T.E.R.A Online - dyskusje, opinie, gameplay etc.

Zaczęty przez Melhir, Kwiecień 26, 2009, 06:20:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arimas

Cytat: haran w Maj 19, 2012, 03:35:22 PM
Czy wy macie w plecaku zapas po 10 kryształów każdego typu, że jak wypadnie to od razu uzupełniacie?
Ma ktoś stronkę z rozmieszczeniem i dropem open world bossów?
Pro-tip: nie umierać.
huehehe  8)

Ja noszę po 2-3 i mam preset na PvP, PvE, BAM/Boss.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Obsess

Cytat: Mc6 w Maj 19, 2012, 03:27:51 PM
Cytat: haran w Maj 19, 2012, 02:26:29 AM
Mc6 jednak zrezygnowałeś z DiviumFuror?
wybrałem Essenie a oni grają na Samaelu

a co do kickowania archerów to mam farta, że gram z priestem w duo, po za tym na bossach zawsze wyciągam największy dps bo co chwile bossy się na mnie przerzucają (posion arrow zestakowany na 3 cały czas jest op :D) , na aoe też daje radę tylko trzeba się dobrze ustawić i używać explosion trapa :P

Posion arrow 7k dmg/2 sec - OP indeed

haran

Dołączyłem do zacnego grona osób 60lvl  8)
Wie ktoś może gdzie jest jakiś lol collector? Bo mam itemki dla niego, które chętnie bym skasował.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Arimas

Cytat: Obsess w Maj 19, 2012, 06:40:36 PM

a co do kickowania archerów to mam farta, że gram z priestem w duo, po za tym na bossach zawsze wyciągam największy dps bo co chwile bossy się na mnie przerzucają (posion arrow zestakowany na 3 cały czas jest op :D) , na aoe też daje radę tylko trzeba się dobrze ustawić i używać explosion trapa :P

Jeśli to przeagrowuje bossa z lancera to jakiś lol lancer musiał być

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Shen

Przy krytach za 700-800k faktycznie poison arrow op dmg. doty sa slabe w terze.

Arimas

Wczoraj z deliosem byliśmy na GL, zrobiliśmy party matching i mieliśmy chyba 2 gości z veliki czy tam samaela, i powiedzieli, że poprzedni lancer z którym byli randomowo wykręcał się od bossa na hita O.o a delios mimo x2 DC nie skręcił się

haran

Mnie nooby kicknęły z BT, bo na ostatnim bossie padliśmy przy 4%hp... Stawiam, że lol slayer z mana crystalami miał mniejszy dps. Cryty mi tam regularnie po 5-15k wchodzą, z combo po 25k, a max cryt to 75k było. Czy to mało warriorem? Jaki dps wy tam kręcicie? :beksa:

Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Arimas

Cytat: haran w Maj 19, 2012, 08:42:57 PM
Mnie nooby kicknęły z BT, bo na ostatnim bossie padliśmy przy 4%hp... Stawiam, że lol slayer z mana crystalami miał mniejszy dps. Cryty mi tam regularnie po 5-15k wchodzą, z combo po 25k, a max cryt to 75k było. Czy to mało warriorem? Jaki dps wy tam kręcicie? :beksa:
Dunno :D
Wczoraj akurat robiliśmy AH i trafił się fajny warrior który unikał jak należy i 90% czasu siedział bossowi na dupie tak jak powinien
Ja tam właśnie lubię mieć warriora w pt dla jego debuffa

Shen

Warriora sie bierze dla stunow i debuffa a nie dmg. No i przy ewentualnym zgonie lancera albo utracie agro boss przeskakuje na warriora a nie healera.

alite

300k+ ale kryt raz na ruski rok nawet na scrolach szmatkach i wszystkim pod cryt rate ;/ ... sorc wipon+8

Mc6

Cytat: Obsess w Maj 19, 2012, 06:40:36 PM

samo użycie posion arrow robi duży dmg, piszesz chyba o nie wbitym 3 poziomie doty

Arimas

Cytat: alite w Maj 19, 2012, 11:34:03 PM
300k+ ale kryt raz na ruski rok nawet na scrolach szmatkach i wszystkim pod cryt rate ;/ ... sorc wipon+8
Bijemy bamy z deliosem
Crysze: Cryt.dmg BAM/Boss, Cryt.dmg Rear, Cryt.dmg Enraged, Cryt.dmg under 50% hp
mam 40% hp
Scroll na crit.rate
I ŻADEN #@$#!@$# CRYT Z MOCNEGO SKILLA NIE CHCE SIĄŚĆ

Btw. broń na +7 i 16% atk.speed to fajna sprawa :D świeci się jak od high grade LS'a z L2

Bubacz

Cytat: Arimas w Maj 20, 2012, 01:12:51 AM
Btw. broń na +7 i 16% atk.speed to fajna sprawa :D świeci się jak od high grade LS'a z L2

A potem będzie płacz, że nie ma czym wbić rebirtha na +9.....
---
ShiningWill - Me haz shield!

Shen

Bieda ze nie mozna glyphow zmieniac w dowolnym miejscu, inne mam pod tanka, dps a inne do pvp. Teraz to juz w ogole jak mozna zmieniac tylko w 3 miastach to biegam z tymi do tankowania.

haran

Ale skopała nam dupę Nightmare Thulsa  :D
Jaka taktyka u was na to coś się sprawdza? Bić albo nie bić addów? Oto jest pytanie!

Bubacz

Cytat: Shen w Maj 20, 2012, 01:35:29 AM
Bieda ze nie mozna glyphow zmieniac w dowolnym miejscu, inne mam pod tanka, dps a inne do pvp. Teraz to juz w ogole jak mozna zmieniac tylko w 3 miastach to biegam z tymi do tankowania.

Z lucky egg'ów można było dostać itemek 'Unglyph', ale lucky eggów już nie ma, yeay!
---
ShiningWill - Me haz shield!

YouMakeMeCry

Cytat: Bubacz w Maj 20, 2012, 03:28:42 AM
Cytat: Shen w Maj 20, 2012, 01:35:29 AM

Z lucky egg'ów można było dostać itemek 'Unglyph', ale lucky eggów już nie ma, yeay!

ja mam ponad 100 w Banku jeszcze :)  8)
L2Paradise       - SK/HE- abhorsen                     
L2Supreme       - HE/EE/DA - XiHuan                   
Luna                 - EE - YouMakeMeCry
RpgClubx15      - BP/TR/PAL - YouMakeMeCry
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Aion - Cleryk - Nunane - spatalos/perento - AmberEye/Taco clan :)

Shen

alite

Cytat: haran w Maj 20, 2012, 03:03:42 AM
Ale skopała nam dupę Nightmare Thulsa  :D
Jaka taktyka u was na to coś się sprawdza? Bić albo nie bić addów? Oto jest pytanie!
do 10% bijesz ady a bossa przy okazji aoe albo jak nie ma addow, pozniej sam boss

LinC

na 10% healer ucieka z addonami, LIKE A BOSS!! :))

ja to teraz biegam wieczorami z wlochami co grali na koreancu i na takich instach jak Blader, kaprima, Ebon HM jak ktos padnie chociaz 1x to musi byc wielki niefart :)
wczoraj fajne random party przez matching na kaprime mialem, na ostatim bosie bylem niemal sam z tankiem bo dps padal na 1hita od wczystkiewgo twierdzac ze ten boss jest niesamowicie hardcorowy  hahaha

mija 10-ty dzien od wbicia 60lvl a ja dalej mam tylko 1rebirth item... sad to be me... nawet przy 95 jestem outrollowany

Shen

Ja nie mam nic, bo godzinami czekam na pt, a jak juz dostaje to drop nie wpada do mnie

haran

Shen

Dwie kaprimy i same itemy heavy, tylko niebieskie duale wpadly.

Mc6

peunta taka, że trzeba się skupić w jednej gildii ;p

Arimas

Cytat: Mc6 w Maj 20, 2012, 03:09:41 PM
peunta taka, że trzeba się skupić w jednej gildii ;p
Spoko, ale cały drop z inst dla mnie i deliosa! :D lajnejdż stajla  8)