... Ludzie z UFG przejdą do Dragon Hunters, czy Gdzieś tam :P poza tym Jest jeszcze Rage :D który jako tako sobie radzi

Frohike

Cytat: bula w Kwiecień 24, 2009, 12:25:13 AMteon+luna+franz merge okgo :D
Cytat: myha w Kwiecień 24, 2009, 09:03:35 AMto by jeden z przyzowitą ilością ludzi wtedy powstał
Nie zmieściliby się, bo max online to 6k na serwer :?

montezuma

Cytat: Elenestir w Kwiecień 24, 2009, 05:04:55 PM
To jest raczej nie możliwe żeby był 1 side na teonie... Ludzie z UFG przejdą do Dragon Hunters, czy Gdzieś tam :P poza tym Jest jeszcze Rage :D który jako tako sobie radzi

LOL DH, lol Rage.
Naia - oficjalny server
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

MastJedi

Cytat: bylyforumowicz w Kwiecień 23, 2009, 11:34:01 PM
(...)

Co do bana leadera unforgiven- mass petycja w druga strone czasami potrafi zdzialac cuda :) Nawet jesli, nie zostanie odbanowany, prawdopodobnie daloby rade zmienic cla za pomoca nc softu. W ostatecznosci zawsze mozna zrobic klan od nowa, zawsze jakis cios, ale nie jest to niewykonalne, zeby zrobic ten 9-10lvl.
Przypomina mi się sytuacja z Hindemith jeszcze, jak zbanowali Frankee - CLa Genesiz. W CWH od groma epików, sprzętu i w ogóle. No i niejaki Flintster, przy użyciu prawników - odzyskał zawartość cwh :D Nie wiem, czy zrobili zmianę CLa, czy tylko zawartość. Ale swego czasu głośno było o tym na naszym serwie :D

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Elenestir

bula

Cytat: montezuma w Kwiecień 24, 2009, 05:19:23 PM

LOL DH, lol Rage.
teraz to lolDH ...

Elenestir

Dla mnie wszystkie klany spod tych znaczków "ITT" to Lole, nieważne czy byli czy są

bula

Cytat: Elenestir w Kwiecień 24, 2009, 09:43:26 PM
Dla mnie wszystkie klany spod tych znaczków "ITT" to Lole, nieważne czy byli czy są
why? w ITT bylo od groma spoko ludzi :)

montezuma

Cytat: bula w Kwiecień 24, 2009, 09:37:46 PM
Cytat: montezuma w Kwiecień 24, 2009, 05:19:23 PM

LOL DH, lol Rage.
teraz to lolDH ...

teraz tak, od momentu jak puresoul zostal liderem DH klan zmienil b sie zmienil na gorsze...
Naia - oficjalny server

bula

apropo DH, co sie stalo z Sovenok? na filmiku Girlolonesa widzialem ludzi z DH biegajacych z title R.I.P. Sovenok, no i ta koncowka tego frapsa :P

montezuma

Cytat: bula w Kwiecień 24, 2009, 10:36:25 PM
apropo DH, co sie stalo z Sovenok? na filmiku Girlolonesa widzialem ludzi z DH biegajacych z title R.I.P. Sovenok, no i ta koncowka tego frapsa :P

zmarl.
Naia - oficjalny server

bula

Sebal

Cytat: bula w Kwiecień 24, 2009, 12:25:13 AM
teon+luna+franz merge okgo :D

Najlepszy pomysł jakikolwiek przeczytałem :D Zmieniło by się coś i duuużo online by było, i ogólnie całkiem ciekawa opcja ale i tak niestety nie możliwa do zrobienia :(.

Kto to jest Sovenok, jeżeli można wiedzieć :oops: ?
Sebal- Life ...

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Falconek

Luna copycats

Nie mogłem sie powstrzymać :D

myha

Frohike:chodziło mi o żywych graczy bo wyłączając bot trainy spokojnie by się zmieścili i by jeszcze sporo miejsca było
Auto Giełda:

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

bula

Cytat: Sebal w Kwiecień 24, 2009, 11:32:11 PM

Kto to jest Sovenok, jeżeli można wiedzieć :oops: ?
GS z DragonHunters, pare razy hero byl

myha

Auto Giełda:

Stanisław Lem

Falconek

Cytat: myha w Kwiecień 25, 2009, 12:10:46 PM
Falconek:epic :D

U mnie w klanie teraz wszyscy mają title FREE WILLY, będzie epic dziś na siege^^