Dzieki ze mi przypomniałeś, jak było naprawdę bo w sumie to pamiętałem jak przez mgle, ktoś zabił 3 razy swsa? HMM mi się wydawało ze nikogo nie zabiliśmy, ale może źle pamiętam.Prawie każdy padł od 2 baniek gdzie na u wczesne czasy nie bylo to niczym nowym. Zdawało mi się również ze d/s nie było, kiedy czekaliśmy do ostatniej chwili jak przybiegną z mobami, a ze mieli do nas jakieś 5 sec drogi, to na pewno je daliśmy zanim się skapnęliśmy jaka nam Alarion niespodziankę zafundował, a zresztą dawaj frapsa skoro byleś z nami. Ogólnie to nie chodziło o to czy przegraliśmy, czy mieliśmy szanse wygrać, ba nawet nie chodziło o to pvp. Tylko o to ze wśród tych wszystkich przechwałek Alariona jaki to nie jest "fajny", zrobił coś tak lamerskiego ze aż w teleexpresie powinno o tym być, i w podręcznikach do 1 klasy dla "tibijczyków" , "jak nie należy szpiegować, czujką spota".
Nie wspominając o tym ze jak bym nie nakręcał co niektórych, to ten temat miałby z 50 stron mniej:) Zawsze mnie to ciekawi jak bardzo uda mi się rozkręcić dramę, na ile stron, ile w was może być negatywnej energii wywołanej grą oraz jak bardzo można fantazjować na jej temat. Z graczy privow już się pośmiałem, z udawaczy pro graczy tez, a ponieważ ostatnio sporo osób handluje postaciami, itemkami, to krzykaczy tez się odezwie sporo... Pisać dalej to się znajdzie nowa "grupa" z ktora rozkręcę nowe dramy
Niestety nie wiem kto zabil swsa, bo nie gralem z wami w conscie i nie bylem w stanie rozpoznac glosu tej osoby. Banki byly za pierwszym razem, jak bodaj bilismy moby, nie w sytuacji gdzie obwiniasz Amber Team
. D/S bylo, ba nawet do dzis pamietam, ze bylo to party Mutanta. Znowu fail, bo to my mielismy ich zaatakowac gdy oni zgarna moby, mieli troche wiecej niz 5 sek bo zdarzylismy rzucic cale disco
wybacz, nie odpalalem wtedy frapsa :< Czy zrobil cos lamerskiego? hmmm mozliwe, ale jeszcze gorsze bylo to, ze graliscie ze soba juz tak dlugo i nikt nawet nie potrafil rzucic tekstem assist healer, byla totalna cisza, wiec komu tu jest potrzebny podrecznk ^^
Tobie sie nie udaje krecic dramy, jedyne co robisz to z siebie blazna, chyba dlatego tylko napisalem wczesniejszego posta, sadzilem, ze wyciagniesz jakies wnioski, no coz... Z jakiego powodu wysmiewales graczy privow? ze graja na gorszych serwerach gdzie nie wszystko dziala jak powinno? wydaje mi sie, ze powinienes przyjac miano drugiego Raziela, bo poziomem wypowiedzi nie odstajesz za bardzo