2 Profesja

Zaczęty przez matiux, Czerwiec 12, 2009, 04:37:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

matiux

Witam, chciałbym się dowiedzieć jak zrobić questa na 2 profesja a dokładniej gdzie kupić te mark of chalenger ipt bo ja nie wiem.pomóżcie

x3nomorph

new future.

matiux

x300 tak jest tak głupio pomieszane

matiux

Normalnie kupiłbym w grocery store ale tam nie ma tych quest item na 2 profesje i nie wiem gdzie szukać :/

jac0l

Cytat: matiux w Czerwiec 12, 2009, 06:15:53 PM
Normalnie kupiłbym w grocery store ale tam nie ma tych quest item na 2 profesje i nie wiem gdzie szukać :/

Przeciez w miescie  są npc - klikasz na niego i wybierasz zakładke quest item ;) Czy jakoś tak ;) Jak byk napisane ma nad głowa "TRADER"
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

matiux

Ale w jakim miescie i u jakiego npc :/

Gang

u Alexandrii w każdym mieście jest
/closed
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

matiux

Mi nie chodzi o tą co robi te armory itp. tylko o tego npc gdzie można kupić quest itemy na 2 profesje...

jac0l

Lol u niej też możesz kupić poszczególne marki XD Ziom ile ty grasz na x300 ? XD
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Gang

urwa zal. w kazdym miescie jest taki npc Alexandria sie nazywa i tam masz zakladki jak armor, weapon, life stone itp i Klikasz na QUEST ITEM taka zakladka i co...? woooooooow jest brawo gratuluje
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Onegar

Chciałbym zauważyć że musisz sobie w tym Shopie kupić 3 marki aby zmienić profesje.
Przykładowo Trial of Pilgrim, Testimony of Trust i Test of the Reformer.
Po kupieniu tego udajesz się przykładowo do świątyni i tam możesz zmienić profesje w tym przypadku na Bishopa.