ale ten necro ma loldmg. ;P
bo to nie nuker ale debuffer
Fuuu Darth nie wiedziałem ze -_-' skille myszka, do tego jeszcze cp potyki:) twoja mobilnosc spada wtedy do 0
no bo ja nie ogarniam przecierz , a tak na powaznie to mam cos zjbane bo nie moge sobie pobindowac na klawie bo mi wyskakuja jakies bledy :/ a skili do castowania mam sporo, najwazniejsze sa pod f1-f4 zreszta all to skille zasiegowe wiec nie musze klikac caly czas mysza szczegolnie gdy targetuje kto inny
Ale jakość, na telefonie w pracy to oglądam i pixeloza angażują gz szkoda mi było frapsowac my point of view, jednakże dużo by to mogło pokazać :d może następnym razem
trzymam za slowo
btw, kto u was na bishu gra?
Ptaqu ale ostatnio ma jakies problemy z netem i od tygodnia to raczej stoi na lagu zamiast healowac, a standardowo Blank byl na fajce wiec bylismy bez ee (na drugim spotkaniu zawiesil sie na skalce
co widac na filmiku a ze bylismy mocno rozciagnieci to ciezko bylo all ogarnac.
Ale jakość, na telefonie w pracy to oglądam i pixeloza angażują gz szkoda mi było frapsowac my point of view, jednakże dużo by to mogło pokazać :d może następnym razem
a teraz po polsku
Zz tymi 3 party to zaginasz czasoprzestrzen, jeszcze Troche to na 1 party będziesz wolał że 9 było :#Mi śmiać Sie chce z tego pvp :d dorosnij :d szkoda że Nie będzie jest dramy bo od jutra mam 3tyg off od l2
Jakby nie patrzeć to was zjechali a tłumaczenie ze byliscie bez buffa jest kretynskie, bo po kiego stać pod freya bez buffa, chyba tylko po to zeby zalapac sie na frapsa dostajac od grade nizej party.
nie nie - oni wysli na poczatku w 3-4 osoby padli, zawolali party ktore wbilo sie na full buffie z miasta zeby ich reznac a gdy sie wyglebili to wrocili znowu z miasta wiec bez placzu ze bez buffa byli plx plox